VW Bora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki GTI
    CBC Senator XXL
    • 16.08.2007
    • 505
    • Beograd - Vozdovac

Slozio bi se sa Lakijem, kad ga vidis u retrovizoru mislis pojesce te sa uzinu, kad ono GRESKA
    Naravno salimo se malo, napravicemo da BORIVOJE bude koju nijansu brzi,

Btw, za one koji Dekija malo manje znaju, da kezem da se covek vise opredeljuje za izgled auta, nego za brzinu, sto se i vidi iz prilozenog. Prema tome sto se tice izgleda i stylinga Deki iza tebe sam, a nadam se i vecina nas.

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

Sta se danas nece stjunirati i stajlirati.Iskreno ne svidja mi se, mislim da Bora nije za to.Ali postujem trud, ako je tebi lepo i meni je.
      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• dusanns
        CBC Veteran
        • 03.06.2007
        • 199
        • Novi Sad

Po meni, autic ti je prva liga, nije kiceraj i nema potrebe nista vise da budzis ovako je taman.
        PS: lepo bi mu lego jedan chip tuning, fino bi mu stojalo jedno 120 ks-a
        http://www.renaultforumserbia.com/index.php

Comment

• David_WRRT
          CBC Veteran
          • 02.11.2007
          • 130
          • Beograd

"Vrh brate", znaci mnogo mi se dopada i neslusaj ove sto serendaju naokolo jer dok pogledas slike njihovih automobila ukapiraces da imaju komplex nize vrste (cest izuzetcima) pa moraju stalno da zakereju (za njih je Fandjo doktor)
          Alfabet is like:ABT...
          I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car

WOLFRACE RACING TEAM

Comment

• HACKER
            CBC Član
            • 23.10.2007
            • 88
            • Beograd

Hvala Davidu(pozdrav za ekipu Street Law) i Dusanu(I chip je u planu) a na ostale koji ni dozvole nemaju a kamoli pristojne automobile ne obracam paznju(Mali savet - Svaki automobil moze da izgleda extra ako imas dara i znanja da ga napravis takvim)
            WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN

Comment

• slavke1976
              CBC Član
              • 21.10.2007
              • 30
              • Subotica

Prelep auto ,meni se svidjau tako zatamljena zadnja svetla. od WV automobila jedino mi se Bora svidja.

Comment

• Danilo
                CBC Senator XXL
                • 02.10.2004
                • 908
                • Beograd, Dorcol

Nije lose sredjen auto, cesto ga vidjam na bulevaru, samo po meni se sajtne nikako ne uklapaju sa ostatkom auta, branicima pogotovu. Kada bi one bile malo diskretnije mislim da bi ukupan utisak bio mnogo bolji!
                www.blindmanmotorsport.com

Comment

• HACKER
                  CBC Član
                  • 23.10.2007
                  • 88
                  • Beograd

Hvala Slavketu i Danilu(diskretnije od ovih zaista nisam nasao,ali to je i bila citava ideja-da se auto odrdi potpuno diskretno).

Comment

• Boki GTI
                    CBC Senator XXL
                    • 16.08.2007
                    • 505
                    • Beograd - Vozdovac

E bas si diskretan,
                    Kad ce vise te stopke da ih namontiramo i kao po starom obicaju posle da castis.
                    Jbg. visok datum u mesecu.............hihihihihihihihii

Comment

• Mail Man
                      CBC Član
                      • 10.10.2007
                      • 90
                      • Beograd

@Bull Moga bi da se pohvalis sa xenonima Nemoj da te ja opominjem!Moje misljenje o tvom autu znas,tako da samo napred sa daljim sredjivanjem ako ima sta!!!!!!!!!
                      nisam ginekolog ali mogu da pogledam

Comment

• TETAK
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3034
                        • Čačak, Srbija

Mrak auto prijatelju!
                        Prednju svetlosnu grupu uopšte ne bih menjao.Svidja mi se posao koji si uradio uz komentar da bi "Bokiju"(zaista mi se svidja ta model) odlično legle one transparentne(bele) štopaljke i jedan diskretan spojler pozadi na haubi!
                        Naravno ovo su samo moje vizije, a ti brate samo nastavi, dobro ti ide!
                        Nemoj raditi nikakav chip-t. jer je taj motor sasvim ok , a ko zna i ume, može i da ga potera uz, veruj mi,zaista smešnu potrošnju goriva!
                        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• HACKER
                          CBC Član
                          • 23.10.2007
                          • 88
                          • Beograd

Hvala tetak-u (ovo sigurno nije po pravopisu ),probao sam svetle stopke i ne leze mu nesto narocito,a sto se spojlera tice,namerno nisam hteo da stavljam nista jer (iskreno) nisam nasao ni jedan koji bi mu pristojno legao.Hvala na predlozima u svakom slucaju.
                          @MailMan - Pa ti makar znas da ja nisam covek koji voli da se hvali.Naravno mogao sam da stavim velikim slovima da IMAM XENONE,ali to nije moj ppp.

Comment

• Boki GTI
                            CBC Senator XXL
                            • 16.08.2007
                            • 505
                            • Beograd - Vozdovac

Znaci opet nisam dobio odgovor ponovicu glasno kao da se derem
                            kad ce stopke? daff? i TD.

Comment

• HACKER
                              CBC Član
                              • 23.10.2007
                              • 88
                              • Beograd

Stopke???Duff???TD??? Stopke stizu u toku sledece nedelje (nadam se),a sto se duff-a tice - pa zar te nisam sinoc vodio u duff?

Comment

• HACKER
                                CBC Član
                                • 23.10.2007
                                • 88
                                • Beograd

Ponadao sam se da cu naci makar neku sliku mog Bore...

Comment

Working...
                                X