NISSAN SUNNY GTI
Collapse
X
-
Prvi predlog, batali neonke!Ne ********j se sa time!
Izbushicu ti gume koje budesh stavio na te felne koje planirash! Neonke su i ti riceri koji su ih izmislili vec prestali da furaju, toliko koliko su nepotrebne. Ako bash hocesh neone, moze, ali u svoje vreme, kad bude bio auto da isplazish jezik kad ga vidish, i to da budu beli naravno, ne plavi.
Za sada, debadge-uj ga, kupi neke nize opruge, stavi mu neki lep (japanski) top od auspuha i eventualno neki cold-air intake.
Onda ide zatamljivanje stakala, short-shifter, i kadica.
E tek onda gledash shta bi mogli sa motoromi vec bi mogao neke amorte da mu nabavish.
Tada je pravo vreme da stavljash turbo, i fullbody kit naravno.
Ako ti posle toga ostane para i zivaca da radish svoj auto u prolazu kupi te neonke, chisto onako.
Interesantno, uziveo sam se ko da je moj, ajde neka je tebi taj Nissan sa srecom, dobar je to autic i izgleda mi da je u ok stanju, pa ti vidi shta cesh sa njim chiniti.
-
-
Originally posted by Cepa DPrvi predlog, batali neonke!Ne ********j se sa time!
Izbushicu ti gume koje budesh stavio na te felne koje planirash! Neonke su i ti riceri koji su ih izmislili vec prestali da furaju, toliko koliko su nepotrebne. Ako bash hocesh neone, moze, ali u svoje vreme, kad bude bio auto da isplazish jezik kad ga vidish, i to da budu beli naravno, ne plavi.
Za sada, debadge-uj ga, kupi neke nize opruge, stavi mu neki lep (japanski) top od auspuha i eventualno neki cold-air intake.
Onda ide zatamljivanje stakala, short-shifter, i kadica.
E tek onda gledash shta bi mogli sa motoromi vec bi mogao neke amorte da mu nabavish.
Tada je pravo vreme da stavljash turbo, i fullbody kit naravno.
Ako ti posle toga ostane para i zivaca da radish svoj auto u prolazu kupi te neonke, chisto onako.
Interesantno, uziveo sam se ko da je moj, ajde neka je tebi taj Nissan sa srecom, dobar je to autic i izgleda mi da je u ok stanju, pa ti vidi shta cesh sa njim chiniti.
Hvala ti al me uplasi me, ali stvarno sa onim busenjem guma
Tesko da cu ga ikada spustati jer i sad reze po ivicnjacima a na njemu su 175/70 R14 Planirao sam 15 felne i 65 ili 60 gume tako da ce to biti taman.Na njemu je vec koliko vidim i osetim neko nesto radio na ogibljenju jer je stvarno tvrd ( i svuda su po njemu neke nalepnice od neke nemacke tuning garaze) Zadnji lonac je radjen kod Vlajkovica, u aprilu i extra se cuje.Zatamljivanje ce ici al nesto do 30-40%, jer opet kazem to je auto za svaki dan.Vec sam popio jedno radarsko upucavanje.A inace stvarno polako vozim(vozio dizela) i sad isto stiskam papucicu kad oces, andjeo pokaze 100.... he he
Ma kad bolje razmislim prodacu ga i kupicu sredjen SKYLINE
Comment
-
-
Uh s****s li takav autic licno cu glavu da ti izbusim, a ne gume! Prvo uradi ono sto je najlakse. min. 15" felnice, za taj auto dovoljno je da odes da ti sabiju opruge. Kasnije kad dodju amorti na red uzmes neke manje
Izduv obavezno neshto veliko, da se dere
Filterchina i CAI i u fullu si.
Comment
-
-
Bas je super autic....redak i ne upadljiv a moze dosta da pokaze kao gradska zujka.
Jos mi se cini u super stanju sto je prava retkost.
Cuvaj ga!To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerBas je super autic....redak i ne upadljiv a moze dosta da pokaze kao gradska zujka.
Jos mi se cini u super stanju sto je prava retkost.
Cuvaj ga!
Hvala power hocu, idem malo na parking da menjam sijalice i da ga samo gledam
Comment
-
Comment