Bandit 1 Reloaded

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 24v
    CBC Senator XXL
    • 11.12.2004
    • 479
    • Beograd, Karaburma

Evooooo gaaaaa i to sa sve sarkama....a cika DVV tvrdi da je puklo isto kao sto tvrdi da mu je zablokirao lezaj i kao sto i njegov sin tvrdi isto tako a tvrdi i slepadzija da je staklo puklo.... jaooooooo ko ovde lazeeeee
    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• 24v
      CBC Senator XXL
      • 11.12.2004
      • 479
      • Beograd, Karaburma

Originally posted by CLD
      ne bitno, ko ovde laze je njegova stvar, a ako imas problem sa nekim to se ne trebz resavati na forumu, nece se resiti, hvala bogu svi ste tu iz Beograda pa se nadjite i resite ako ima potrebe za resavanjem.

Ovako prozivanje pravi od vas dvojice neozbiljne likove, a kroz ucesce na forumu imam drugaciju sliku o vama (24V i just win).

bas sam se potresao zbog tebe sad necu moci da spavam...
      I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• squish
        CBC Početnik
        • 24.10.2007
        • 3
        • BGD

zanimljiva je ova tema,sto je vise citam sve se vise udubljujem.ima tu svega od konja kojih nema ni u bajkama brace Grim preko povredjenih ega do stakla koje se raspalo u paramparcad a u stvari nije...
        svaka cast za sajtnu,ovako je ne bi ni braca Alfieri i Etore Maserati napravili !

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Prijatelju, ne znam iz koje si ti bajke dosao, ali kada pricas o konjima iz tog motora, malo se vise udubi pre nego pocnes da lupas, ok?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Bojan335
            CBC Senator XXL
            • 01.05.2007
            • 332

godine i iskustvo O BOZE pa de to ima

Comment

• DejanV
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2005
              • 682
              • Beograd

Oko toga da je zavrsavanje u jarku i moja greska uopste nema spora, niti sam ja to ikada negirao. Do toga je doslo kako je doslo, a iskreno ne bih nikome pozeleo da mu se to dogodi, zato sto ja nisam slusao kada je trebalo.

Lepo mi je Nikola rekao da nije smeo da ga potera preko 200 km/h kada ga je mapirao, iako je auto mogao jos (nepoznato koliko, mozda 2, mozda 10 km/H brze), jer nesto nije bilo u redu sa njim. Cak je i rekao da nesto pozadi, tj. na zadnjem delu donjeg postroja ne valja, dakle dao mi je i opstu smernicu. Cuo sam ga, ali ga vrlo ocigledno nisam dovoljno ozbiljno shvatio. A trebao sam, bar sa njim imam iskustva da kada mi nesto kaze, to na kraju uvek bude tako nekako, isto kao i Uros.

Sa ovakvim vozilom, a evo vam Urosa koji ga je vozio dok jos nije bio propisno mapiran pa neka vam kaze sta i kako, ne poslusati takvo upozorenje je vrlo, vrlo glupo. Tu glupost sam napravio, pa se sada smatram jako srecnim sto se to dogodilo pri relativno maloj brzini (oko 3.000 o/min u III brzini, tj. oko 60-65 km/h); da se isto ili slicno desilo pri vecim brzinama, ni verujem da bih danas bio tu da pricam o tome.

U tom smislu, greska je vrlo ocigledno moja, i tu nema spora. E sada, sto neki ovde ne znaju za sve mogucnosti koje mogu da se dogode, pa im je ono sto ne znaju i nemoguce, to vec njihov problem. Na pamet mi ne pada da gubim vreme ubedjujuci bilo koga u bilo sta. Taj auto je takav kakav je jer sam ja hteo da bude bas takav; mogu samo da se zahvalim ljudima koji su ga ucinili takvim, a pre svega Nikoli i Urosu, koji su se istrudili samo tako. Ko moze bolje, neka radi bolje, kome se ne svidja, neka radi kako mu se svidja.

I neka bude siguran da meni na pamet ne bi palo da nekome drzim lekcije o tome sta njegovo vozilo moze ili ne moze, a jos manje da ispisujem stranice komentara na izgled tudjih vozila.

Moja prva reakcija kada cujem da neko ima neki problem sa autom, od naivnog do ozbiljnog, je treba li mu pomoc; jedan od dezurnih cinika moze to i da proveri, neka pita svoga oca. Svakako nije da idem i istrazujem, raspitujem se, i posle dokazujem - sta? Kome? Zasto?

Gospodo, JEDINA svrha tog auta, koji je, evo prvi priznajem, jedna realno gledano potpuno iracionalan projekat, i logicki i ekonomski, jeste da zadovolji mene. To i nista vise. Sta ce drugi da misle o njemu mi je sasvim svejedno, sem u slucaju onih do cijeg misljenja mi je stalo, a za to mi ne treba niti ovaj, niti bilo koji drugi forum.

