MAZDA MX-3 1.8V6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nemesis
    CBC Član
    • 25.10.2007
    • 10
    • Split/Hrvatska

Eh, MX-3 moj neostvareni san... Smrc...
    Koju sam god gledao za kupit svaka je bila satrana... Niako nac jednu u solidnom stanju... I nakraju odustao i kupio Xedos...
    Svaka cast na dobroj kupnji. Besmrtan je to autic izvrsne linije... Dugo ce te sluzit. Samo minjaj ulje redovito i uzivaj...

P.s. Poprilicno sam informiran sta se MX-3 tice, i koliko ja znam kozu je imala samo limitirana verzija iskljucivo za kanadsko trzisre... Dakle u tvojoj je koza vjerojatno naknadno stavljena...

Daj koju sliku unutrasnjosti...

P.s. Iman ti ja workshop manual za MX-3 ako te zanima.

Pozz...
    SAMO SE U RATU ISPLATI BIT PROMAŠEN SLUČAJ...

Comment

• miloshov
      CBC Član
      • 25.10.2007
      • 23
      • Beograd-Vracar

MAZDA MX-3 1.8V6

Znam da je kozu imala samo limitirana serija od nekih 2000 kom, ali koliko ja znam nije bila samo za kanadsko trziste mada ne tvrdim da je tako.Sto se tice workshop manual-a jako me zanima, kao i sve ostalo o ovom malom lepotanu.Ja sam takodje hteo tu mazdu da kupim pre jedno 2 god, ali nisam mogao da nadjem dobru, a na ovu sam naleteo sasvim slucajno.Slike unutrasnjosti jos nemam ali cu ga slikati uskoro pa cu okaciti.U svakom slucaju puno hvala na savetima i kako bi mogli za taj workshop manual da se dogovorimo.

Pozdrav,
      miloshov

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Dobices workshop manual ako dodjes na sledeci skup
        Uskoro cemo objaviti kada i gde.

Comment

• miloshov
          CBC Član
          • 25.10.2007
          • 23
          • Beograd-Vracar

MAZDA MX-3 1.8V6

Vocko sto se tice skupova nema problema, samo mi najavi par dana ranije kako bih mogao da ukombinujem sa poslom.Do sada nism bio na skupovima, ali se nadam da ce to biti jos jedno dobro iskustvo vise.

Pozdrav,
          miloshov

Comment

• Zloca
            CBC Senator XXL
            • 21.12.2005
            • 510
            • Novi Sad
            • Astra bertone turbo

Izvini, nesto sam se zaludeo ovih dana pa sam zaboravio da odgovorim. Moja nije imala kozu, imala je klimu, abs, servo, el. podizace, el. retrovizore, el. siber i tako to. Prodao sam je, na moju zalost, u Kg-u, kazem na zalost jer je vidim jednom u mesec dana i uvek razmisljam kako nisam trebao da je prodam. U globalu je i taj tip dobro odrzava, jedino ga je par puta cuknuo neko otpozadi pa je popravljao branik.
            I pre par nedelja vidim ga ja vozi ispred mene 20-tak metara i ja vidim sve neku crvenu farbu pozadi na zutom braniku. I pocnem da psujem kao da sam mu pozajmio a ne prodao kola "pa kako ga uvek neko lupi ", i hocu da ga stignem da vidim, on prolazi kroz raskrsnicu, meni se pali crveno i ja prodjem. Ali, uhvati me policija, mazda ode, a ja osta` da raspravim da li je bilo zuto ili crveno. Sreca, progledao mi kroz prste.
            MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• miloshov
              CBC Član
              • 25.10.2007
              • 23
              • Beograd-Vracar

MAZDA MX-3 1.8V6

Ma bre brate pusti mazdu nake ide, nemoj da ti pisu kazne ubitacne su sada.Pa da to je to ja imam istu tu opremu samo jos sa kozom.Nego ja sa renoa presao na mazdu, a ti obrnuto odakle to.To ti je 19-tica predpostavljam ona 1.8. ili gresim.

