konacno i ja u alfu(opet)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Originally posted by brzi_pas
    Eto....

dok se ne nadju djelovi za Alficu, nema doplate, kad se sve nadje, pada dogovor o kolicini novca koju cu dodat za nju

Auto je kod mene, dobijam sjutra ovlashcenje da mogu da je vozim...

Znaci KUPLJENO!

Svaka chast legendo!
    Chitam i prozhivljavam celu situaciju sa tobom! Javio sam M-poweru da ti pogleda za delove pa ce javiti. Mislim da ce biti frka za polovan hladnjak...

Pominjesh neko magljenje stakala, u kakvoj je to vezi sa hladnjakom? Vishe mi to lichi na ne zamenjen polen filter.
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• brzi_pas
      CBC Senator
      • 25.08.2005
      • 272
      • Podgorica

E super, ma nema veze i da nije polovan, sipao sam danas onu tecnost za "lijepljenje" hladnjaka, mozda to pomogne.... mada...

Inace, ne znam ima li veze sa hladnjakom , ovo magljenje, ali moguce, sve u svemu prije ponedeljka necu znat sta je, jer sam za tad zakazao tu vrstu pregleda....

Inace, osim ovih "sitnica" koje ne valjaju, ima josh "par" stvari koje su mnogo dobre...
      Potpuno nove Falken gume (sve 4 komada) reparirana turbina(sa garancijom) ono kvacilo sto me zeza je novi set stavljen, samo treba da se "nasteluje" ukoliko to ne radi samo vremenom, trapovi sredjeni.... ma znaci auto je skoro ful sredjeno, izgleda da sam cekao josh mjesec dana i ovo ostalo bi bilo Ali neka, sam cu...
      E da, u vezi sa turbinom, nisam dobro shvatio ovog momka, stavljena je "nova" i josh doradjen usis i izduv oko turbine (valjda geometrija u**** (mislim tako se izrazio)) i auto je servisirao i "budzio"(bash ovo oko turbine i trapa) licno Franjo Kuncer (prepostavljam da znate ko je on, mislim osim sto je vishestruki sampion, poznato je da je uglavnom sam sredjivao svoje trkacke mashine), znaci siguran sam da je sve uradjeno kako treba!

P.S. Hvala svima na iskrenim cestitkama!
      http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
      Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• sasa bg
        CBC Član
        • 18.09.2005
        • 44
        • Belgrade

sa malim zakasnjenjem, cestitam GTV kolega

2.0 V6 je odlican motor za GTV. Ako ti trebaju neke info, slobodno me kontaktiraj.

Comment

• brzi_pas
          CBC Senator
          • 25.08.2005
          • 272
          • Podgorica

hehehe, havala GTV kolega

Inace, napisao sam sta mi treba za sad, pa ono... e da i podizac stakla ako znash dje se moze nabavit

P.S. Dal neko zna kolika je fabricka potoshnja ovom modelu, poshto ova moja umije da "popije" iznad ocekivanja...

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Valeov set kvacila je 13700din, hladnjaka nema inave valeov 220-240eur...ne znam sta jos treba od delova.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• tiCo
              CBC Veteran
              • 10.06.2007
              • 138
              • Podgorica

aaaaaaa mijo brate extra!
              zdrao da je bucas!

Comment

• brzi_pas
                CBC Senator
                • 25.08.2005
                • 272
                • Podgorica

Tico, fala brate, provozacu te nedje, cisto da vidish sta je auto

@M-Power, imash p.m.

Comment

• sasa bg
                  CBC Član
                  • 18.09.2005
                  • 44
                  • Belgrade

moguce da je da stigne jedna polupana iz Italije u delovima, odnosno delovi jedne polupane, ja sam porucio vec neke stvari, a dobicu ponudu ovih dana. Javicu ti oko podizaca, ako se to ostvari.

