gde si menjao zupcasti i spaner ? koliko te izaslo
citroen saxo vts 1.6 8v
Collapse
X
-
opet moja greska nisam jos promenio zupcasti i spaner
ali mene kostaju samo delovi menjam sve
kod majstora kod kog sam isao na praksu(zavrsio sam za mehanicara)tako da nas dvoica to odradimo
mogu da ga pitam ako hoces koliko bi ti uzeo da to odradi nije skup samo ima puno poslaVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
a jbg to mi je bila neka kombinacija za muziku pa sam je uzeo
Zverko jel si ti jos vlasnik onog plavog vts-a?
pa meni se vise svidja zato sto je tako malo ofucan sad cu da ga sredim i onda znam sta vozim zato sto znam sta sve rade ovi sto uvoze jedan je sad prodao 206 tu iz mog mesta bila izlupana on je sredio znaci nov auto i covek krenuo kuci i posle 20 km izbije mu klipnjaca kroz blok..........VTS
Comment
-
-
saxomana sada tera skijash. nije proble to sto je ofucan. jos bolje i lepse da imas da se zanimash ali cena je malo jaka posto znam da su za par stotina vise kupovali ljudi 16v isto godiste, eventualno mladji sa razhebanom torzijom e sad pitanje i to kakv je menjac , blabla posto su generalno autici nezni francizcici kao i talijancici te ne trpe mnogo akanja i te fore. cuvaj lima od nadnjecenja, sedanja po haubi i krilima i td posto je tanak ko flis papir.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
dobar saxo ako je normalna cena 5500evra je neka ok, moze i malo vise, i nize .. ali to je .. sem ako neko ima srece pa naleti kad je nekome hica i uzme vrh auto za male pareuvek se nadje, tj. sreca je tu faktor
samo ulazi, pa da se posle navozas ko covek ! pitaj za cenu ruke/delove za zupcasti itd ..
Comment
-
-
hvala na savetima
e ja sam cuo da je kod 16v problem elektronika i da riknjavaju
da li znate nesto o tomeVTS
Comment
-
-
moj matori radi u nivom sadu ima slep sluzbu i svaki dan je u nekom citroenovom servisu u novom sadu tako da se raspitao i rekao mi je jedino sto sam potrefio kad sam kupovao auto je to sto ima 8v kao da kod 16v ima problema sa elektronikom nista lose nisam mislio ali ako cuvas auto ne brini se nece nista da rikneVTS
Comment
-
-
sigurno , to ako ne odradis moze lepo da te kosta ako ti ode zupcasti
ja sam mog kacio sinoc na dijagnostiku i za divno cudo nije prijavio ni jednu gresku a i po parametrima lepo radi pa reko kad sam vec u radionici pogledam i zupcasti kaze majstor da je skoro menjan ali ja cu da ga promenim sto je sigurno sigurno jeVTS
Comment
-
-
razlika je sto 8V ima bosch ECU a 16v Magneti Marelli a svima nam je poznato kakvi su talijani sa stujom pogtovo niskom tako daaaaaa... nego neko rece gore 5500e. dal si lood il sta... 5500e je para bre i taj auto ne vredi toliko i 5 je mnogo za auto u toj klasi posto je verovali vi ili ne kantica... videcete i sami. za te pare moze da se vozi 306 da puca. ima svojih prednosti. mali, brz , stabilan (samo sa tvrdjim vesanjem, sirim gumama i distancerima u protivnom nemojte das se igrate) ali... kolko trazi para veoma malo daje posto je to na sta ste se vi primili a i ja zajedno sa vama smesno u odnosu na neka druga auta u istom cenovnom rangu. ocu reci, prvih mesec dana sam bio fasciniran, onda se covek navikne i trazi bolje, brze, vece...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
zverko da li znas mozda gde da nadjem el.semu saxa da nemas ti kojim slucajem ili znas gde ima ne netu???VTS
Comment
-
-
uh... ako "mazga" ne moze da pronadje i dovuce onda samo bentley-on line... ja nemam a nisam ni imao potrebe za tim . jednom sam skinuo plastiku ispod volana i nije mi bilo dobro. od tada nisam vise diro nista.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment