Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Siva i ne fantaziraj. Da je trebalo ofarbali bi je oni u belo odmah. Bela je trkacka a to ova stylishe felna nije. Zlatno, pola pola. I moze i ne mora!
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
I... jel ide brže?!
Ako ide da metnem onda i Ja jedan takav...
Šalim se naravno.
Jel si montirao short shifter?
BTW dobre su felne takve kakve su, Ja ih ne bih farbao.
EDIT: Jesi ovo ti Vuki, našao sam među ostalim tvojim slikama što si upload-ovao
Sorry što ti "zagađujem" temu, cura mi u pozadini gleda evroviziju pa se ja raspadam na netu već sat vremena a nema nikakve aktivnosti na forumu.
Hebem ti subotu veče i sedenje u stanu.
nece se otet kontroli. obecavam
short s. nisam jos ali uskoro cu
imam problema sa potrosnjom ulja, do podgorice ode litar . vidim da je karter mastan ali ne vidim da kaplje na pod .
sta je najgore?
do pg je veliki uspon. do mostara nisam potrosio ni 0.1l i ako je veca razdaljina. sad ne znam zasto do pg tako (uzbrdica a ja ga vtrim dugo 5-5.5 rpm
nisam gledo dihtunge
Comment