sad imam nekih 1500 kinti za baciti pa mozda kupim bele migavce...videcu sutra...mozda do kraja nedelje....bice sigurno lepse nego ovi narandasto-zuckasti
Moramo da nadjemo termin da zavrsimo (ako ikako moze da se zavrsi) tablu...znaci gledam jadnicu kako stoji na polici u garazi i place mi se...srce mi se cepa
(a kad se samo setim kako sam bio najbrzi na autoputu sa 42kmh )
Dobar kadza Mare...nema sta...Sve bolje i bolje...Samo tako nastavi...enterijer extra izgleda!!!
Jbte,na slikama stakla i nisu tako losa!!!
Evo sada zvanicno obecavam...svoje greske cu popraviti do 3-eg novembra!!! Tad imam najvise slobodnog vremena!!!
Mnogo lep auto,jos si ga lepse sredio.Nego to sto Comi kaze za automatik ne misli nista lose.Znamo mi kakve nam je muke zadavala nasa Vectra(i ona je automatik)
Nego, znam za vase muke...citao sam da hocete da prebacite vecu na manual...al ja na svoj 20 godina star automatik ne mogu da se zalim nesto preterano...sve radi, filter se cisti, ulje se menja (nema se bas para za total repair), a ako bas dodje do nekog crkavanja, moracu i ja da prebacim menjac...Al to bi isto tako znacilo da je auto na prodaju,a da se trazi novi automatik
Ne daj boze ako zatreba evo ti ovaj moj automatik poklanjam ti ga Inace opet ja mislim da na kadetu(automatic) nema toliko elektronike,ali opet kad te nece onda nece... Riknjavao je 3 puta i iz tri puta je na kraju zamenjen ceo,a to je kostalo kao pola auta Mada sve to na stranu,i ako mi se mnogo svidja ono "S" dugme na veci,nedostaje mi kvacilo da mu malo pocepam gume.
Sve u svemu samo tako nastavi i od lepog auta nastavi da pravis jos lepsi
Danas sam i ja imao mali sudar...i mojim kolima nije nista....lik vozi neku skodu feliciu i napuko mu je malo zadnji branik i sad kao gepek ne moze da se zatvori bas do kraja...tj moze, al sa desne strane je keder malo ispao pa nesto kaci, nemam pojma...
Sve u svemu, situacija je sledeca...murije nije bilo, razmenili smo polise...mene interesuje jel moze on to da naplati od mog osiguranja ili treba ja da platim stetu...
Na osnovu slika, jel moze neko da proceni cisto koliko bi to ispalo ako ja moram da platim...
Ovo je pukotina njegovog branika kad je otvorio gepek...
Jel ima neko neku preporuku za limara, a da ne bije po usima....to u slucaju da ja moram da platim...stvarno ne znam kako ide procedura, al ako moze da uzme pare od mog osiguranja, to bi bilo najbolje...
Comment