Evo nekoliko savetcica od mene. Skini fenom ili peglom one oznake. Neka ostane samo glavni znak kao na beloj. Poskidaj sve nalepnice i napravi velike TRIO koje ce da idu preko Bokova i na haubu. Sto jednostavnije.
Pijana Honda
Collapse
X
-
Za sada ostaju ovakve, kada dodje vreme, onda cu mozda da uradim stilske...
Za sada, bitno mi je ko god pogleda, da vidi informaciju, gde i kako moze da nadje ono sto mu treba...
Kad pojacam prisustvo u medijima, onda cu moci da brendiram automobil samo logoom...za sada je potrebno da bude ovako. da kazem vasarski oslikan..
Comment
-
-
Nije tuning, ali je veoma korisna stvar..
Nove zimske gume Wintera, sve cetiri, a 17 idu u garazu dok ne osvane sunce...
Ujedno sam bio u Zagrebu, pa sam smislio nove stvarcice sto planiram da stavim u kolica..
Ova npr.
S tim da cu verovatno da uzmem bez kevlarske oplate, i da mogu da se sklapaju, ova je iz jednog dela..
Razmisljam mozda i volan, ali zezanje je sto onda moram da iskljucim airbag, a to mi se nikako ne svidja...
Hoce neko izduve?
Evo zavu, na licu mesta montirano:
Za sada se samo vozim, nemam vremena puno da se igram, ali kad dodje lepo vreme, e onda budzimo dalje...
Comment
-
-
Osvezavam temu, jer imam i zasto....
Dakle, puno se stvari izdesavalo u medjuvremenu, ovako ide sledece:
Preko neta i nekom coveka iz BGD sam nabavio istu novu Falken(hvala Djuri na asistenciji oko mape, i Vedranu oko taksiranja..), koja je danas montirana na felnu, a sutra se nadam da cu staviti je na kola...
Zatim, stigao mi je uvoz, a sa uvozom je stiglo i.....
Uz kadice ide i pojas H na moje sediste:
U A stub ide ovo:
A vec mi je stigao voltmetar, cekam jos temperaturu:
Cekam da mi stigne kozica menjaca, do tada necu montirati kuglu:
Kopce za haubu, ali prave trkacke, cekace kada budem ugradjivao usisnik na haubu, da se farba sve odjednom..
U Zagreb je stiglo, ali nisam dobio sa ovim uvozom, znaci merac temperature, leteci spojler i kozica menjaca.
APEX jos cekam rok isporuke...
Spojlere, tj. pragove i lipove cu raditi ovde u Srbiji, ima par kombinacija(hvala Sale VTI i Sapcanin..)
Za 15.03. se nadam da ce gume i kadice biti ugradjene, propraticu slikama, verovatno ce ih raditi nas drug Robi, a ostala njegova Hondaska ekipa ce ostatak, Goran ce limarske stvari, Zoran struju, itd...
Comment
-
-
Crvena imaju jednodelna kao sto sam stavio u ovom postu, ali ranije, a ova na preklapanje imaju kao moja, i jos par varijanti..
Ovde je ponuda sto imam:
A konkretno sedista imaju za sada ovakva:
Moja sedista su TU320120, znaci isti oblik kao recimo TU320105, ali ta su crno crvena, ja sam hteo da mi enterijer bude taman, a bice samo crveni detalji..
Uskoro ce i na mom novom sajtu biti postavljena tema sa projektom, step by step, ali cu nastaviti i ovde da postujem...
Comment
-
-
Auto se pravi da bude pravo promo vozilo, da privlaci paznju, i da pruzi sve potrebne informacije..
A bice i veliki HCS logo, sa sajtom, da se zna ko je sponzor HCS..
Priznajem da je dosta HCS forum uticao da promenim misljenje o stilu stylinga koji zelim da primenim...
Zato hvala ljudi, jeste da nije JDM look, vec KDM...
Comment
-
-
Originally posted by sporitrio, jesi' ove felne uzeo nove ili polovne, gde si ih uzeo i koliko platio?
OZ racing?
Uz njih sam uzeo i 4 Falken gume, sve zajedno 990 evra.
Same felne su bile 450 evra, a guma komad 135 evra...
Covek ima firmu u Paragovu, kad ides iz NS ka Vencu, ima ogroman izbor guma i felni, dovlaci ih iz Austrije.
Imam i broj, samo da iskopam negde...
Ujedno, sada sam bio kod Robike, ne moze sraf na sraf kadice, pravicemo distance, bice gotovi u ponedeljak, pa da ih montiramo u utorak..
Vratio sam sada i felne, i jako sam srecan...
Inace, celokupno sredjivanje kola radi NS ekipa Hondasa, Goran limariju, Pista distance, Robi montira, Zolika struju, itd...Ko zna, mozda napravimo pravi profi tuning&styling team..
Taman cu gledati da sve ispratim sa slikama...Ujedno, izvadjeno je bilo suvozacko sediste, da se stavi kadica probno, jbt, sto izgleda dobro..
A jos sa nizim profilom gume, kadicama i sa oprugama, bice zapatosirana sramota..Barem mi cale nece krasti auto, ne moze da cucne toliko...
Comment
-
Comment