ma mozes slobodno i veci vizir od 20cm ja kod mene stavio 19 i zeznuo se ladno moze jos,velika soferka,ja naviko kod juga na 15-17,nego sad me mrzi da skidam i lepim ponovo,ali imam ga u planu....
Alfa Romeo 33 1.3
Collapse
X
-
-
Bravo Lale.Samo napred.Samo ti probaj razlicite varijante,i tako sam dodjes do one najlepse.
dobro je ispalo ovo sa prednjim zvucnicima u vratima.
Lepa, lepa, mnogo lepa 33.
pre desetak god sam imap 33 16v permanent 4.132k.
Jos malo pa mozes da je das u zamenu za moju 164QV 3.0.
pozz i sve najbolje.
TottiZivot pocinje sa 300km/h.
Totti
Comment
-
-
Thanks
Mogao sam jos davno da prodam 33 ,pa da uzmem 164 qv..ali registracija je bila problem...
A permanent4 jos nigde uzivo nisam video..
A tako bi rado posedovao recaro kadice iz nje...Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Juce su stigli Cajgeri iz Stockholma,thanks to Totti
Meni se jako svidjaju...samo ima jedan maaali problem...U alfi je Inst.tabla iz 16v..i ona je gravirana do 240..a cajgeri su do 220...
steta...Ali dobro..stavicemo opet staru..a kad se bude ubacivao 16v ,onda cu opet traziti cajgere,ali ovaj put za 16v
E sad zanima me: Da li neko ima iskustva sa uglavljivanjem cajgera u Instrument tablu? Valjda trebaju neke folije prvo da se stave..prvi sloj,pa drugi...ja stvarno nemam pojma kako to ide!?Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
@ Damjan156- Uf i meni se jako svidjaju...ima da legnu samo zvoni! Ali ima jaaako puno zezanicije da se sve sredi!Mora da izbusim nove rupe za diode,jer necu imati osvetljenje...
Ti si na skupu bio parkiran pored nas jeli tako?
@Gane 33-hvala ganeOriginally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Tako je...znaš me,znam te!he,he
E jbg šta znači moraš da vadiš?
Nego jesi našao bre one prednje gume za 17"-ice? Možda ću ja da prodajem moje dve rezervne Vredstain Guigaro 215/45 nisu loše.
Comment
-
-
Pa moracu da izvadim instrument tablu koja je sad u Alfi.Ako mislim da stavljam cajgere,posto je ona iz 16v 33 i gravirana je do 240. A i crvena zona kasnije pocinje na 16v. Ja imam motor 1.3,1.4 kako god,a u planu mi je ubacivanje 16v ,tako da cu onda opet morati da vracam tu istu instrument tablu i opet necu imati cajgere... =]
Nisam nasao ni gume...nisam nesto ni pokusavao da ih nadjem...
p.s -hvala na ponudi ,ali mi 215/45 neodgovara...
pozzOriginally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
prelepa 33jka ,samo napred ,pa da mashina posle nje bude josh bolja
Comment
-
Comment