Razmisljao sam o tome, cak i imam kombinaciju, znam gde ima jedna slupana Elantra 2.0, koja nosi zadnje diskove, znaci sraf na sraf, ali sada mi ne treba, jer snagu nisam povecao, tako da bi to bilo rasipanje para, a mora da se menja kompletno zadnje oslanjanje, vec sam se ja raspitivao..
Sem izgleda, nista bitnije necu dobiti, tako da je za sada to na ledu...
Videcemo, zamislite jednom papnem ja neki Hondin motor 160-200 ks ispod haube, i onda je stvarno pijana Honda..
Razmisljao sam o tome, cak i imam kombinaciju, znam gde ima jedna slupana Elantra 2.0, koja nosi zadnje diskove, znaci sraf na sraf, ali sada mi ne treba, jer snagu nisam povecao, tako da bi to bilo rasipanje para
onda skini i taj spojler sa gepeka
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Mislim da je rekao covek 120 evra sve polovno, ali bi stavio nove diskove i plocice, videcu...U svakom slucaju, pored ovakvih felni, i prednji diskovi izgledaju smesno, moze da stane mnogo veci, no sta sad, to je K3 Silver..
Nisam gledao, nemam vremena da surfujem, a mogao bi malo i da ucim, ali B16 je relativno mali motor, imam ja mesta i za vecu adzaju ispod, no tu toliko ima sexa, da pitanje jer se isplati..
Dok ne stignu opruge APEX, koje sam narucio, malo sam se poigrao(nisam ja, vec neko drugi), sa slikom za moj sajt, evo kako ce izgledati(nije skroz gotov, ali bice vrlo brzo.. )
Ovde mozete da vidite kako ce izgledati kad se patosira, a racunajte i napred Type S spojler donji i....jedva cekam!!!
Comment