hehehe...znaci nisam blesav sto sam se pitao gde je 6 - ti!!? Ma nije mi spojen taj 5 - ti.
Bela ladja
Collapse
X
-
Ovo valja neka dojche firma ciji program ima u ponudu gang land radnja u Beogradu (sajt http://www.gl-tuning.com/) tamo imas i telefone i ostalo.
Migavci su odavde a ti proveri jeli dobro godiste
Ja sam svoje kupio od kolega iz Hrvatske ali nisam siguran da imaju crne.
btw taj 5 se pojavljivao sam na pandurskim verzijama mazde za interenu radio stanicuzato je tvoja bela fale joj plavi detalji
Kad svratis nekad u BG javi se pa cemo upriliciti jednu probu belih namigusa jer se skidaju lako.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Znaci sada kada me zaustave panduri,mogu da se vadim kako je moj auto pravljen za njih,bla,bla...hvala na informacijama!
@Vocko hajde ako te ne mrzi pogledaj link iz predhodnog posta,jer me buni sto za taj crni(i beli) pise 98+ godiste.Ja mislim da je nama isti i taj migavac kao i ostalo od svetlosne grupe!?
Comment
-
-
Vocko,treba mi jedna informacija od tebe. Treba da narucim preko nekog lika kaiseve i spaner pa me interesuje da li znas otprilike koja je cifra(da uporedim) i da li imas neku preporuku tj. gde si ti uzimao i jel ima neke razlike od proizvodjaca...?!
Comment
-
-
Prvi put sam na ovom forumu, nisam ni znao da postoji. Inace imam mazdu lantis bordo crvenu i nisam mogao da izdrzim da i ja nesto ne napisem.
Prvo taj peti zvucnik imam i ja i nije mi prikljucen, mada nisam ni obracao paznju na njega, ne verujem da bi uticao nesto posebno na zvuk.
I meni nije htela antena da se izvlaci posto se bila iskrivila i motor se mucio dok nije pukao neki zupcanik u njemu (to sam kasnije video kad sam je skinuo) i onda se vrtela u prazno, bas je nervirala. Gledao sam po radnjama i video da te antene kostaju 20ak eura, ali sam stavio obicnu crnu gumenu antenu umesto nje i mnogo bolje izgleda, mogu poslati sliku.
Sto se tice migavaca moje sam ofarbao u crno prednje, sa strane i stop svetla, ali spolja, sa sprejom za zatamnjivanje i to je najlakse, a ni sprej nije skup nekih 400din, a kontam da bi na belim kolima to dobro izgledalo pa jos plus sa zatamnjenim staklima.
Comment
-
Comment