E ovako, danas je merena kompresija i bila je 8 na sva 4 cilindra. Majstor mi reče da je to OK, a vidim u knjižici da je za 1.3s 9.2 i s obzirom na starost motora i na to da imam bregastu od običnog 1.3 na kome je fabrička kompresija 8.2, mislim da je OK.
Bio sam na kontroli trapa i nije mi valjala desna kugla, što je odmah zamenjeno (inače je bila fabrička), a trebaju da se menjaju i šolje amortizera.
Ali šta mi se odmah posle zamene kugle desilo. Na istom tom točku mi se dobro zagrejao disk. To sam primetio tako što sam namirisao (isti miris kao u onim starim busevima)... Točak nije blokirao, može rukom da se okrene, ali izgleda da jedna pločica non stop dodiruje disk... ne znam šta bi drugo moglo da bude... I tu sam malo popizdeo i ostavio auto u garaži. Neko vreme će mirovati...
A verovatno će auto ići na prodaju...
Kakva crna prodaja! Imas svoj auto na kome tacno znas sta si radio i sta mu fali, znas kako dise. Trebas da kupis za iste ili jos gore vece pare macku u dzaku, pa da se kasnije patis k'o Isus.
Moguce da ti celjust ne otvara dobro ili ti je kriv disk, to jest negde si ga prethodno pregrejao pa iskrivio.
Čeljust ne otvata dobro. Može rukom da se zavrti točak, ali non stop guli...
Nemam sada vremena da sređujem, ali uskoro ću. Za sada stoji u garaži.
Nego šta mislite o kompresiji? Na sva 4 cilindra je 8? Jel je to OK za sada, s obzirom da 24 godine nije rađena generalna...
Nakon dve ipo nedelje stajanja kadetta u garaži, napokon sam se nakanio da sredim kočnice. Odem danas kod mastora, kažem mu problem, on pogleda i kaže mi da imaju dva rešenja. Jedno je da kupim one male klipčiće i gumice, ali ne može da mi garantuje da se ovo opet neće desiti u skorije vreme, zato što su ova klešta s*anje. Drugo rešenje je da stavim klizna klešta i on mi to uveliko preporučuje. Ok, pristanem ja na to. Namontirana su polovna, nova su mi bila previše skupa. Provozam malo auto i sve mi deluje OK. Nakon toga, odem ja na malo dužu vožnju (30-ak Km) i primetim da mi na svakoj rupi nešto lupa u prednjem levom točku. Vratim se kući, gledam malo oko točka i primetim da je felna poprilično vruća (to nema veze sa lupkanjem). Ne nešto preterano, ali dovoljno da posumnjam da nešto ne valja. Pipnem drugu felnu, ona samo blago mlaka. Dignem tu stranu gde je rađeno, zavrtim točak, a ono non stop grebu pločice o disk, otprilike isto kao pre... Podignem drugu stranu, zavrtim, a tu nema da grebe ništa, znači sve OK.
Da li je normalno da pločice non stop dodiruju disk po malo? Točak može rukom da se zavrti bez problema, ali meni tu nešto ne miriše baš najbolje... U ponedeljak ću na reklamaciju, ili imate neki savet?
Ovo što mi lupka kod točka na rupama, šta to može biti? Kugla je menjana, nisam prešao ni 100Km...
Da li je normalno da pločice non stop dodiruju disk po malo? Točak može rukom da se zavrti bez problema, ali meni tu nešto ne miriše baš najbolje... U ponedeljak ću na reklamaciju, ili imate neki savet?
Ovo što mi lupka kod točka na rupama, šta to može biti? Kugla je menjana, nisam prešao ni 100Km...
Ako si osetio miris kao da je sveze varen, onda dodiruje i cese. Naravno da nije dobro da se nesto tako desi, i ne sme nikada da ga dodiruje sem ako ne kocis. Tako nesto je i meni lupalo, pre nego sto sam stavio alu-felne. Cim sam skinuo celicne, prestalo je. Ne znam sta moze da bude...
Vrati se kod tog "majstora" i teraj ga da "razradi" ta klešta, ako nije. I taj drugi sistem klešta ima gumice i mehanizam , i ne sme samo "da se stavi", posebno ako je negde dugo stojao, ili skinut sada sa auta, a auto je dugo stojao ....
Ako se to lupkanje pojavilo odmah posle njegove intervencije, onda znači da je on nešto zajebo .... reci mu i za to, neka pretrese sve što je čačkao .....
A gde si našao nova i koliko su koštala nova klešta ...... koliko si platio polovna?
Ma prvo što ću sutra uraditi je da odem tamo... Stvarno sam se iznervirao.
Nova su bila 50e komad, ali mi je kvalitet bio nešto sumnjiv... A polovna su 25e... E sada da li je mnogo ne znam... nisam se raspitivao, žurilo mi se, ali sada jbg...
Comment