Sa tom misli, ostavljam dezurne krstase da biju svoje bitke sa kime god zele, sem samnom, jer mene ovde vise nema. Imam pametnija posla.
              Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Bojan335
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2007
                • 332

samo trening ima veze sa iskustvom{praksa} za sve tako i za voznju

Comment

• 24v
                  CBC Senator XXL
                  • 11.12.2004
                  • 479
                  • Beograd, Karaburma

Re: Bandit 1 Reloaded

Originally posted by DejanV
                  Razlog je kasnije pronadjen u kao satro SKF (a u stvari turskoj kopiji) lageru koji se bez ikakve prethodne najave naprosto blokirao, u mestu apsolutno zaustavio zadnji tocak iza vozaca, okrenuo auto po osi i zavrsio u jarku.
                  Dejane opet ista prica... prvo je bez najave zablokirao a sad ti je Nikola rekao da nesto nazad ne valja...Ocemo li se drzati iste price??? Dogovori se sam sa sobom vise...

Covece jel shvatas da upadas sam sebi u usta... Bolje je za tebe kad ne pises nista.

@Uros
                  Urose pa i ja bi se zapitao da te ne poznajem da li ima toliko konja u motoru, zato je covek verovatno i napisao da ima konja kao u bajci brace Grim jer sve sto se desilo osim motora je jedno veliko pitanje da ne kazem LAZ!

Comment

• DejanV
                    CBC Senator XXL
                    • 19.07.2005
                    • 682
                    • Beograd

@24V
                    Ja zaista ne razumem tvoje psihoticno stanje, ali na kraju krajeva, nije ni bitno, ionako nisam kvalifikovan za takve slucajeve.

Kada bi bio manje opsednut i citao sta pise, uz malo srece, mozda bi i shvatio.

Sekvenca dogadjaja:

Nikola mi vraca mapiran auto uz napomenu - da ne ponavljam. Ja ga slusam, ali ga ne cujem, tj. ne registrujem svesno u glavi znacaj onoga sta mi govori.

Ja ne osecam nista, da osecam bilo kakav problem normalno da bih se postarao za njega, ali sa druge strane, ja ni ne vozim 200 km/h, ni blizu toga, jer sam u centru grada na putu za Novi Beograd. Trojica nas u autu, jedan izalzi na Novom Beogradu, ostajemo sin i ja u autu. I dalje ne registrujem bilo kakve smetnje.

Desava se sta se desilo. U tom trenutku, nije mi bas bilo do istrazivanja sta i kako, glavno mi je bilo da auto izvadim iz jarka i transportujem na neko bezbedno mesto na kome nece biti ocerupan. Sleperom AMSS ga prevozim kod Urosa u garazu na Zvezdari, gde stizemo oko 12:30 iza ponoci, otprilike.

Nekoliko dana kasnije, ponovo sleperom, auto se prebacuje na Novi Beograd, kod prijatelja i mehanicara, sa srecom velikim dvoristem pozadi. Tu se rastavlja na delove po blokovima, dakle u sto krupnijim komadima je moguce, a sto obuhvata donji postroj. Ostavlja se, nista se ne dira, naprosto se lageruje.

Nekoliko meseci kasnije, prilikom vracanja samo dela postroja potrebnog da auto moze biti vucen na sopstvenim tockovima, konstatuje se blokada zadnjeg tocka. Sve radi, sem njega. Otvaranje i imamo sta da vidimo.

E sada, otkid to da se auto iznenada sam okrene oko sopstvene ose u jednom jako tesnom krugu, eto vama pa razmisljajte. Ja sam svoje obavio.

Za sve navedeno, postoji niz svedoka, ne racunajuci mene. Ako ce ovo pomoci da resis neke svoje nedoumice, bice mi drago. Sta ti imas protiv mene ne znam, koliko je meni poznato mi se ni ne poznajemo, ili ako se poznajemo, ne vezujem nick sa likom, ali isto toliko koliko se ja tebi ne dopadam ne dopadas se ni ti meni, pa neka ostane na tome i da vise ne komuniciramo, jer ne vidim sta bismo jos imali jedan drugome da kazemo.

Ako mozes da izdrzis, ako ne, pricaces sam sa sobom.
                    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• vujke
                      Admin
                      • 29.09.2004
                      • 1673
                      • Mladenovac
                      • Daewoo Lanos 1.5SX

U redu, dovoljno su svi rekli na temu Yuga, izneli svoje tvrdnje, dobili repliku a dalje pokusaje "isterivanja" nekakvog priznanja koje ocekujete nece biti niti ce se to dozvoliti. Ova diskusija je presla odavno granicu pristojnosti.
                      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Privremeni Lock!
                        Dejane...obrati mi se na pp kada budes zeleo da ti se tema otkljuca.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                        X