Alfa 156 2.0 JTS - Konacno (update: slike)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AlexRS
    CBC Senator
    • 27.10.2007
    • 234
    • Borca

Alfa je vrh! Svaka cast...
    Nego i mene zanima, ako nije tajna, koliko je kostala Alfica i kojim je putem nabavljena jer i ja planiram za koji mesec da pazarim 156-cu 02-03 godiste t.j. restajling ali ja sam se odlucio za 2.5v6 pa cisto me zanima...

Comment

• DanielNS
      CBC Član
      • 20.08.2007
      • 17
      • Novi Sad

Alfu sam pazario u Kovinu, nasao sam oglas preko interneta (www.polovniautomobili.com) pre toga sam skoro 3 meseca trazio pristojnu alfu kod nas i nije bilo sanse da nadjem neku, inace imam i post u "planiram kupovinu" gde sam se zamalo zeznuo za neku veoma sumnjivu varijantu JTD-a.
      Lik iz Kovina sto drzi auto plac uvozi vozila iz Francuske i sasvim slucajno je uvezao Alfu, inace uvozi tipicne francuze, renault, peugeot...

Od ulaganja za sada imam zamenu ulja i filtera, termostat i jedno resetovanje check engina, a ceka me malo sredjivanje limarije (ogrebotine i malo ulubljenje - rekao bih da ga je neka zenska vozila po gradu ), cim se malo oporavim finansijski

Eto ako nekog jos nesto interesuje neka pita slobodno.

Comment

• ana156
        CBC Član
        • 18.12.2007
        • 53
        • beograd

Svaka cast! Cestitamo!

Comment

• AlexRS
          CBC Senator
          • 27.10.2007
          • 234
          • Borca

Hvala na brzom odgovoru, inace i ja planiram da pazarim na kredit samo ja hocu da dignem kes pa onda kupujem. Pratim oglase vec jedno 4 meseca i nigde nema nijedan 2.5v6 restajling, tako da izgleda da cu morati da narucujem preko svercera...
          Sve u svemu lepo da te sluzi i da dugo traje!

Comment

• VaskeKG
            CBC Član
            • 29.08.2006
            • 78
            • Kragujevac
            • Citroen C5 2.0

Super izgleda, sve cestitke
            Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave

Comment

Working...
            X