Evo jos jedan sektas da vam se pridruzi sa Novog Beograda
Collapse
X
-
-
Ljudi jel vi kacite te flajere na Alfe??
Pa ljudi silom prilike, sa nekim problemom sa autom, najcesce saznaju za forum. . .
Originally posted by FARINANista specijalno ali ja ih mnogo volim, samo nisi jedini
(sto sam ljubomoran
, a tako srecan. ..)
Comment
-
-
Re: Evo jos jedan sektas da vam se pridruzi sa Novog Beograda
Nista specijalno ali ja ih mnogo volim
Kako nista specijalno???Pa pogledaj kako su ti lepe
znas ti koliko njih bi volelo da ima takve alfe kao sto ti imas ,koji sanjaju o takvim lepoticama,ma samo alfa da bude,nije bitno koja...daj bre FARINA extra su ti!budi ponosan na njih!Pozz!!!
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Pozdrav Farina,dobrodosao!
Lepu ergelu imas!
Pre nekog vremena je i meni neka p#*da na parkingu zarezala necime dobar deo desne strane Alfe.To sam zamaskirao "kreonom".Vidi link.Snimi malu,kao bojicu,sa desne strane boce sa polir pastom.Samo,ja sam nasao zasebno,samo "kreon".Kostao me 300 kinti,kupljen u ovdasnjoj "farbari" i solidno je prikrio ogrebotine.U uputstvu pise da,kao,izdrzava do 15 pranja auta pa se treba obnoviti.Kod mene stoji vec 5-6 meseci (mada sam u medjuvremenu,uglavnom,svojerucno(=pazljivo) prao Alfu).Eto,pa razmotri i to.
Pozz.
Comment
-
-
Da, da razjasnimo, alfe su alfe, alfisti su oni koju uzivaju u voznji istih, prepoznaju i koriste kvalitete Alfe. Nije svako ko vozi alfu alfista
A sektasi, ili sektas, je vlasnik Alfe75!, a zasto je zovu sektasica, eee to ces vec sam zakljuciti citajuci postove sektasa, i sektaski deo foruma
Pozdrav
aajojjjsto bi ja jednu ovakvu 156. .
a i za145 se ne bi bunio
P.S. Jel imas cerku?
Comment
-
Comment