pa, ti dajes komentar, ja mu dajem isto komentar
ne da patosira svoju, nego ako mu ovo smeta, treba da kupi moju vecu, pa neka radi s njom sta hoce, da je patosira na asfalt, ili u zid, svejedno
meni to ne odgovara, pa to necu uraditi
Ja sam samo izneo svoje misljenje za ovako LEP auto!!!!Ne moras odma da se osecas prozvanim i tako da reagujes,mislim da svako ima pravo na svoje misljenje.Isto tako sam ovo rekao iz sale,ali ocigledno se moja sala nije shvatila na taj nacin!!!Cemu komentar da treba da kupim auto da bi ja radio sa njim sta hocu???Previse si ozbiljno shvatio neke stvari,i treba da se opustis,auto ti je prelep,ja sam samo rekao sta nedostaje da bi bio savrsen(po mom ukusu),a ti ne moras odma to da uzimas za zlo,ipak smo drugari iz kluba i treba jedni drugima da pomazemo
p.s.Naravno da znam da za nase uslove i puteve auto mora biti "visok",ali jbg ne mozemo sve imati na svojim kolima
ma sta se ti ljutis!
naravno da imas pravo na komentar, ne brini, i ne ljutim se, samo ne znam sta su svi odmah navalili na to spustanje!
ne vozim se samo ja u tom autu, pa da mi bude wsvejedno, on ipak sluzi i kao porodicni, sto prestaje biti spustanjem, a da ne pricam o gubitku udobnosti na ovim nasim EU putevima
nema tu ljutnje, ako ga zelis videti spustenog, ti ga kupi, ili neka ga kupi neko drugi, i neka onda radi sta zeli, ja nemam nameru da to radim, dosta je uradjeno, i mislim da je tu kraj, jos da se pogodim oko plazmi i nema vise radova, ali bogami ni para
Za sve si u pravu osim za taj komentar da treba neko da kupi auto da bi ga spustao...Razumem ja to sve,ali taj komentar nije na mestu.Daleko od toga da se ljutim,drugari smo i treba jedni drugima da pomazemo.Kao sto rekoh,auto je extra sredjen,pogotovo sto znam da je izgledao kao moj,a sad je totalno drugaciji i mnogo mnogo lepsi.Samo mislim da bi onaj komentar za spustanje mogao malo drugacije da se kaze...
p.s.Jedva cekam da vidim kako ce plazme da mu legnu
ma kako god...., ja ga spustati necu, to neka radi buduci vlasnik
eh, plasme, prvo se odluciti koje, saznati cenu, vreme isporuke, i ubediti Zux-a da to ugradi, pored svojih obaveza
Opet nekapiras,nije poenta dali ces spustiti auto nego u komentaru koji nije na mestu!!!Ako neko prokomentarise nemoras odma govoriti "kupi ti pa radi..." Naravno da ces raditi sa svojim kolima sta mislis da treba i da je najbolje,ali komentar kao komentar nije na mestu i nije u redu...
ja sam potpuno isti komentar napisao na jos jenom mestu, znaci, kome se ne svidja ovako, ili buduci vlasnik, neka je kupii radi dalje sta hoce
ja sam zavrsio ono sto sam planirao, a spustanje nikada nisam planirao
ovog auta, ili bilo kojeg iduceg, nema spustanja za ove sugave puteve
sminka i izgled da, udobnost ne, a meni je udobnost vaznija od sminke
Comment