evo ovo je moj tata. nedavno je kupio ovu ibicu i ne vadi se iz nje(ne bi ni ja
). kupio ja je slupanu za 3000e, uvoz iz francuske. njegova misija je bila da je dovede u fabricko stanje sto je i uspeo. zapravo limarija je extra dobro uradjena, farbanje takodje i za nalepnice je dolazio strucnjak jer su original skinute zbog farbanja. ostalo je jos nekih sitnica, jedna maglenka, svetlo u kabini, dugmici za zakljucavanje, plastika iznad zadnje tablice gde pise IBIZA i tako neke sitnice. ibica danas izgleda ovako:

ispod prasine pise CUPRA2 WORLD CHAMPION i tamo neka godina.
to je neka specijalna serija, koja obelezava pobedu na reli prvenstvu. extra,a?

znaci, auto fabricki ima, 16-ke felne, SEBRING izduv, airbag-ove, sportska sedista pola platno-pola eko koza, i sto se meni narocito svidja crvene pojaseve...
motor je 2000ccm 16V sa 150ks (fabricki). cale planira mozda iz nemacke da poruci usisnu granu, izduvnu DTM granu i tako konkretni i provereni tuning.
kazite jel vam se svidja?
sorry sto je prljav, he he takav je svaki wrc...

ispod prasine pise CUPRA2 WORLD CHAMPION i tamo neka godina.
to je neka specijalna serija, koja obelezava pobedu na reli prvenstvu. extra,a?

znaci, auto fabricki ima, 16-ke felne, SEBRING izduv, airbag-ove, sportska sedista pola platno-pola eko koza, i sto se meni narocito svidja crvene pojaseve...
motor je 2000ccm 16V sa 150ks (fabricki). cale planira mozda iz nemacke da poruci usisnu granu, izduvnu DTM granu i tako konkretni i provereni tuning.
kazite jel vam se svidja?
sorry sto je prljav, he he takav je svaki wrc...

Comment