Ma moze razno razno ulje, nije problem selenia je dobra marka, ali sto se uopste cimate ima da se kupi Elf u pakovanju Mazdinom(Dexelia) znaci ulje koje preporucuje Mazda, original je sigurno posto se nikom ne isplati da pravi divca, cena je ok, znaci samo sipas i teras.
Moja MX-3
Collapse
X
-
Ljudi evo mene posle duzeg vremena....
Posle 3 godine koriscenja mazde, za koje nisam imao posebnih kvarova, doslo je do pucanja jednog od spanera. Ventili se nisu stigli ali sam morao da otvorim motor. Sto i nije bilo tako strasnoali nabavka delova za istu je haos, pocevsi od cena naravno... no videcemo sta ce se nakraju desiti kad je sklopim.
Da stvar bude jos gora, ne znam da li se ikom desilo ali meni su pukle i tri opruge na kolima, kad, sta ,kako, nemam pojma.. tako da su mi se bas lepo nadovezali ovi kvarovi...
Comment
-
-
Originally posted by MareLjudi evo mene posle duzeg vremena....
Posle 3 godine koriscenja mazde, za koje nisam imao posebnih kvarova, doslo je do pucanja jednog od spanera. Ventili se nisu stigli ali sam morao da otvorim motor. Sto i nije bilo tako strasnoali nabavka delova za istu je haos, pocevsi od cena naravno... no videcemo sta ce se nakraju desiti kad je sklopim.
Da stvar bude jos gora, ne znam da li se ikom desilo ali meni su pukle i tri opruge na kolima, kad, sta ,kako, nemam pojma.. tako da su mi se bas lepo nadovezali ovi kvarovi...
Comment
-
-
Jbga posebna serija, sam sam birao
Cene variraju, recimo hidro podizaci su od 1,200 do 2.500 din komad x24 .... i uglavnom nemaju celu garnituru najvise 16kom.... dihtunzi glave 100 evrica ... i tako dalje i tako dalje.... U principu da uradite glave na v6, izaci ce vas otprilike 550 600 evrica (mozda i jace)... Ali sta je tu je.
Comment
-
-
Originally posted by MareLjudi evo mene posle duzeg vremena....
a zasto si otvarao motor?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment