Pre par dana sam zapoceo radove na novoj Veci Dosta toga je vec odradjeno ali prvo par slika sa pocetka radova.Evo ako nekog intresuje kako izgleda tabla od Vektre iznutra
Radi se i farbanje delova na komandnoj tabli u sivu metalik boju (kao na Vektri Sport) i promena osvetljenja u konbinaciju plavo crveno pomocu led dioda.
Posto sam totalno zapostavio ovu temu evo nesto novina koje su uradjene od kada sam uzeo auto i par slika
Prvo su namontirane Autekove felne 17 sa predhodne Vektre i na njih postavljene sve cetri Good Year F1 gume 215/45 zr.
Zatim su nabavljeni Angels Eyes farovi koje sam prepravio i u njih ubacio bele led diode jer mi se nije svidelo kako prstenovi sijaju zuckastom bojom. U farove sam ubacio xenone 6000k Nemacke proizvodnje koje inace uvozim i prodajem.
Xenoni su i na dugom i na kratkom svetlu tako da je razlika u vidljivosti u odnosu na klasicne sijalice drasticna.
I na kraju sam prefarbao deo komandne table i neke delove u unutrasnjosti u sivu metalik boju i zapoceo promenu osvetljenja prekidaca i bord kompjutera u plavo crvenu konbinaciju.
Za par dana bi trebali da legnu novi branici i chip-tuning.
Evo konacno par slika Vektre koja je sto se tice stajlinga usla u zavrsnu fazu.
Slike su nesto vece rezolucije i napravljene su u Grckoj tacnije na jednoj divljoj plazi u blizini Hanijotija.
Poslednje sto je odradjeno je:
Namontiran originalni Nemacki Shiva automotive prednji branik u koji su ubacene maglenke koje se nalaze iza mrezica. U maglenke sam postavio bele LED diode koje je pale zajedno sa pozicionim svetlima,takodje nabavljen i namontiran zadnji branik od specijalne i retke verzije Vektre B (Vektre Sport)
Ofarbane kvake na vratima u boju automobila i zamenjene iglice za otkljucavanje vrata aluminijumskim.
Auto je ceo zatamljen (sem soferke) folijama koje propustaju 20% svetlosti i postavljeni su izduvi koji su malo neobicno okrenuti
Uzet novi HU i to JVC AVX-1 dvd i uz njega monitor od 7 inca
Sto se tice tuniga Veca je cipovana preko mog drugara u AE-elektronici koji su mi preporucili da je ne dizem preko 116-117ks.(fabricki ima 101ks) jer bi u protivnom vise dimila,trosila i bilo bi opasno po motor! Takodje su mi rekli da obavezno skinem katalizator jer je presla preko 120.000km pa mi je to sledece na redu.
Razlika je osetna auto je dosta zivahniji i elasticniji nego pre. Cak mi se pojavio problem ako idem prvom i potopim gas pocinje da pise i to sa 17"felnama
Extra Vectra. Aj sad da se nadje lepsi karavan
I ona limuzina ti je bila full, ali ova je vrh.
Jedino sto ja ne bih stavio jeste ova muzika sa ovim dvd monitorom. Meni je bila lepsa bez toga. Samo moje misljenje. Inace samo tako nastavi
Comment