Pijana Honda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BGILLEGAL
    CBC Senator XXL
    • 22.05.2006
    • 653
    • Beograd

Evo nekoliko savetcica od mene. Skini fenom ili peglom one oznake. Neka ostane samo glavni znak kao na beloj. Poskidaj sve nalepnice i napravi velike TRIO koje ce da idu preko Bokova i na haubu. Sto jednostavnije.

Comment

Za sada ostaju ovakve, kada dodje vreme, onda cu mozda da uradim stilske...

Za sada, bitno mi je ko god pogleda, da vidi informaciju, gde i kako moze da nadje ono sto mu treba...

Kad pojacam prisustvo u medijima, onda cu moci da brendiram automobil samo logoom...za sada je potrebno da bude ovako. da kazem vasarski oslikan..

Comment

Nije tuning, ali je veoma korisna stvar..

Nove zimske gume Wintera, sve cetiri, a 17 idu u garazu dok ne osvane sunce...

Ujedno sam bio u Zagrebu, pa sam smislio nove stvarcice sto planiram da stavim u kolica..

Ova npr.

S tim da cu verovatno da uzmem bez kevlarske oplate, i da mogu da se sklapaju, ova je iz jednog dela..

Razmisljam mozda i volan, ali zezanje je sto onda moram da iskljucim airbag, a to mi se nikako ne svidja...

Hoce neko izduve?

Evo za vu, na licu mesta montirano:

Za sada se samo vozim, nemam vremena puno da se igram, ali kad dodje lepo vreme, e onda budzimo dalje...

Comment

Osvezavam temu, jer imam i zasto....

Dakle, puno se stvari izdesavalo u medjuvremenu, ovako ide sledece:

Preko neta i nekom coveka iz BGD sam nabavio istu novu Falken(hvala Djuri na asistenciji oko mape, i Vedranu oko taksiranja.. ), koja je danas montirana na felnu, a sutra se nadam da cu staviti je na kola...

Zatim, stigao mi je uvoz, a sa uvozom je stiglo i.....

Uz kadice ide i pojas H na moje sediste:

U A stub ide ovo:

A vec mi je stigao voltmetar, cekam jos temperaturu:

Cekam da mi stigne kozica menjaca, do tada necu montirati kuglu:

Kopce za haubu, ali prave trkacke, cekace kada budem ugradjivao usisnik na haubu, da se farba sve odjednom..

U Zagreb je stiglo, ali nisam dobio sa ovim uvozom, znaci merac temperature, leteci spojler i kozica menjaca.

APEX jos cekam rok isporuke...

Spojlere, tj. pragove i lipove cu raditi ovde u Srbiji, ima par kombinacija(hvala Sale VTI i Sapcanin.. )

Za 15.03. se nadam da ce gume i kadice biti ugradjene, propraticu slikama, verovatno ce ih raditi nas drug Robi, a ostala njegova Hondaska ekipa ce ostatak, Goran ce limarske stvari, Zoran struju, itd...

Comment

• V-Tec
            CBC Senator XXL
            • 30.06.2006
            • 1615
            • Beograd
            • '89 Civic d16a6

Hoce ih biti u crvenoj boji da su slicna kao Ricaro u -ovima?
            shuto-expressway.com

Comment

Crvena imaju jednodelna kao sto sam stavio u ovom postu, ali ranije, a ova na preklapanje imaju kao moja, i jos par varijanti..

Ovde je ponuda sto imam:

A konkretno sedista imaju za sada ovakva:

Moja sedista su TU320120, znaci isti oblik kao recimo TU320105, ali ta su crno crvena, ja sam hteo da mi enterijer bude taman, a bice samo crveni detalji..

Uskoro ce i na mom novom sajtu biti postavljena tema sa projektom, step by step, ali cu nastaviti i ovde da postujem...

Comment

• hondaholic
                CBC Senator
                • 20.09.2007
                • 201
                • Beograd
                • 1993 Honda CIVIC 4x4

Trio, koliko parica ovo ?

i da li BAS ovako izgleda sediste?
                1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

To je TU350120?

Cenu trenutno nemam u cenovniku, saljem sada mail, pa ce mi sutra odgovoriti, javicu ti.

Imaju u Poljskoj u centrali 4 komada, i jos 7 u ostalim ispostavama.

Cim saznam cenu, napisacu ti.

Comment

• BGILLEGAL
                    CBC Senator XXL
                    • 22.05.2006
                    • 653
                    • Beograd

Joooj bice to opasna macka kada se namontiraju delovi uhhh
                    o sedistima si mi pricao ali mnogo lepse izgledaju ovako uzivo nego u prici.... svaka cast! bice ti eben autic!

Comment

Auto se pravi da bude pravo promo vozilo, da privlaci paznju, i da pruzi sve potrebne informacije..

A bice i veliki HCS logo, sa sajtom, da se zna ko je sponzor HCS..

Priznajem da je dosta HCS forum uticao da promenim misljenje o stilu stylinga koji zelim da primenim...

Zato hvala ljudi, jeste da nije JDM look, vec KDM...

Comment

• spori
                        CBC Član
                        • 20.10.2007
                        • 33
                        • beograd

trio, jesi' ove felne uzeo nove ili polovne, gde si ih uzeo i koliko platio?
                        OZ racing?

Comment

• PINHEAD
                          CBC Senator XXL
                          • 30.03.2005
                          • 373
                          • BG, Vidikovac

A jel su to kao Ricardo kadice?
                          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Bane R
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2006
                            • 1769
                            • Beograd

Ne znam koje su, ali kaže se Recaro, a ne Ricardo, pajseru

Comment

• BGILLEGAL
                              CBC Senator XXL
                              • 22.05.2006
                              • 653
                              • Beograd

Ajde da vas prerutiram na msn sad ce opet da pocnu ova dvojica

Comment

Originally posted by spori
                                trio, jesi' ove felne uzeo nove ili polovne, gde si ih uzeo i koliko platio?
                                OZ racing?
                                Lice, ali nisu. Na njima pise nesto Exclusive Line, stvarno ne znam, jer sam uzeo polovne, tj. stare godinu dana, i jedna je bila izgrebana po ivici.

Uz njih sam uzeo i 4 Falken gume, sve zajedno 990 evra.

Same felne su bile 450 evra, a guma komad 135 evra...

Covek ima firmu u Paragovu, kad ides iz NS ka Vencu, ima ogroman izbor guma i felni, dovlaci ih iz Austrije.

Imam i broj, samo da iskopam negde...

Ujedno, sada sam bio kod Robike, ne moze sraf na sraf kadice, pravicemo distance, bice gotovi u ponedeljak, pa da ih montiramo u utorak..

Vratio sam sada i felne, i jako sam srecan...

Inace, celokupno sredjivanje kola radi NS ekipa Hondasa, Goran limariju, Pista distance, Robi montira, Zolika struju, itd...Ko zna, mozda napravimo pravi profi tuning&styling team..

Taman cu gledati da sve ispratim sa slikama...Ujedno, izvadjeno je bilo suvozacko sediste, da se stavi kadica probno, jbt, sto izgleda dobro..

A jos sa nizim profilom gume, kadicama i sa oprugama, bice zapatosirana sramota..Barem mi cale nece krasti auto, ne moze da cucne toliko...

Comment

Working...
                                X