Alfa Romeo 156 Sportwagon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alfa fan
    CBC Član
    • 29.09.2007
    • 57
    • Beograd

e prijatelju hvala punoooo!
    evo nasao sam ali samo ove OZ Superturismo GT.
    i mnogo lepo izgledaju hvala josh jednom evo linka posto nisam mogao da ucitam sliku lepo (ne vide se felne)

http://www.bmf-application.com/oz/(s0hh ... 45jt4d1p55)/Start.aspx
    Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni

Comment

• alfa fan
      CBC Član
      • 29.09.2007
      • 57
      • Beograd

opet me sinoc udario magarac ali sam ga navatao bre!mangup vozi Tuarega kaze nije nista ja rekao brate ne interesuje me 150 evra spremi on meni ti si luuuudddd!e ja popizdim zovem druga hehe on dodje sa starim Nissan Patrolom i kaze mu plati decku lepo jer ako te ja docekam sa rol barovima nece ti biti dobro )) i malo smo se natezali ali smo se nasli na 120 jura!Bre kako ih boli uvo za sve milim stvarno sta reci nemam slike ali cu ih postovati ubrzo pa sami procenite da ji je mnogo s obzirom da ga je i ulubio a i polir ne moze da skine znaci debelo je lim zagreban! uh ubicu se ako ga opet osinem!

Comment

• alfa fan
        CBC Član
        • 29.09.2007
        • 57
        • Beograd

Eh da se pohvalim da sam uzeo Pioneer cd radio,evo i slike da vidite slikano mobilnim hehehhee nije lose a?

a evo i onaj magarac sto me udario:

eh jel moze pomoc za radio sve sam povezao i radi xtra ali samo sa kntkatom ima euro jack i prosto ne zeli da radi bez kontakta!
        Radio radi besprekorno i sasvim sam zadovoljan!pozdrav drugari! i hvala unapred)

Comment

• sisa ki
          CBC Član
          • 12.04.2006
          • 90
          • Kikinda

videh da si na prvim slikama imao original cd za alfu...da li je na prodaju,posto si ubacio pionira?
          ja bih da izvadim takav pionir i da stavim original ,jer prodajem auto...ako bi prodao javi cenu ...

Comment

• alfa fan
            CBC Član
            • 29.09.2007
            • 57
            • Beograd

Nije na prodaju stari jer ako danas sutra i ja budem menjao auto vraticu oridjidji!izvini eh daaaaa nije mi stari bio cd vec kasetash pogledaj malo bolje ))

Comment

• sisa ki
              CBC Član
              • 12.04.2006
              • 90
              • Kikinda

snimio sam samo onako na brzinu,nisam viceo da li je cd ili kas,....ok,ako neko ponudi cd original ,mene interesuje...

Comment

• alfa fan
                CBC Član
                • 29.09.2007
                • 57
                • Beograd

jel moze pomoc da povezem ovo cudo ide mi na zivce treba mi ziva struja,ali ne znam kako da izvucem!ne pamti mi ni stanice ni nista heheheheh ja memorisem sebi tj podesim bas,loudness,treble i te gluposti i kako ugasim auto puf posle nema nista!

Comment

• marek
                  CBC Senator
                  • 16.09.2005
                  • 243
                  • Beograd

Uzmi premeri sve zice mislim da bi zuta trebala da bude struja nonstop ali nije sigurno. Po svim standardima bi trebalo da imas izvucenu zivu struju za memoriju, znaci unimer u ruke ili moze glimerica 12V

Comment

• alfa fan
                    CBC Član
                    • 29.09.2007
                    • 57
                    • Beograd

auu ljudi juce sam se uplasio ko niko kad mi je iz prednje konzole puklo nesto ko bomba iza radia gde stoji!bukvalno sam izgubio kontrolu nad autom od udara!mislim nije nista bilo,nego sam se ja trgo,uzas eksplozija ko kad pukne guma!danas nista se ne desava vadio sam radio nema nista nije nista izgorelo i sve radi na kolima!ali taj zvukkk bozeee!dali neko ima predstavu sta to moze da bude!znaci zvuk je dosao iza radija u konzoli srednjoj,sve je u redu i sve stoji na mestu please moze pomoc gde josh da gledam???? hvala!! poz od uplasenog alfiste!

