Moj swifti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Mnogo je dobar autic, moraces da me provozas neki put
    Jer kupljen u nisu ili?

@Magus: trebao si lepo da stavis sajlu u kesu, posaljes siti ekspresom, uradim(o) ti i sajlu i bozur i prodjes za 200-300 dinara
    E moracu ipak da stavim oglas na forumu...

Comment

• AEROX
      CBC Član
      • 08.02.2006
      • 93
      • Nish

Provozacemo se, no problemo , kupio sam ga u Boru.

Comment

• Lord_o21
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2006
        • 494
        • Novi Sad

Originally posted by Magus
        @ Laki, trebala mi je sajla zajedno sa buzirom...ali nigde nije bilo odgovarajuceg kompleta, a nisam hteo nista da budzim. Ali thanx za info.
        Sto se tice kedera, bio bih ti zahvalan za neki kontakt..

@ Aerox, Kada sam uzeo auto, promenio sam sve kaiseve, spaner, sve filtere, ulje, uradio optiku napred-nazad i od tada samo sipam i vozim. Izuzev naprsle sajle za gas, nikakav problem nisam nikada imao(da kucnem od drvo, kuc,kuc).
        Ulje menjam redovno na 5000km, sipam Mobil polu sintetiku.
        Kod mene temp. nikada nije otisla preko polovine skale...obicno je nesto malo iznad minimuma...u ostrijoj gradskoj voznji blizu polovine.
        Sto se tice vlage ispod patosnice...to je i kod mene prisutno.

Btw, zaboravih da te pitam...kako ti stoji zadnja klupa? To je isto boljka kod Swiftova.

..i jednom je mogao dobiti kaznu za parkiranje...
        ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• Driver_GT
          CBC Senator XXL
          • 04.07.2007
          • 368
          • Beograd

Super autic
          Za te pare stvarno premija.. nek te lepo sluzi!
          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• QV lale
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2005
            • 734
            • Zrenjanin (klek)

super makina! ! !
            Originally posted by Sheta_Junior
            ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Cestitam na kupovini. Kupio si zestok auto, ali moras biti pazljiv. Mnogi mladi vozaci su se slupali u njemu precenjujuci sebe. Moram da te dobronamerno upozorim na to - to je auto moje rane mladosti i dosta mojih ortaka ga je imalo. Donji postroj i "mekana" karoserija ne prate fantastican motor i menjac. Zato, ako imas nameru da vozis zestoko (a to se uglavnom radi u ovom autu) ulozi u tvrdje amortizere, izvuci minuse napred i strut bar napred i nazad. Nemoj mnogo da spustas auto - samo minimalno, mozes cak i da ga ne spustas. Uzt , gume takodje treba da su odlicne, tu nema komprpomisa. Tek ces onda moci da izvuces maksimum iz ovog auta. Naravno, da motor i menjac nema sta da se diraju.
              Kod nas se cesto koristio na trkama, nadam se da nije i tvoj. Felne koje imas su sa starije generacije Swifta GTI. Dobro je sto hoces da stisas auspuh. Auto ima dobar zvuk i bez dernjave. Neverovatno je kako taj motor malo trosi i koliko maltretiranja moze da istrpi - vrti se kao da kraja nema. Nastavi sa Castrolom RS uljem i cesto kontrolisi nivo. Menjaj ga na 7500-10000km. Kada predjes 5000km vidi da li trazi cesto dolivanje. Ako ne, promeni na 10000, ako da - onda skrati interval.
              Pokazivac temperature ti radi normalno, kod "japanaca" se zakuca na jednoj vrednosti i ne mrda.
              Ne pratim sta se desava da Suzuki servisima ovih dana, ali je nekada glavni bio za odrzavanje GTI bio servis "Musa" na auto putu BG-Ni i taj servis postoji i danas.
              Pozdrav!