Pozdrav,
              miloshov

Comment

• Zloca
                CBC Senator XXL
                • 21.12.2005
                • 510
                • Novi Sad
                • Astra bertone turbo

Aha, 16v.
                Evo ga http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=11477 , tu je i pricica o mazdi i par njenih slika.
                MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Ivvan
                  Moderator
                  • 29.09.2004
                  • 1574
                  • Nis
                  • SAAB 9000

miloshov ekstra autic, cekamo jos slike unutrasnjosti pa da predstavljanje bude kompletno

Zloco pre mozda mesec i po dva, se na niskoj auto pijaci prodavala tvoja bivsa mx3, ne secam se koja je cena bila...
                  Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• miloshov
                    CBC Član
                    • 25.10.2007
                    • 23
                    • Beograd-Vracar

Renault 19

Zloco sta da ti kazem svaka cast na strpljenju za renault, ali ja bih ga odavno polupao.Mislim da mazdu mozda nisi trebao da prodajes i pored onoliko problema, ona sada sredjena ce da traje deset puta duze od renault-a.Sto se BMW-a tice, ja znam dva lika koji su imali taj auto jedan je cak E36, ali ni jdan ni dugi nisu bili specijalno zadovoljni.Evo ti jednog peimera Audi a4 1.8t, BMW 325i E36 moze samo da gleda u **** i to iz velike daljine, to je nenormalno kako taj Audi ide sa svojih ne nesto posebno velikih 150ks.Tako da ako ti nesto znaci taj auto bih ti toplo preporucio, ali naravno ako to mogucnosti dozvoljavaju.Sto se moje mazde tice ja hvala bogu nisam za sada imao nikakav veliki problem(mada ga i ne vozim dugo).Na pocetku sam odmah zamenio alternator (70e+10e ugradnja), rucice za migavce i brisace koje nisu radile (25e polovne naravno), prednje plocice 25e, ulje (MOTUL iskljucivo) sa sve filterom i engine cliner-om oko 70e, komplet svecica NGK 485 din x6, i to je to.Auto radi kao sat ide kao metak, jedino jos treba da mu popravim siber jer su mu se sajle izlizale(zamena sajli i zupcanika 150e uz garanciju ili polovan siber 100e bez garancije, pa se dvoumim).

Pozdrav,
                    miloshov

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Izabrao bih opciju sa garancijom, jer ti garantuju da ce raditi, a sa polovnjakom nikada ne znas, moze da te nadzivi, a moze da krene da zeza posle 6 meseci...

Comment

• Zloca
                        CBC Senator XXL
                        • 21.12.2005
                        • 510
                        • Novi Sad
                        • Astra bertone turbo

A moze i da prokisnjava. Ja nekoliko njih znam da su stavljali polovne sibere pa su posle lepili mat traku. Bolje se strpi, skupi 50eur razlike, ionako ide zima pa ti ne zapinje.
                        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Zloca
                          CBC Senator XXL
                          • 21.12.2005
                          • 510
                          • Novi Sad
                          • Astra bertone turbo

Originally posted by Ivvan
                          Zloco pre mozda mesec i po dva, se na niskoj auto pijaci prodavala tvoja bivsa mx3, ne secam se koja je cena bila...
                          Sad sam zvao onog lika, kaze nije bio on, ali je pre 20-tak dana prodao moju bivsu nekome isto u KG-u.
                          ... a ja se ponadao da se mozda menjamo ili neka kombinacija.
                          MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Ce da nadjemo tog u KG-u, nije tesko primetiti zuti auto

Comment

• miloshov
                              CBC Član
                              • 25.10.2007
                              • 23
                              • Beograd-Vracar

Siber

Pa tako i ja mislim, jeste da je ovaj siber stvarno u dobrom stanju (barem gledano od strane laika), ali sta ja znam u opste o tome.Sto bi se reklo plati pa se klati.

Pozdrav,
                              miloshov

Comment

• Ivvan
                                Moderator
                                • 29.09.2004
                                • 1574
                                • Nis
                                • SAAB 9000

Originally posted by Zloca
                                Originally posted by Ivvan
                                Sad sam zvao onog lika, kaze nije bio on, ali je pre 20-tak dana prodao moju bivsu nekome isto u KG-u.
                                ... a ja se ponadao da se mozda menjamo ili neka kombinacija.
                                Moguce da nije tvoj, ali ne verujem da ima jos neki zuti mx3 sa kg tablicama
                                ali ko sto vocko kaze zut auto se lako nalazi

Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

Working...
                                X