Caletova Ibica Cupra2 2.0 16V '98

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • achilles
    CBC Član
    • 23.01.2005
    • 50
    • Novi Sad

Caletova Ibica Cupra2 2.0 16V '98

evo ovo je moj tata. nedavno je kupio ovu ibicu i ne vadi se iz nje(ne bi ni ja ). kupio ja je slupanu za 3000e, uvoz iz francuske. njegova misija je bila da je dovede u fabricko stanje sto je i uspeo. zapravo limarija je extra dobro uradjena, farbanje takodje i za nalepnice je dolazio strucnjak jer su original skinute zbog farbanja. ostalo je jos nekih sitnica, jedna maglenka, svetlo u kabini, dugmici za zakljucavanje, plastika iznad zadnje tablice gde pise IBIZA i tako neke sitnice. ibica danas izgleda ovako:

ispod prasine pise CUPRA2 WORLD CHAMPION i tamo neka godina.
    to je neka specijalna serija, koja obelezava pobedu na reli prvenstvu. extra,a?

znaci, auto fabricki ima, 16-ke felne, SEBRING izduv, airbag-ove, sportska sedista pola platno-pola eko koza, i sto se meni narocito svidja crvene pojaseve...

motor je 2000ccm 16V sa 150ks (fabricki). cale planira mozda iz nemacke da poruci usisnu granu, izduvnu DTM granu i tako konkretni i provereni tuning.
    kazite jel vam se svidja?
    sorry sto je prljav, he he takav je svaki wrc...
  • No name
    CBC Veteran
    • 28.02.2005
    • 164
    • Novi Sad

Auto je do jaja,mali a nabildovan.Unutrasnjost mu super,sportska sa kozom.Ako se dobro secam auto je presao samo 70 000km.Secam se kakav je bio kad je bio kupljen,dosta duuugo sa ga gledao u radionici.

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Novi momentat za mene,da je Ibiza pobedila na WRC rallyiu ili kako oni kazu sampionatu,zna li se koji reli i ko je vozio,respect ako je tako

Comment

• achilles
        CBC Član
        • 23.01.2005
        • 50
        • Novi Sad

wiz
        racunaj da je auto 98 god pa pokusaj da se setis ko je bio sampion tih godina jbg ja nisam pratio

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

Ibiza nije bila WRC sampion.98 god. Mitsubishi Lancer(evo 5) sampion WRC sampionata.Znaci nije bila nikad sampion u WRC.Ibiza nikad nije ni ucestvovala na WRC raliju nego Cordoba.

Comment

• OMP
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2004
            • 458
            • Krusevac

ma jeste ibiza vozena ali kao kit car,kao sto je Jereb vozio kod nas, nego se covek pogresno izrazio mnogi ne odvajaju kit car i wrc....e sad da li je imala neku titulu ne znam ...inace autic lepo izgleda samo meni se vise svidja ona ucestalija verzija u drecavo zelenoj boji gde cupra pise na delu krila i vrata...
            Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• ibiza
              CBC Senator XXL
              • 16.03.2005
              • 304
              • Beograd
              • Renault clio sport 172

Na prednjoj masci stavi mrezicu umesto ove plastike i skini znak i ofarbaj ovaj donji spojler u boju karoserije i bice vrh

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Originally posted by OMP
                ma jeste ibiza vozena ali kao kit car,kao sto je Jereb vozio kod nas, nego se covek pogresno izrazio mnogi ne odvajaju kit car i wrc....e sad da li je imala neku titulu ne znam ...inace autic lepo izgleda samo meni se vise svidja ona ucestalija verzija u drecavo zelenoj boji gde cupra pise na delu krila i vrata...
                Junior WRC, ili 1600 CUP. 1600ccm bez turbine, prednji pogon.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Originally posted by ibiza
                  Na prednjoj masci stavi mrezicu umesto ove plastike i skini znak i ofarbaj ovaj donji spojler u boju karoserije i bice vrh
                  I OPERI JE pobogu
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Wartburg
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2005
                    • 663

Mali Svaba rodjen u Spaniji.
                    Lep i simpatican autic sa svoj 150 konja.

Comment

• achilles
                      CBC Član
                      • 23.01.2005
                      • 50
                      • Novi Sad

206
                      mislim da si u pravu za taj junior cup...sta vec

nije moja, a cale mi ne da da joj pridjem jer zna kakav sam
                      tako da je on pere i sve radi a zbilja je malo vise zapustio...

Comment

Working...
                      X