ma to tebe neko radi za cene oce da ti uzme pare nemoguce da toliko kosta 350eur na mojima kolima je sve popravljao cale od predhodnog vlasnika on je mehanicar i citav zivot radi francuze.A to oko zamene tih kajseva i spanera i nije neka mudrost kao i na svakom drugom autu a saxo i nije neki auto poseban pa da izmisljaju cene
White SAXO VTS
Collapse
X
-
jbga pricao telefonom u komercijali u SAVINU ! pa meni je kaiseve ranije menjao moj majstor, nikakav strucnjak, ali drugar koji isto imas vts mi rece, a i citam po netu da je to stavka gde ne treba stedeti na saxu .. ja inace ne planiram da dam te pare, ima da kupim original delove i tad da trazim nekog normalnog da mi to ugradi
Comment
-
-
-
Postoji problem sto se ponekad ne sporazumes sa svima oko kolicine i cene delova.
Sa najkvalitetnijim delovima sam ti rekao da zupcasti i spaneri kostaju 8-9soma
e sad imas i PK kaiseve jos jedno 2 soma max. i imas jos samo spaner PK kaisa koji je nesto skuplji oko 5soma
Dakle ama bas svi delovi oko velikog servisa te ne izlaze preko 200eur i +50eur za ruke max.
Ako oduzmes cenu spanera PK kaisa koji obavezno izbegavam da menjam dok ne crkne ili ne pocne bas da se cuje i ako je takva postavka da ako pukne pk kais ne dolazi u dodir sa zupcastim.....oduzmi jos tih 60-70eurTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
To je taman to...sve sem spanera PK kaisa.
Sve to moze da izadje oko 8,5-9 somaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by mishioe tajaj daj broj telefona neki gde si to gledao i nasao ..
a za antifriz koji da stavim, i jel mogu da radim kod bilo koga ili ima neka posebna metoda ?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment