Dakle, ja vec duze ovde obitavam, ali nikako da se predstavim, doduse neki vec znaju moj autic, ali ajde da ga predstavim skroz...
U pitanju je Hyundai Elantra 1.6 DOHC, 2001 godiste, sa planiranih 109 ks, a sa mnom to je vec ozbiljan tuning na 110 konja...
Automobil je zamisljen kao promo vozilo moje firme, zato ce dobiti atraktivan izgled i tuning&styling dodatke u narednih godinu dana, a sve sto vidite na autu, moze i da se nabavi, ali o tome na PM, ovde nastavljam o kolima:
Auto je kupljen u Srbiji, u salonu, a u moje ruke je dosao 2006. godine, kada je izgledao ovako:

Onda sam ga se docepao ja, i krenuo sa modifikacijama..
Pre svega, kupljene su felne 17 cola, sa novim Falken(made in Japan..
) gumama 205/45/17, a trenutno sam na tri takve,jer sam naleteo na krater u petak..

Zatim su stavljeni beli bocni zmigavci, sa korejskog modela Elantre(fabricki su gadno zuti)

Umesto nastavka, dvostrukog, sa slike gore, legao je karbonski auspuh:

Uzeo sam farbu, i poradio na spoljasnosti:

to je zadnja lajsna, a umesto crnih retrovizora, sad imam srebrne..

Zatim sam procackao malo i u unutrasnjosti:

Tu je i muzika, Pioneer obarajuci, ne pamtim oznaku, pre 4 godine je bio skup, a i sad radi kao bombona..
A gde je i radio, pored ekstra jakih(za fabricku ugradnju) zvucnika, treba im i asistencija bass...

Posto je promo vozilo, onda treba i da promovise, zato ima ugradjenu malu neonku, koja isijava u mraku logo moje firme:

Sada je kutija tapacirana, tako da se bolje vidi...
Malo umetnicke slike:

Ovde u porodicnom okruzenju, medju drugim TRIO mobilima..(fali nam jos i motor...)

Zatim je umesto no name sportskog filtera, porucen pravi Pipercross:

Kad vec radimo, neka radimo, zatamnjena su stakla:

Zamislio sam da uradim filter sa prohrom cevkom, ovde merimo kolika mi cevka treba:

I evo mog home made dela:

drzac sam sam pravio, i gledao sam da ne bude fuseraj:

izbliza:

Nalepnica da se zna:

Prednja nalepnica, sa logoom JC Auto Tuning Division:

Nekad bilo, da se slaze sa potpisom, ali je sada Honda tu...:

U planu ima jos dosta toga, narucene su APEX opruge -35 mm, tako da ce fino da cucne...Zatim se planiraju Xenon kit u farove...Farbanje zadnjih stopki u crveno, look-a-like USA model Elantre...
Sedista, rucica menjaca, papucice, itd...
Zatim body kit, na ovaj fazon:

I taj spojler, samo on na kraju...
I mislim da sam dovoljno iskuckao, ako nekog zanima vise, ima celokupan istorijat na sledecem linku:
U pitanju je Hyundai Elantra 1.6 DOHC, 2001 godiste, sa planiranih 109 ks, a sa mnom to je vec ozbiljan tuning na 110 konja...

Automobil je zamisljen kao promo vozilo moje firme, zato ce dobiti atraktivan izgled i tuning&styling dodatke u narednih godinu dana, a sve sto vidite na autu, moze i da se nabavi, ali o tome na PM, ovde nastavljam o kolima:
Auto je kupljen u Srbiji, u salonu, a u moje ruke je dosao 2006. godine, kada je izgledao ovako:

Onda sam ga se docepao ja, i krenuo sa modifikacijama..
Pre svega, kupljene su felne 17 cola, sa novim Falken(made in Japan..

Zatim su stavljeni beli bocni zmigavci, sa korejskog modela Elantre(fabricki su gadno zuti)

Umesto nastavka, dvostrukog, sa slike gore, legao je karbonski auspuh:

Uzeo sam farbu, i poradio na spoljasnosti:

to je zadnja lajsna, a umesto crnih retrovizora, sad imam srebrne..

Zatim sam procackao malo i u unutrasnjosti:

Tu je i muzika, Pioneer obarajuci, ne pamtim oznaku, pre 4 godine je bio skup, a i sad radi kao bombona..

A gde je i radio, pored ekstra jakih(za fabricku ugradnju) zvucnika, treba im i asistencija bass...

Posto je promo vozilo, onda treba i da promovise, zato ima ugradjenu malu neonku, koja isijava u mraku logo moje firme:

Sada je kutija tapacirana, tako da se bolje vidi...
Malo umetnicke slike:

Ovde u porodicnom okruzenju, medju drugim TRIO mobilima..(fali nam jos i motor...)

Zatim je umesto no name sportskog filtera, porucen pravi Pipercross:

Kad vec radimo, neka radimo, zatamnjena su stakla:

Zamislio sam da uradim filter sa prohrom cevkom, ovde merimo kolika mi cevka treba:

I evo mog home made dela:

drzac sam sam pravio, i gledao sam da ne bude fuseraj:

izbliza:

Nalepnica da se zna:

Prednja nalepnica, sa logoom JC Auto Tuning Division:

Nekad bilo, da se slaze sa potpisom, ali je sada Honda tu...:

U planu ima jos dosta toga, narucene su APEX opruge -35 mm, tako da ce fino da cucne...Zatim se planiraju Xenon kit u farove...Farbanje zadnjih stopki u crveno, look-a-like USA model Elantre...
Sedista, rucica menjaca, papucice, itd...
Zatim body kit, na ovaj fazon:

I taj spojler, samo on na kraju...
I mislim da sam dovoljno iskuckao, ako nekog zanima vise, ima celokupan istorijat na sledecem linku:
Comment