Comment

• Coha_V6 turbo
                      CBC Senator
                      • 04.06.2007
                      • 217
                      • Zemun

ju ju ju ne znam šta je-ali ne bih voleo da se to meni dogodi!
                      Da nisi tamo neke žice i žive struje smuljao...?
                      I sve radi normalno?
                      ccc

Comment

• nik2yu
                        CBC Senator
                        • 19.11.2007
                        • 298
                        • belgrade

prvo, bravo za auto mnogo je lep.
                        drugo, al ti imas srece sa kolima, za nedelju dana se tri puta zalis kako ti se neko sr*nje dogodilo, da nije uklet?
                        moj drugar jedan tako uzeo xsaru, vozio je 2 nedelje i desavale mu se takve stvari kao i tebi i odmah je prodao, nije hteo da rizikuje vise. al ti tvoj nemoj bila bi steta da takav auto napusti klub, nego brze bolje vari rollbarove sa svih strana
                        Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• low rider
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2006
                          • 613
                          • Beograd

Video sam dosta SW-a (a pre neki dan zamalo frontalka sa Poliziom Stradale),
                          ali danas ispred zgrade, kao tvoja crna SW, unutra braon koza, ma izgleda kao zmija, nazad bedz 2.5 V6. Bez reci sam ostao. Definitivno najbolja boja.

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

imam teoriju za proveriti

mozda ti je eksplodirao elektrolitski kondenzator unutar radija, ali neki manje bitan pa ti radio kako tako radi.

zvuk je kao pucanj iz pistolja, tacnije.

*elektrolitski kondenzador se pravi u aluminijumskoj kapisli i zaptiva se gumenim chepom kroz koji prolaze kontakti. unutra se nalaze urolane elektrode izmedju kojih se nalazi izolator potopljen u elektrolit.
                            kad isti ispari, kondenzaror se pod pritiskom naduje i u jednom trenutku pukne kao prasak iz pistolja. probaj da li ti radio zvecka unutra. to je aluminijumska kapisla kondenzatora.
                            .

Comment

• alf
                              CBC Veteran
                              • 26.01.2007
                              • 156
                              • Marinkova bara

Bas tako,meni je grunuo tako kondenzator na jednom elektricnom uredjaju,samo letele su i konfete od kondenzatora i osetio se miris paljevine.

Comment

• alfa fan
                                CBC Član
                                • 29.09.2007
                                • 57
                                • Beograd

Originally posted by dekideki
                                imam teoriju za proveriti

mozda ti je eksplodirao elektrolitski kondenzator unutar radija, ali neki manje bitan pa ti radio kako tako radi.

zvuk je kao pucanj iz pistolja, tacnije.

*elektrolitski kondenzador se pravi u aluminijumskoj kapisli i zaptiva se gumenim chepom kroz koji prolaze kontakti. unutra se nalaze urolane elektrode izmedju kojih se nalazi izolator potopljen u elektrolit.
                                kad isti ispari, kondenzaror se pod pritiskom naduje i u jednom trenutku pukne kao prasak iz pistolja. probaj da li ti radio zvecka unutra. to je aluminijumska kapisla kondenzatora.
                                radio ne zvecka sve je ok,sta josh da pokusam?znaci ponavljam sve na kolima radi kako treba i nije se osetio nikakav miris paljevine!nemam pojma samo znam da sam se bash trgao ali bashhh!tako da sam bash u strahu...verovatno cu auto odvesti u servis! ili u petak banem u garazu pa da mi neko pogleda od vas....

Comment

Working...
                                X