Legla i nova pumpa i novi amortizer.. Tako da je sve utegnuto..
Bio sam i na dizalici da proverim prednji i zadnji trap i kao sto se i ocekuje nema nigde lufta, sve je potpuno ispravno.. Cisto da pomenem, samo kad se setim rasprave sa alfistima i njihovim kukanjem sa losim putevima...
Toliko o putevima i trapu..
hehe, srdjane tvoj auto je prava reklama za Mazdu, toliko kilometara a trap sljaka, a ona tema o putevima je sa razlogom zakljucana, ipak sredjivati trapove, koliko god da je los put, na 30k i ubedjivati druge da je to normalno
A da.. Trap..
Posto ova moja ima neko upravljanje zadnjim tockovima, otisao mi kraj spone na desnom tocku i taj deo sam remontovao kod Ljube-kugle u Batajnici i evo i dan danas vozi se i nema lufta.. Mnogo me jeftinije doslo nego da sam kupio novo na koje nemam garanciju. Ljube kugla daje godinu dana garanciju, pa mi to nekako delovalo sigurnije...
Veruj mi nije nista sporije vozio od mog burazera...
Ja koliko znam, kad god je moglo da se vozi pun gas tako je i vozena, ali extra odrzavanje i nema problema...
Ma jok. Nego decko vozio brzo ali i extra odrzavao. Imao love i nije zalio.. Posle ove mazde uzeo noviju Mazdu 626, negde oko 2002god ali dizelku a pre god dana je uzeo Accorda 2.4, i koliko vidim i dalje je sve pun gas..
ja ganjam da mozda kupim takvu mazdu, 626 gt 2.0 dohc gt, vozio sam je i odusevio sam se kako ide, kao metak je(inace vozim 323f bg 1.6i `92 god). ova 626 sto sam vozio presla je 611 000 km!!!!!!!!!!!! bez ikakvog pipanja motora!!!!!doduse vozena je u USA u kaliforniji i jos ide k`o metak. nisam mogao da vjerujem da je toliko presla.
Nazalost moja mazda 626 2.0B `90 nije jos uvek tako poslusna ali sredicemo je, takodje se cuje neki hidropodizac al nije jos strasno bucan. Ocuvana je iznutra extra za svoje godine. A da je mazga moglo bi se reci.
Comment