Evo da i ja povecam broj Xedosa na forumu! 4 godine u mom vlasnistvu, uzeo je sa 122000km, sada na cajgeru 187000. Kao i svi Xedosi u full opremi(nemam kozu i struju u sedistima, ostalo sve sto vam padne na pamet). Moje dorade-spustena 35mm.,Alpina cd,sarzer,zvucnici,mrezice na glupim fabrickim rupama na branicima.
Posto je redak, da vam prenesem moje utiske:
Dobri:motor se ne cuje(160km/h,~4200rpm,lagana muzikica,pliva).
ko voli po gasu, preko 4000rpm vuce i voli.
za 2.0V6 pristojna potrosnja-grad leti 10l,zimi 11.5, put 160km/h 10l.(mrzim plin!).
neznam kako zvuci anlaser, cuje se samo klik i vruuum!
Mazda kvalitet-samo redovno odrzavanje(na 182000 nekakve sponice na balans-stangli i desni homo-zglob, nisam video puknutu manzetnu),ostalo sve prvo.Lazem-zamenjen i gonji cilindar kvacila!
Losi:motor se ne cuje bukvalno-u prva 3 dana 3 puta mi se ugasio pri kretanju na semaforu.
ko ne voli po gasu, do 4000rpm se ne desava skoro pa nista.
malo mesta za noge na zadnjoj klupi
menjac tacan ali grub dok se ne zagreje.
skupi originalni delovi u "Profilu" zivela "Forma"(originalni desni homo-zglob ide samo sa poluosovinom 53000din!!! "Forma" 3500din!!!).
I, nisam se locirao-blok 64s, N.Bgd.
Posto je redak, da vam prenesem moje utiske:
Dobri:motor se ne cuje(160km/h,~4200rpm,lagana muzikica,pliva).
ko voli po gasu, preko 4000rpm vuce i voli.
za 2.0V6 pristojna potrosnja-grad leti 10l,zimi 11.5, put 160km/h 10l.(mrzim plin!).
neznam kako zvuci anlaser, cuje se samo klik i vruuum!
Mazda kvalitet-samo redovno odrzavanje(na 182000 nekakve sponice na balans-stangli i desni homo-zglob, nisam video puknutu manzetnu),ostalo sve prvo.Lazem-zamenjen i gonji cilindar kvacila!
Losi:motor se ne cuje bukvalno-u prva 3 dana 3 puta mi se ugasio pri kretanju na semaforu.
ko ne voli po gasu, do 4000rpm se ne desava skoro pa nista.
malo mesta za noge na zadnjoj klupi
menjac tacan ali grub dok se ne zagreje.
skupi originalni delovi u "Profilu" zivela "Forma"(originalni desni homo-zglob ide samo sa poluosovinom 53000din!!! "Forma" 3500din!!!).
I, nisam se locirao-blok 64s, N.Bgd.
Comment