Zeleni zverko
Collapse
X
-
Pozdrav i dobrodošao...
Što sam ja bio ubjeđenjen da nema 1.5...hehe
Comment
-
-
Prvo da se zahvalim na dobro doslici!
Maglenke nisu fabricke neke obicne su,bile su kao neke reli ali sam odlomio plastiku u sredini.Tako da nekako jos i izgledaju...
Ja bi ih menjao da nadjem neke lepse al ih nisam video jos.
Felne jos nisam nasao onakve kakve sam ja zeleo tj zamislio,mislio sam neke 15" oz-ove petokrake sa 185 -195 /60 gumama.
Modifikacija ne zna dal ce biti ali se nadam da ce pragovi biti uskoro!zoom - zoom
Comment
-
-
Ja potpuno zaboravih da napisem sta je uradjeno.
Od kupovine do danas
Zamenjeni zadnji amortizeri,pomocne balans stangle.Solje amorizera
Kupljene nove gume tigar wintera.Mogu vam reci sad kad je pao sneg puno znaci sto takve gume imam na kolima.
I.C.E
Radio pioneer deh 8450mp
Prednja vrata jbl gto 8627 posebno naruceni da bi odgovarali u 5x7 rupu.
Nisu preterano jaki al rade svoj posao tj. visoki i srednji.
U zadnjim vratima sam imao neke kenwude ali zbog nekog razloga ,99%instalacije fabricke zice imaju neki veliki otpor tako da slabo sviraju pa sam ih iskljucio.Opet treba uvlaciti drugu instalaciju citav auto rastaviti, mada nemam ideju kako kroz onaj konektor u srenjem stubu provuci zice?
Nazad pojacalo Audison lrx 2.500 koji gura Jbl-ove elipse T595 limited seriju.
Wofer mi ni ne treba pored ovih zvucnika,polica se pravi jos od leta nikako da sednem da je uradim.zoom - zoom
Comment
-
-
Nisi morao te elipse da ubacujes u prednja vrata, jer se adapter pravi za 20ak minuta i mozes da stavis 16.5cm kao sto sam i ja uradio
Inace odlican izbog zvucnika i kod mene svira JBL, ali odvojeni sistem napred, dok pozadi pegla woofer, a u zadnja vrata, posle NG, treba da padnu 16.cm, isto JBL, i prednji i zadnji idu na pojacalo, koje vec ceka spremno.
Sto se tice kablova, jedan decko je prelemljivao one u konektorima uspesno, ali mene plasi jedan lokalni elektricar, koji vazi za odlicnog, da je to mnogo pipavo, sto i jeste, pa da je bolje da to ne diram, nego da nastavim zicu...
Videcu jos sta cu da radim, najvise bih voleo cele da ih zamenim, ali... ma videcemo, ima vremena
A sto se felni tice, video si u kojoj sam dilemi i jos uvek nisam siguran sta da radim... Cekam prvo da uradim neke izmene na kocionom sistemu, ali me ometa ova zima
Comment
-
-
Nabavio sam neki bolji tel pa sam uslikao par slicica cisto da podelim sa vama!
Nekako sam stalno zaboravljao...
Inace sam odustao od tuninga,kupovina felni svega,skup sport,nikako nisam uspeo naci fekne koje mi se svidjaju i da imaju dobru cenu
I odluka je donesena da se podmadim malo,jos nije 100% ali su velike sanse.
Odluka je pala na malo veci autic tj Mazdu 6.
Mada uvek postoji nesto,fora je utome da ne mozemo da se nadjemo oko cene ja bi da mu dam 10 somova a on bi 11...
I on bi tek u julu valjda tada tek dolaze nove sestice...malo je daleko ali mislim da vredi cekati.
I da treba da prodam jos starog ako dodje do dogovora.
Inace auto je od prvog vlasnika kupljen u profilu,nikad lupan, 100.000km
, 1,8i sa digi klimom..
Sta kazete na cenu dali je 11 puno ?zoom - zoom
Comment
-
-
Ovako šestica je 2003,iskreno bolji auto za te pare nema.
Znači 2003 godište 8 airbagova što mi je veoma bitna stavka,ne znam ,videt ćemo šta će biti....Voleo bih tu šesticu
Hvala na pozdravu Fantom,ipak je to mazda zaslužuje max pažnje...zoom - zoom
Comment
-
-
Onda nema šta da razmišljaš
Ta šestica mi je prejaka
Comment
-
Comment