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Upravo takav sam utisak i ja stekao nakon one kratke voznje, ide strava i vrti se ko lud, nema kraja ali je jako nezgodan kad treba da se prikoci/skrene...iskusio sam to na svojoj kozi, sreca nisam jako preterao pa se nista nije desilo...

Comment

• AEROX
                  CBC Član
                  • 08.02.2006
                  • 93
                  • Nish

Da da sve sam to znao, imali smo ranije lansera sa kojim se cale tumbao tako da mi je ta prica poznata, da je lagan - lagan je, to stoji! A sto se tice jurcanja tu i nisam bash neki fanatik, ok volim da se pustim na pravcu ali reli voznja ne !! Znam i ja za mnoge koji slave drugi radjendan zbog njega .. Evo drugaru recimo jedan prolaznik usao sa njim u spavacu sobu ..

Comment

• Magus
                    CBC Član
                    • 28.08.2005
                    • 57
                    • Palic

@milanik, trebao sam se ranije konsultovati ovde...

@lord_21, duznik sam ti...

Btw, auto jako dobro ubrzava, lagan je i stvoren je za jurnjavu, ali kao sto i srdjan_p kaze....kada treba da se prikoci, tek onda shvatis da ides prebrzo...par puta me je uhvatila prpa.

Comment

• Hermes
                      CBC Senator XXL
                      • 14.02.2006
                      • 1306
                      • https://t.me/pump_upp
                      • bemve

Video sam ti malopre auto, bio parkiran do mog, pa ga zagledah, i pade mi na pamet da sam video slike na forumu....
                      Bas lepo izgleda na prvu loptu, samo da ofarbas malo krov i bice super
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• fantom
                        CBC Senator
                        • 24.06.2005
                        • 218
                        • Subotica
                        • Fiat 500, StreetKa

Auto je fantastican...
                        @Magus
                        Kolega, postavi i ti slicice, skuplja se gti mafija
                        Old school...

Comment

• Srdjan
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 2416
                          • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by AEROX
                          I jos nesto me zanima, cudno mi je sto mu ujutru posle nekih 4-5 minuta lagane voznje kazaljka za temperaturu pokazuje vec iznad polovnine skale i vishe ne mrda!?? Inace u malo ostrijoj voznji i na uzbrdicama pokazuje istu temperaturu. Mozda glupo pitanje ali mi je malo cudno..
                          Nije cudno. Potpuno ispravan sistem tako funkcionise. Nevezano od opterecenja i spoljne temperature skala je zakucana na jednom mestu i ne mrda. Ako se pomeri znaci da nesto nije u redu i nemoj da vozis dok ne nadjes uzrok.
                          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• milannik
                            CBC Senator XXL
                            • 23.12.2004
                            • 1455
                            • Niš

Sta te zezali saobracajci u sredu uvece?

Comment

• AEROX
                              CBC Član
                              • 08.02.2006
                              • 93
                              • Nish

Ma uzeo da mi proverava saobracajnu i brojeve -5 minuta gledao saobracajnu.. ne znam sto sam tolko sumnjiv valjda sam bucan A da -SA registracija Au sto je ovaj led negzodan za voznju

Comment

• Manfred
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2007
                                • 905
                                • Beograd

Moj komsija i njegov brat blizanac su imali dva komada.Oba crna i sa Majla nalepnicama na soferci.Ovaj komsijin je imao 128 konja, a burazerov 138 valjda, ne mogu da se setim tacne cifre ali znam da je bio jaci.Oba su otisla za po 3 hiljade (+-100), a bili su u savrsenom stanju oba.Odrzavali su kola kod Zokija koji je pravio onog marutija za trke.

Taj komsija stalno vozi super kola, od malih nogu se uvek divim onome sto vozi.Sad ima mecku 190 2.3 16v, crnu, sa sirokim lajsnama i dubokim branicima, sva u savrsenom stanju, tip top fabricki... jedini takav model koji sam video kod nas.Mislim da bi i nju prodavao, pa ako je neko slucajno zainteresovan neka se javi.

Comment

Working...
                                X