Pijana Honda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pijana Honda

Dakle, ja vec duze ovde obitavam, ali nikako da se predstavim, doduse neki vec znaju moj autic, ali ajde da ga predstavim skroz...

U pitanju je Hyundai Elantra 1.6 DOHC, 2001 godiste, sa planiranih 109 ks, a sa mnom to je vec ozbiljan tuning na 110 konja...

Automobil je zamisljen kao promo vozilo moje firme, zato ce dobiti atraktivan izgled i tuning&styling dodatke u narednih godinu dana, a sve sto vidite na autu, moze i da se nabavi, ali o tome na PM, ovde nastavljam o kolima:

Auto je kupljen u Srbiji, u salonu, a u moje ruke je dosao 2006. godine, kada je izgledao ovako:

Onda sam ga se docepao ja, i krenuo sa modifikacijama..

Pre svega, kupljene su felne 17 cola, sa novim Falken(made in Japan.. ) gumama 205/45/17, a trenutno sam na tri takve,jer sam naleteo na krater u petak..

Zatim su stavljeni beli bocni zmigavci, sa korejskog modela Elantre(fabricki su gadno zuti)

Umesto nastavka, dvostrukog, sa slike gore, legao je karbonski auspuh:

Uzeo sam farbu, i poradio na spoljasnosti:

to je zadnja lajsna, a umesto crnih retrovizora, sad imam srebrne..

Zatim sam procackao malo i u unutrasnjosti:

Tu je i muzika, Pioneer obarajuci, ne pamtim oznaku, pre 4 godine je bio skup, a i sad radi kao bombona..

A gde je i radio, pored ekstra jakih(za fabricku ugradnju) zvucnika, treba im i asistencija bass...

Posto je promo vozilo, onda treba i da promovise, zato ima ugradjenu malu neonku, koja isijava u mraku logo moje firme:

Sada je kutija tapacirana, tako da se bolje vidi...

Malo umetnicke slike:

Ovde u porodicnom okruzenju, medju drugim TRIO mobilima..(fali nam jos i motor...)

Zatim je umesto no name sportskog filtera, porucen pravi Pipercross:

Kad vec radimo, neka radimo, zatamnjena su stakla:

Zamislio sam da uradim filter sa prohrom cevkom, ovde merimo kolika mi cevka treba:

I evo mog home made dela:

drzac sam sam pravio, i gledao sam da ne bude fuseraj:

izbliza:

Nalepnica da se zna:

Prednja nalepnica, sa logoom JC Auto Tuning Division:

Nekad bilo, da se slaze sa potpisom, ali je sada Honda tu...:

U planu ima jos dosta toga, narucene su APEX opruge -35 mm, tako da ce fino da cucne...Zatim se planiraju Xenon kit u farove...Farbanje zadnjih stopki u crveno, look-a-like USA model Elantre...

Sedista, rucica menjaca, papucice, itd...

Zatim body kit, na ovaj fazon:

I taj spojler, samo on na kraju...

I mislim da sam dovoljno iskuckao, ako nekog zanima vise, ima celokupan istorijat na sledecem linku:

• level3
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2006
    • 857
    • BGD, V.B. Karaburma

Sve je to lepo, samo ovo je Honda klub.

Hyundai jeste auto ali nije HONDA.

Batali ti to sredjivanje i skupljaj pare za pravu mashinu.
    www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

Leci ce i Hondica, ali za godinu, dve, a ja mislim da zadrzim auto, cak iako uzmem Hondu, pa treba mi promo vozilo, mozda neki menadzer na terenu je bude vozio...

A ako legne Honda....Joj....Onda cemo da se igramo, samo da skupimo pare i masala...

Comment

• V-Tec
        CBC Senator XXL
        • 30.06.2006
        • 1615
        • Beograd
        • '89 Civic d16a6

Ooo Trio svaka cast!

Auto ti je vrh!

Felne mu prelepo stoje, a tek kada ga spustis ce biti perverzno!

Od cega si napravio cev za vazduh?Lepo izgleda...

Da ga odradis kao ovaj beli gore, nije losa ideja ali sa malo manjim visecim spojlerom.
        shuto-expressway.com

Comment

• DexX
          CBC Član
          • 25.03.2007
          • 87
          • Kosjeric

Aaaaa, zato meni farovi nikako da stignu shala. Lepo sredjen auto, vidim bice jos posla. Svaka cast Trio

Comment

Prohrom cevka fi 76 je u pitanju, otisao kod Bate u Petrovaradin, on nasao neku cevku, odsekao je na 25 cm sto sam mu trazio, i dalje sam sam se mucio...Doduse, imao sam pomoc, ali je moja ideja bila sta i kako...

