Škoda by Tetak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

prolupator, neofuj

Kladim se da je tetka birala boju ovoga puta

Pozz Tetku i Tetki i obecajte da cu bar ovaj da vidim a ne da uvek naletim kad ste u fazi tranzicije
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

@Tetak super ti je "limo" .... ,ti tako sredis autombile,da je greota sto ih brzo menjas... ... nek te sluzi dobro .
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Tek videh.....pravi auto za tako jednog gospodina....ima da sluzi i da traje ne sumnjam.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

Njemu ima da traje 100godina, jer ga vozi samo u specijalnim prilikama i kad je lepo vreme..
          Koliko vidim auto je kao i prethodni a to znaci u extra stanju. Nikad mi nije bilo jasno kako iskopas sve te varijante?
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Pa plati debelo ali ko ima u startu ne boli ga glava posle jer se i ovim jeftinijima posle nakarika cena preko te.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Boki GTI
              CBC Senator XXL
              • 16.08.2007
              • 505
              • Beograd - Vozdovac

Aaa.........Tetak svaka cast , svaka cast.
              Dobro i pre svega dugo da te sluzi.

Comment

• SALE
                CBC Senator XXL
                • 04.01.2005
                • 841
                • Banovo Brdo

@ M
                Ne plati debelo, nego jednostavno poznaje puno ljudi i stalno prati sta ko prodaje. Kladim se da sad zna za bar jos dva auta u slicnom stanju po realnoj ceni. Zato i kazem da jedva cekam da mogu da od njega kupim auto.
                Al najlepse je sto uvek kupi vrh auto i jos ga ulicka da bude kao nov i onda vozika godinu dana samo po otvorenom =] =] =] .
                TETAK

Comment

• mishkom
                  CBC Senator XXL
                  • 07.08.2007
                  • 591
                  • N/A
                  • N/A

Oooo lepo lepo. . . . svidja mi se oktavija

A sta se deslio sa starom? I posto je isti motor u pitanju, koja je razliku u voznim osobinama ovda "dva" modela?

A da, sa slike se vidi rodjeni mafijoza , samo ga nisu naucili da krade, kad je bilo vreme za to

Izvinjavam se Tetak, morao sam, mada znam da moje zezanje nije primereno, jos jednom se izvinjavam

A sto se tice alu felni, iskreno, ja ih ne bi stavio Mislim da nisu toliko neophodne, a i ovako zadovoljavajuce izgleda. . . Nisi(niste) mladic da vam treba auto koji privlaci zestoku paznju i skrece poglede. . . Kako je kupljen auto, tako ga vozi. . . A motor i mehanika neka bude u sto boljem stanju, uvek. One (felne), samo predstavljaju dodatni izdatak, ali cemu? [mada svako ima svoje misljenje , ja ih ne bi stavio]

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Sale je u velikoj meri u pravu, ali za očuvan auto ipak mora da se lepo otvoriš.Naravno, par godina korišćenja je optimalno vreme za jedan auto,a da se bar ostane na nivou vrednosti vozila!Ovo, opet pod uslovom da se automobil odlično održava i neguje!Da bi se ovo postiglo mora se posedovati bar još jedan auto koji na sebe prima ona jutarnja cimanja, hladne startove, gradsko, pali-gasi vozikanje, a da ne pričam o ogrebotinama zaradjenim na parkinzima i sl.........E tu stupa na scenu Tetkina "peglaja" koja je u stvari pravi junak ove priče!
                    Što se tiče prvih zapažanja iz vožnje, nova Oktavija je prvo neuporedivo udobnija od stare(pozadi ima mnogo više mesta za kolena), enterijar je puno bogatiji i od kvalitetnijeg materijala.Ležanje na putu i upravljivost je zaista odlična(multilink pozadi) iako je i stari auto tu bio sasvim ok.Motor je osetno jači (90ks:105ks) i ima veći obrtni moment tako da su medjuubrzanja osetno bolja.Jedino što novi auto i troši više goriva i to u proseku oko 4,7 litara/100 km(2/3 vani, 1/3 grad).Sećate se da sam sa starim autom uspevao da postignem potrošnju od čak 3,7 l/100km na relaciji Čačak-Kraljevo.Novu Oktaviju ne mogu nikako da spustim ispod 4,4 l/100km, ma kako nežno vozio.Najvažnije je da potrošnja goriva ne prelazi 5,4-5,5 litara ni kada se sportski vozi!
                    @ Mishkom,sve je ok, znam da je zezanje, ali jedan od likova sa "druge strane" ,inače moj školski drug iz osnovne, često ume da kaže kako sam odlično počeo, ali sam onda krenuo pogrešnim putem, aludirajući na dogadjaj kada sam kao dete, uzeo bez odobrenja porodični auto(skoro nova Lada 1200) i posle jurcanja po gradu sa istim "počistio" nekoliko drugih automobila!Posle bilo sve redno.....
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• zux
                      CBC Senator XXL
                      • 10.05.2005
                      • 773
                      • Beograd-Filmski grad

ponovo odlicna kupovina
                      sigurno ce sluziti dobro barem kao prosli skodilak, a nadam se i bolje
                      jos kad ga tetak ulicka bice bolji nego kad je izasao sa skodine proizvodne linije
                      srecno

Comment

• Hermes
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 1306
                        • https://t.me/pump_upp
                        • bemve

Originally posted by TETAK
                        Jedino što novi auto i troši više goriva i to u proseku oko 4,7 litara/100 km

BTW: odlican izbor, u zdravlje da se vozis
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

Hvala Zux-u i ostalima na lepim željama!
                          @Hermes, bio sam neverovatno blizu jednom BMW 316 iz 2000 g.(od našeg brata Luke), ali se desilo to da je taj model homologiran na Euro 3 tek u septembru 2000 g. dok je ovaj "moj" bio proizveden u julu iste godine.
                          Auto je zaista bio "staklo" kako ga je Luka(prvi i jedini vlasnik) opisao!
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• low rider
                            CBC Senator XXL
                            • 03.04.2006
                            • 613
                            • Beograd

Tetak odlicna kupovina, cestitam ! Ova je kao iz salona.

Comment

• HACKER
                              CBC Član
                              • 23.10.2007
                              • 88
                              • Beograd

Takodje se pridruzujem cestitkama - sve naj,naj ti zelim.Kao sto si rekao - samo diskretan styling i autic je jedinstven.
                              WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN

Comment

• Car
                                CBC Senator XXL
                                • 07.07.2005
                                • 900
                                • Beograd

Originally posted by TETAK
                                Ovo, opet pod uslovom da se automobil odlično održava i neguje!Da bi se ovo postiglo mora se posedovati bar još jedan auto koji na sebe prima ona jutarnja cimanja, hladne startove, gradsko, pali-gasi vozikanje,

Kakvo je to onda prevozno sredstvo? Gubi funkciju, prosto bacen novac. Ne vidim poentu dati 10 000+ evra za predmet koji ce da stoji u garazi.

Comment

Working...
                                X