E, evo i mene!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Nema na cemu
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

Birokratija, ogromna kolicina uvezenih Alfi...samo je bilo pitanje vremena kada ce i remek dela da pocnu "TJUNERI" da sredjuju i samim time unakaze sve sto je valjalo.Prijatelju, ako planiras razna fensi sranja da stavljas mani se ti Alfe kupi lepo VW pa tjuniraj, stajliraj.

P.S. nista licno samo mali savet.

P.P.S. nije svako ko vozi Alfu alfista.
      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Markoni147
        CBC Senator XXL
        • 18.09.2007
        • 537
        • Beograd, Zvezdara
        • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Dobrodosao na forum, zelim ti da te dobro sluzi ova lepotica... Posalji jos koju sliku. Ako mene pitas muziku ne bih dirao vec bih na fabricku stavio Pioneer-ov aktivni wooofer, super izgleda, ne zauzima puno mesta, super svira... U svakom slucaju ogromna razlika u zvuku. Sto se stakala tice ja ti mogu preporuciti jednog decka iz Beograda, za njega garantujem da radi profi pa ako ti BG nije daleko...
        SEAT Klub Srbija

Comment

• Visconti
          CBC Član
          • 11.11.2006
          • 83
          • Kotor, CG

Ma nek radi decko sa svojim kolima sta on hoce. Svako ima to pravo,zar ne? A i normalno je da te jedne stvari privlace sa 20 godina, (spojleri,neoni,nitro i ostalo), a nesto sasvim drugo sa 25 ili 30...
          Ja licno na 156,kad je uzmem,ne planiram nista da mijenjam osim felni,a i to mozda,u zavisnosti kakve budu na kolima.
          a ovo da svako ko voz alfu ne mora da znaci da je alfista,to je tacno. Decko koji je moju kupio,vec prica o spinnersima ,i to ozbiljno.

@2Fast: Ako vec moras da stajlingujes i tjuniras Alfu,gledaj da to bude u razumnim granicama...gledaj makar retrovizor sa ugradjenim pokazivacem pravca da izbjegnes
          ex Alfa 145 boxer

Comment

• AlexRS
            CBC Senator
            • 27.10.2007
            • 234
            • Borca

Ma da po meni 156-ti nestoji styling uopste jer je auto nekako specificno napravljen da najbolje izgleda febricki. Od svega sto sam video na netu jedino ova bela mi lici na nesto.... A ostali pokusaji samo upropaste auto!
            slike su sa: http://www.gstuning.de/

Comment

• QV lale
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2005
              • 734
              • Zrenjanin (klek)

Alfa 156 stvarno ima specifican dizajn i treba znati ,tj. imati ukusa srediti je a da je ne unakazis kao onaj iz oglasa.. meni se najvise dopada kada se stave lepe felnice,kada se spusti,zatamne stakla,izduv i to je to....mislim da je to dovoljno staviti za svoj neki licni pecat..jer 156 je lepa...to i svi mi ovde znamo tako da nema neke potrebe za ,,ulepsavanjem"
              Originally posted by Sheta_Junior
              ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

Working...
              X