Mia bella macchina
Collapse
X
-
-
Uvek mi se dopadao taj auto.Svojevremeno sam i pisao nešto o njemu!Što se iskustava vlasnika tiče, kreću se od izliva ljubavi pa do zaklinjanja da ga nikad više ne kupe.Ispostavilo se da oni koji su kupili ovaj auto u dobrom stanju i dalje ga korektno održavali imaju prvi stav.Pobornici drugog stava su oni koji misle da kupovinom ovakvog auta(za male pare i u dronja stanju) sve rešavaju, a prema njemu se ponašaju kao prema Zastavi 101. E, to ne može! Fiat voli da se mazi , pazi i zove "Djordje"!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
-
Hvala na komplimentima.Sto se tice potrosnje na plin:15l u gradskoj voznji i 11 na otvorenom,naravno ako ga "testiram" lako popije i 20l.Na benzin:13l u gradu(ako sam maksimalno pazljiv) i 9.5 na otvorenom.Moj 16V turbo je motor starije konstrukcije,tako da ima izrazenu turbo rupu.Dakle,povlaci sasvim "normalno" do 3000rpm,kada se pali turbina i zakucava za sedisteWhat a feeling!
Comment
-
-
Extra ti je makina, meni se vishe svidja 16v turbo od onog 20vt, a cujem da je i izdrzljiviji...
Svidja mi se sto je "fabricki", sto nema nekih spojlera i cuda.... meni je ovakav najljepshi!http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
Originally posted by shone190Odlican primerak, nego zar 20V turbo nema felne sa 5 rupa ili su ovo felne sa atmosferca?
POzzz
Comment
-
Comment