Na prolece cu da operem motor, i ispoliram cevku..

Comment

Originally posted by DexX
              Aaaaa, zato meni farovi nikako da stignu shala. Lepo sredjen auto, vidim bice jos posla. Svaka cast Trio
              Ne boj se Deki, radim na tebi...

Comment

• DexX
                CBC Član
                • 25.03.2007
                • 87
                • Kosjeric

steta sto nismo mogli da pravimo kombinaciju za angel eye, koliko te izaso filter i izduv

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Fin auto skroz i lepo se cuje. Jos kad ga spustis bice full!
                  Samo napred!
                  Power of dreams !!!

Comment

Originally posted by DexX
                    steta sto nismo mogli da pravimo kombinaciju za angel eye, koliko te izaso filter i izduv
                    Filter 6000 dinara, a auspuh 13200 dinara, puna cena...

Popust znas koji ide, ako hoces detalje, idi na PM, da ne offtopicarimo...

Comment

• dexony
                      CBC Veteran
                      • 02.06.2007
                      • 182
                      • Beograd

Lepo lepo
                      Svidja mi se sto sve sa ukusom i minimalisticki radis na autu. Prelepa transformacija.
                      Kako trpi trap 17 cola felne?
                      CIVIC COUPE

Comment

Hm, pa znas kako...Estetika ima cenu...Za sada, u dobrom je stanju, ali opet, ne sumnjam da ce mi kugle, spone, zglobovi i sl. trajati krace...
                        Ali isto tako, i plocice i pakne su mi kao potrosni materijal...

No, kad tako vozim, kao da vozim Hondu...

Ono sto je lose je ono sto se meni sada u petak desilo(iz zdravstvenih razloga=napio sam se kao ****), dao sam najboljem drugaru da vrati auto, a on vozi Yugo podignut kao dzip, na 155/80/13, i raspizdio je u rupu, u krater, sto je prouzrokovalo 1600 dinara za ispravljanje felne, doduse sad je kao nova, i GUBITAK TOTALNI niskoprofilne gume 205/45/17, koja trenutno ima samo u Pirelli P ZERRO ROSSO opciji, a kosta 17000 dinara...A falken je bio star samo 3 meseca...

Tuga, placem i sad sam skinuo, sad su fabricke 185/65/15, sa ratkapnama, a na prolece spustanje, i vracanje sedamanestica, plus nova guma..

Estetika kosta, ali i boli...LEzanje je bolje, izgled neuporedivo, za kocenje nisam bas zadovoljan, bezi kad ga nacepim, jer ni nemam ABS, udobnost je losija...

A za izgled, ovaj forum kumovao je da promenim misljenje, od konverzije moje Elantre u EVO 5, sto ima kit na netu, u racing look kao sto je recimo Vedranova(HONDA nick)..

Tako da ce biti kao ona bela, samo bez nalepnica, i sa manjim zadnjim spojlerom...

Comment

• V-Tec
                          CBC Senator XXL
                          • 30.06.2006
                          • 1615
                          • Beograd
                          • '89 Civic d16a6

Jel si ti cuo da se kola i zene nikada nepozajmljuju?

Koji baksuz, strasno! Jadan ortak, al' ce da iskesira...
                          shuto-expressway.com

Comment

• civi
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1492
                            • Pozarevac

EDIT Honda

extra je autic ako ti treba jedna 215 45 17 za prvu pomoc imam jednu viska
                            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                            - Kako to misliš, kočim?

Comment

Hvala na ponudi, ali sada sam na fabrickim 15 cola, do proleca, a onda cu da nadjem negde istu dimenziju kao moju, pa da prebacim na zadnje tockove, da mi makar prednji pogonski budu isti tip gume...

Tehnicki bi trebalo da na osovini budu isti tip gume, ali znate li vi koliko je to para...

@V-tec: Znam, ali moja sadasnja je njegova bivsa, tako da...A opet, necu mu naplatiti, posto nema para, a i sa druge strane, moja je greska sto sam mu dao...Mozda bih ocekivao da se sam ponudi, ali posto cuti...

Comment

Working...
                              X