Ajde da i ja predstavim svoju makinu mada nemam novije slike a mnogo se radilo na autu pa cu sad okaciti to sto imam.Novije obecavam ovih dana.
Pre tacno godinu dana dosao sam na ideju da pravim auto za drag i bla,bla,bla kupim kadeta gsi.Logican izbor za pravu brzinu
U pitanju je 20xej 115kw ili 156ks fabricki.Uradnjeno je do sad dosta stvari da bi to islo,pa da krenem redom:
-Motor razbushen na 2.2 i naravno full generalna
-Glava-ispolirani svi kanali i ventili
-Pritisak goriva 3.2 na leru,skoro 4 na punom gasu
-Usis
-Menjac F16 sa duzim prenosom i nesto slicno speru ali necemo sad o tome
-Motronik 2.5 struja sa ST chipom 7.500 obrtaja.Veoma,veoma bolesno radi
-Cev od grane do graja Fi60 sa protocnim Fi60 Sebringom
-Pumpa za gorivo od Vr6 turbo(poklon od kluba
)
-Nitro Zex tuning 50ks mada imam i duplo vecu diznu koju cu uskoro da testiram
-Bilstein B12 sa stelujucom platformom
-Toyo proxes R888 slikovi
-Yokohama A539 za svaki dan
-Umesto stakla stavljeni lexani
-Sparco koska napred i nazad
-Sparco kadica
-Sparco pojas i ostale dzidza bidze po vozilu
-Skoljka kompletno izvarena na svim kriticnim mestima
Auto je olaksan tj. sve sto ne treba za trkanje je u kanti za djubre
Vreme sa reakcijom je 13.5/402 mada zna i da varira 13.7,13.8 ali to je vec do mene.Kad sam uzeo auto isao je 15.3 i veoma sam zadovoljan trenutnim vremenom.
Od 0 do 100 po g techu 5.8sec,max brzinu ne znam jer nikada nisam imao priliku da vozim preko do sad izmerenih 240 zbog saobracaja i nikada na auto putu nisam koristio nitro za tu priliku
Auto nije zavrsen.Za sledecu godinu imam dosta planova od kojih je na prvom mestu struja.
Oko celog auta sam imao podrsku svog kluba Street Fighters inace klub sa najbzim Opelima u okruzenju,svog tima Friends i mojih tunera auto servisa Brishevac,servisa Silver i naravno Nebojshe Broza.I naravno Beotel neta.Alu Rokija i ostalih sponzora koji su finansirali celu sezonu.Ajd sad malo slike,jeste da su stare ali trenutno samo njih imam:
Prave gume bez kojih nema trkanja:

I na kraju jedna slika za sve one koji misle da gsi nije konkurentan auto na trkama
Pre tacno godinu dana dosao sam na ideju da pravim auto za drag i bla,bla,bla kupim kadeta gsi.Logican izbor za pravu brzinu

U pitanju je 20xej 115kw ili 156ks fabricki.Uradnjeno je do sad dosta stvari da bi to islo,pa da krenem redom:
-Motor razbushen na 2.2 i naravno full generalna
-Glava-ispolirani svi kanali i ventili
-Pritisak goriva 3.2 na leru,skoro 4 na punom gasu
-Usis
-Menjac F16 sa duzim prenosom i nesto slicno speru ali necemo sad o tome

-Motronik 2.5 struja sa ST chipom 7.500 obrtaja.Veoma,veoma bolesno radi
-Cev od grane do graja Fi60 sa protocnim Fi60 Sebringom
-Pumpa za gorivo od Vr6 turbo(poklon od kluba

-Nitro Zex tuning 50ks mada imam i duplo vecu diznu koju cu uskoro da testiram
-Bilstein B12 sa stelujucom platformom
-Toyo proxes R888 slikovi
-Yokohama A539 za svaki dan
-Umesto stakla stavljeni lexani
-Sparco koska napred i nazad
-Sparco kadica
-Sparco pojas i ostale dzidza bidze po vozilu
-Skoljka kompletno izvarena na svim kriticnim mestima
Auto je olaksan tj. sve sto ne treba za trkanje je u kanti za djubre

Vreme sa reakcijom je 13.5/402 mada zna i da varira 13.7,13.8 ali to je vec do mene.Kad sam uzeo auto isao je 15.3 i veoma sam zadovoljan trenutnim vremenom.
Od 0 do 100 po g techu 5.8sec,max brzinu ne znam jer nikada nisam imao priliku da vozim preko do sad izmerenih 240 zbog saobracaja i nikada na auto putu nisam koristio nitro za tu priliku

Auto nije zavrsen.Za sledecu godinu imam dosta planova od kojih je na prvom mestu struja.
Oko celog auta sam imao podrsku svog kluba Street Fighters inace klub sa najbzim Opelima u okruzenju,svog tima Friends i mojih tunera auto servisa Brishevac,servisa Silver i naravno Nebojshe Broza.I naravno Beotel neta.Alu Rokija i ostalih sponzora koji su finansirali celu sezonu.Ajd sad malo slike,jeste da su stare ali trenutno samo njih imam:
Prave gume bez kojih nema trkanja:

I na kraju jedna slika za sve one koji misle da gsi nije konkurentan auto na trkama

Comment