Mislim da potrosnja 2.0 V6, ide oko 15l, skoro isto kao 2.5V6

Comment

• VaskeKG
                    CBC Član
                    • 29.08.2006
                    • 78
                    • Kragujevac
                    • Citroen C5 2.0

Cestitam od srca. Ovo je toliko lepo da covek uziva i dok samo gleda slike.
                    Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave

Comment

• sandro.zg
                      CBC Član
                      • 30.11.2006
                      • 21
                      • zagreb-west side

Originally posted by sasa bg
                      moguce da je da stigne jedna polupana iz Italije u delovima, odnosno delovi jedne polupane, ja sam porucio vec neke stvari, a dobicu ponudu ovih dana. Javicu ti oko podizaca, ako se to ostvari.

Mislim da potrosnja 2.0 V6, ide oko 15l, skoro isto kao 2.5V6
                      ide bez brige 15-16.....znam da mi je potrošnja identična kao na 164QV
                      ali koga briga.....
                      www.cuoresportivo.hr

Comment

• brzi_pas
                        CBC Senator
                        • 25.08.2005
                        • 272
                        • Podgorica

Uh, ma istina je to "koga briga" na kraju krajeva, nisam je kupio zato sto malo troshi, zna se za sta je pravljen auto, samo sam htio da se informishem je' 20+l previshe, ocigledno nije
                        Na kraju krajeva bitno je da ide, kao sto ide, a kad tako ide, potroshnja mora bit "jaca"

Josh jedna stvar za tu iz ITA, dobro bi bilo da je V6tb, poshto bi mi josh neke sitnice trebale... tacnije treba mi dihtung na izduvnu granu (onaj od motora) moze li se to naci novo, mislim, dal se pravi...i dalje, poshto ovaj nece dugo, a onda ce da radi kao VW buba

Comment

• Sasha
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 4126
                          • Novi Sad

Dihtung izduva moze da se nadje, a u krajnjem slucaju moze da se napravi, nikakav problem
                          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• brzi_pas
                            CBC Senator
                            • 25.08.2005
                            • 272
                            • Podgorica

Da, znam da bi trebalo da moze da se napravi, al je problem kod nas sto niko nishta nece da "pravi" a rijetko ko oce da mi zamijeni (danas se ubih da nadjem majstora), u svakom slucaju nashao sam od 164ke (TB) e sad, ja mislim da bi taj dihtung trebalo da bude isti, s' obzirom da je isti motor....
                            Interesuje me dal' ovaj hladnjak moze da se "zalijepi' ili zavari, jer kad vec radim dihtung onda valjda moram skidat hladnjak, pa da probam to, jer mi se ne ceka hladnjak par dana vishe (a i par stotina e vishe)

E, da, imam utisak da su kocnice na ovom modelu slabe, mislim promijenjeni su diskovi i plocice, al' opet imam utisak da su slabe za ovu tezinu i snagu... Ako je sve ispravno, a ovako i dalje budu ovako kocile, vjerovatno cu morat "stavljat" neshto "vece", dal' "pasuju" od nekog modela drugog (tipa 164 3.0 itd) i ima li svrhe to raditi?

P.S. Sta mislite o chipu na ovu mashinu, jer ako ne budem previshe "pukao" para na "normalne" stvari, cini mi se da bi mi par "konjica" dobro legle... mislim da nije neko opterecenje na mashinu (ili grijeshim?)

Comment

• Sasha
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 4126
                              • Novi Sad

Nemoj se zezati sa hladnjakom. Pazari novi ako mozes. Mislim da su kocnice iste na 3.0V6 i TB. Promeni plocice(stavi neke extra kvalitetne), ulje i kocice kako treba. Cipni ga, nece mu nista faliti
                              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• brzi_pas
                                CBC Senator
                                • 25.08.2005
                                • 272
                                • Podgorica

ovo je auto koje sam dao u zamjenu za ovu ljepoticu od GTVke!

Zasluzuje da joj posvetim makar jednu sliku u ovoj temi, jer da se ona nije svidjela bivshem vlasniku Alfe, ne bi ni GTV doshla kod mene

a zbog ovoga mu se vjerovatno i svidjela (osim mjesta za 4 putnika)

HPE vs Clio RS

HPE vs Fiesta RS 2.0 16v

HPE vs A6 2.8 Q. tiptronoc

Comment

Working...
                                X