Bandit 1 Reloaded

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DejanV
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2005
    • 682
    • Beograd

@civi
    Znas kako se kaze - koliko ljudi, toliko cudi. Ja sam nekako na ivici da postignem upravo ono sto sam hteo - ne kazem da je to jedino dobro ili jedino moguce, niti da je najbolje od svega, to je naprosto ono sto ja zelim da imam.

Mislim da mi sper nije potreban; ne smem da se zakunem da necu promeniti stav kada se malo naviknem na auto, jer da se ne lazemo, posle 13 meseci nesedenja u njemu, ja cu morati opet malo da vezbam, pogotovu sada kada imam nekih izmena na donjem postroju u odnosu na ranije.

Dakle, za sada ne, ali kasnije, ko zna.
    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Obratite paznju samo da nema jarak pored puta...moze da bude nezgodno to vezbanje...

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

NHF , stvarno se iskreno nadam da ce se Yugo ovog puta mnogo duze voziti, nego predhodnog.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

Originally posted by *IvanT*
          stvarno sam ocekivao vecu dozu "ozbiljnosti " na ovakvom forumu, i mislim da su komentari ovog tipa stvarno bzv no kako jos jedanput respect za trud i ulozeno , voleo bi da znam vreme na nekoj stazi (ada) u odnosu na neki slican gti,gsi ili slicno
          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

Imenjace, odlicni rezultati, motor izgleda kao unutrasnjost pandorine kutije, kad se podigne hauba, evil & upside-down

sve ostalo je prateca oprema... ok za vesanje i menjac, ali jednog dana... lsd sper je vise nego neophodan za tolike kilovate!

zelim da se navozate u zdravlju i da obrijete mnogo nadobudnih sa malim crvenim. ipak je lepsi nego plavi, zar ne?

salim se, znam puno vise detalja nego vecina drugih s foruma, ali uvek mi gusht da citam iznova i iznova.

*ispunite mi jednu zelju: okacite slike svega bitnog o cemu pricate, dobra slika govori umesto hiljadu reci! slike kola - kad bude sve leglo na svoje, malo sunca i atmosfere, malo youtube snimaka... moze?

veliki pozdrav velikom majstoru (ne ispravljajte me opet u vezi ovog)

P.S. provali kad su i mene povukli da ti persiram
            P.S. 2. video sam lako havarisanu ali sa svih strana po malo crnogorsku 155 sa identicnim felnama (pazi koja slucajnost) parkiranu ko da je zaboravljena negde u cigan-mali na Starom sajmistu. da im okacim broj? platis cela kola duplo manje nego sto si felne, uzmi felne imas drugi set a meni poklonis ostalo?
            pazi kad su iste, odmah sam te se setio...
            .

Comment

• DejanV
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2005
              • 682
              • Beograd

@Civi
              Vidi, ja imam pune 54 godine, sto jasno znaci da su moji trkacki dani vec podaleko iza mene. Niti se meni trka; bilo je zabavno ranije, danas mi to vise nista ne znaci. Ni do sada nisam isao na trke, pa necu ni sada, o hronicnom nedostatku vremena da ni ne pricam. Meni je sasvim dovoljno da mogu ako mi se bas prohte.

@srdjan_p, *IvanT*
              Ako vas neko zakaci u saobracaju, treba li ja sada vama da kazem da vozite samo ako nema saobracaja? Ili bih trebao da pitam ima li povredjenih, pa kada cujem da nema, da kazem hvala bogu, a za lim, ma resice se? Vi odlucite.

@deki_deki
              Imenjace, uslikaj coveka, ko zna zasto je to dobro.
              Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Ne, ja ako zakacim negde auto kazem jebiga desilo se sta sad, ako je moja krivica priznam...
                Isto tako bih voleo da od vas cujem isto to a ne neke price za malu decu o odjednom blokiranom SKF lezaju i tako to...ipak je ovo CB i ovde to ne pali...
                Desilo se, trenutak nepaznje, neiskustva ili sta vec i sta sad, furamo dalje...

Comment

• sn00py
                  CBC Senator XXL
                  • 15.08.2005
                  • 851
                  • Belgrado

Ne znam sto potencirate to da je Dvv kriv za taj udes..
                  Valjda covek njegovih godina i iskustva zna sam da proceni kako i kada treba kociti i kako uci u krivinu...

BMS team

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Kako i na koji nacin su godine obavezno vezane sa iskustvom i pravilnom procenom?
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sn00py
                      CBC Senator XXL
                      • 15.08.2005
                      • 851
                      • Belgrado

Pa u primeru Dvv-a, povezane su...

BMS team

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

Verujem da se sugovornik pogresno "odrazio".

Indirektno , ili prevedeno postoji statistika, mladji lakse , radje i vishe ulecu u rizike i usmereni su ka samodokazivanju, te odatle moze da proizidje zakljucak.

Ali, opet, individuelno, svugde ima izuzetaka.
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• Aki
                          CBC Senator XXL
                          • 04.08.2006
                          • 1133
                          • Beograd
                          • Yugo 1603, Yugo 1301

To iz licnog primera?
                          "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                          - Lousie Smith

Comment

• 24v
                            CBC Senator XXL
                            • 11.12.2004
                            • 479
                            • Beograd, Karaburma

Originally posted by sn00py
                            Ne znam sto potencirate to da je Dvv kriv za taj udes..
                            Valjda covek njegovih godina i iskustva zna sam da proceni kako i kada treba kociti i kako uci u krivinu...
                            Pa ko bi bio kriv za udes nisam ja valjda vozio...a inace tamo je bas velika gustina saobracaja.

A sto se tice njegovog iskustva o tome necemo pricati...covek je zavrsio rally school gde su ih ucili kad se auto zanese ti samo stisni punu kocnicu dok ne stanes pa onda ako prezivis ti cepaj dalje...

e sad ako ti zablokira lezaj na zadnjem tocku onda je to ozbiljna situacija i obicno se zavrsva u jarku...tu nema pomoci pa i ako imas 4 trake.
                            I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• 24v
                              CBC Senator XXL
                              • 11.12.2004
                              • 479
                              • Beograd, Karaburma

Juuu vidi ovo staklo...

a vidi ovde ga nema, A NEMA NI ONIH MALIH SARKI NA STUBU... U 100 posto slucajeva kad prsne staklo ostanu sarkice u stubu posto se tesko vade...
                              I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• CLD
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2005
                                • 1225
                                • Belgija - ranije Luna-Chico

ne bitno, ko ovde laze je njegova stvar, a ako imas problem sa nekim to se ne trebz resavati na forumu, nece se resiti, hvala bogu svi ste tu iz Beograda pa se nadjite i resite ako ima potrebe za resavanjem.

Ovako prozivanje pravi od vas dvojice neozbiljne likove, a kroz ucesce na forumu imam drugaciju sliku o vama (24V i just win).

Comment

Working...
                                X