e, brate alal ti vera, jesi dosta love puko, ali bar kraljevski izgleda, misim swaka pohwala
Vectra B Zender-Sport
Collapse
X
-
-
Evo malo da osvezim temu i to sa novim autom koji sam uzeo pre nepunih mesec dana
Naravno u pitanju je opet Vektra B meni treca po redu samo ovoga puta karavan.
Uopste nisam planirao da uzmem drugi auto ali posto sam je u nekoj konbinaciji dobio veoma povoljno nisam mogao da odolim. Najvise zbog toga sto je u fantasticno dobrom stanju bukvalno jos mirise na fabriku
Veca je 2002 god 2.0DTI (isti motor kao u predhodnoj) Kada sam je uzeo bila je na 113.000km sad je vec na 114.500 sit sam se navozao i veoma sam zadovoljan. Od opreme ima: tempomat,bord kompjuter,digitalnu klimu,4xair bag itd.... imala je i telefon ali ga je neko izvadio :x
Za ovih dvadesetak dana otkako je kod mene stavio sam joj 17" sa predhodne Vektre.
Namontirani su i Angels Eyes farovi i u njih su ubaceni strobovi. Na kratko svetlo postavljeni su xenoni a za koji dan bice i na dugom. Zapoceo sam i menjanje osvetljenja komandne table bice slicno kao i na predhodnoj u crveno plavoj varijanti samo ovaj put jos bolje.
Stara Veca nije otisla daleko uzeo ju je moj zet koji ce nastaviti srdjivanje tako da cu u ovoj temi prikazivati radove i od nje a i od moje nove Vektre
Evo i dve slike kada sam je kupio a za koji dan kada je malo operem i sredim bice i novijih slika
Comment
-
-
kupio u Sabcu, znas li ti crni sine za Sabacku prevaru?
Auto izgleda u extra stanju. daj slike unutrasnjosti.
Srecno i puno trouble free Km
Usput, oces novu temu za ovaj auto?Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Bas u Sapcu ali sta cu proveravao sam koliko sam mogao i trebalo bi da je sve OK! Kao nova je zato sam je i uzeo
Trenutno se radi tabla u drugu boju pa je sve rasklopljeno ali bice uskoro i slika unutrasnjosti
Hvala na lepim zeljama. Sto se teme tice neka ovako posto ce u njoj biti slike i jedne i druge Vektre.
Comment
-
-
a da ti otvoris vectra sekcijuKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment