Nisam imao vremna da vam ranije saopstim ali,Izvadio sam benzina koliko sam mogao i nasuo ponovo bezolovni.
Nadam se da se nije nista desilo.
Hvala na savetima.
Super model, jos bolja na slikama. POgotovo ova boja. Pratio sam diskusiju u vezi kupovine mislim da si uzeo pravi auto!
Samo nisam bas najbolje razumeo, presla je 45k kao test vozilo u salonu ili negde drugde, mislim zbog kilometraze mnogo mi to za salon? Mada nije ni bitno, uzivaj i navozaj se jos toliko, al s jos jednom nulom !
Neka te dobro sluzi i da se navozas koliko zelis! Ubedljivo mi je najlepsi prednji deo, vrhunska je i boja, a da je udoban i prostoran to stoji! Ja bih tu samo zmigavce i stopove menajo ili farbao i fino bi bilo kad bi legle neke felne sto vece, a sto redje, trokrake recimo... Kakve su te narucene i kad stizu?
uuuu pa nisu lose! Bas me zanima kako ce izgledati kad se budu namontirale, posto je neverovatno koliko auto dobija ili gubi na izgledu u zavisnosti od toga koje su felne u pitanju! Jos ako su 16ice ili 17ice bice prava stvar...
Pridruzujem se cestitkama na izboru dobrog auta. Da ces biti zadovoljan njime, to ti garantujem jer imam isti takav (samo 2002.). Nissan je pojam konfora (“japanski Volvo”), veoma lak za voznju, mekane komande, izuzetan servo, udoban, prostran. Motor od 1,5 stvarno nije zver ali brzo postize maksimalni moment (na 2.800 o/min) pa ima solidno ubrzanje, gume su 15 cola i dobro upijaju neravnine, a ima dovoljnu tezinu da i na 150 km/h prosto plovi. Motor je stedljiv i po (mom) gradu ne prelazi 9 l. Uz to je dosta redak na nasim ulicama i ima svoj specifican dizajn (nema deja vu izgled kao svi Peugeot-i). Na mom mi smeta samo to sto mi je prethodnik skinuo audio sistem, a cuo sam da je ozvucenje u Nisanima izuzetno.
Slavke, ako nije tajna, koliki si popust dobio u salonu zbog predjene kilometraze auta?
Auto sam platio 11300, i gratis alufelne, koje su stigle danas, pa kad ih stave, postavit cu sliku. I jos sam dobio parking senzore gratis.
Kako vreme odmice ja sam sve vise zadovoljan autom.
Evo ih konacno.
Stigle su mi ove druge, one prve (postavio sam sliku) se vise ne proizvode, bar su mi tako rekli u salonu, pa su stigle ove koje su mi bila druga opcija.
Comment