Predstavio sam se vec u drugom delu foruma pre par dana, ali mislim da bi i ovde trebao.Ja sam Predrag iz Beograda i vozim AR 164 TS Super, ranije sam imao i stariji model.Zelja mi je 164 V6 TB Super.Slike cu staviti kad je budem slikao..pozdrav svima
Evo i mene
Collapse
X
-
Hvala jos jednom svima na dobrodoslici....nego, juce sam resio da sam operem motor, kupio sredstvo, naprskao, i obrisao krpom, nisam nista prao vodom.Posledica tog pranja su izgoreo alanser, riknula kontakt brava..,to je za sad, auto je jos kod elektricara...znaci totalno sam je upropastio tim pranjemeto kad covek nema sta da radi....samo se nadam da ce majstor veceras sve da zavrsi, sutra bi trebao na put
Comment
-
-
dve nedelje pred okupljanje u NS Bata TopFM (164 Q4) dao da mu se opere motor, da izgleda bolje... epilog je bio 500e stete. probacu da ga citiram: "kad mi sledeci put padne na pamet da perem motor, dacu nekom prijatelju 500e, bar da znam gde su mi pare otisle, plus imacu auto sve vreme ovako sam se jedva pokrenuo za skup...".
Comment
-
-
...i napokon slike
...e sad malo vise informacija o alfi
kod mene je oko godinu i po dana, do sad sam zamenio termostat, zadnje diskove i plocice, svecice, sve cetiri gume, akumulator, lezaj kompresora klime, remontovan alternator, alanser polovan koji je izgoreo kao posledica lose postavljenog alarma(bar je tako reko elektricar)...i jos mozda par sitnica kojih sad ne mogu da se setim....volan je u fazi zamene, ne mogu da ga skinem nikako sa osovine, kupio sam drveni koji je u mnogo boljem stanju nego ovaj kozni za koji su mi trazili 60e da ga presvuku sto je po meni mnogo.....
Comment
-
-
Odlicno , odlicno!
Bas fino izgleda... steta sto tockovi nisu "malo" veci.... neka 17" bi mu legle.... samo tako!http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
Comment