To je špric git, a ne boja...
Kadett IDA 1.3S 85god.
Collapse
X
-
ne zna folira se
i meni se svidja bojaKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Šta su ti majstori. Dok ne vide da si pri kraju živaca ne počinju da rade. Auto je inače trebao da mi bude gotov još pre dve i po nedelje (po dogovoru), ali uvek se nađe neki izgovor. Sinoć se čujem sa farbarom i kaže mi da će danas da ofarba vrata, haubu, branike i ostalo što se skida, a sutra karoseriju. Malopre sam otišao do njega i vidim da čovek još nije ni počeo :x . Počne on da se pravda, a ja ga pitam kada će biti gotovo, on kaže najkasnije u četvrtak. Rekao sam mu da u petak ujtru dolazim po auto, a ako do tada ne bude gotov, teško njemu...(taj drugi deo nisam rekao, ali sam pomislio)
Mislim čovek me dve i po nedelje farba, a sada sam stvarno popizdeo. Lično ne volim da se svađam, niti sam se svađao sa njime, ali izgleda da sa nekim ljudima nažalost može samo tako...
Comment
-
-
tako je meni je kod mehanicara bio auto mesec dana [radela se glava,ventili,amortizeri,pogace,selen blokovi i lageri tockova]pitam ga ja posle mesec dana majstore treba li jos delova?-ne-pa sta je onda u pitanju?-pa guzva.pa za mesem dana sam trebao da dodjem na red!-pa u pravu si....
i za dva dana auto gotov i zovu me da odem po auto.
svaki majstora u danasnje vreme gleda da ne ispusti novu ovcu za ****nje jos ako se postavi covek kao drug,covek koji je tolerantan je.bo je jeza u bocku a ako si govedo jedve ceka da te skine s ku.r.capa sad svako kako zna...
Comment
-
-
Kad zavrsis borbu sa majstorima,tj. ofarbas auto,kad budes hteo da sipas zastitu u supljine,najbolji nacin je da uzmes pistolj koji ide na kompresor,sipas vosak ili ulje u rezervoar,a na pistolj pricvrstis plasticnu cevcicu ciju duzinu odredjujes prema duzini supljina koje ces da popunjavas-pragovi(sajtne),pod vozila i sl.Na cevku stavis metalni ili slican poklopcic sa rupicama izbusenim na sve strane.Dalje pretpostavljas-uvuces cev u supljinu do kraja,pustis da kompresor potera zastitu iz rezervoara,i lagano vuces nazad.Nema da omane.
Inace,na slican nacin se u postprodajnim akcijama kod pojedinih proizvodjaca nanovo zasticuju automobili...
Mozda mozes ove cevcice negde i da kupis,ili pozajmis,manje je cimanje nego da pravis.Toyota Čačak
Comment
-
-
-
-
Jel vam poznat ovaj auto?
Da da, to je moj kadett
Još je u fazi sklapanja (treba ceo enterijer da se ubaci), ali biće za par dana kompletan.
A danas sam uspeo da razrešim moj problem sa ventilima i slabom vučom. U pitanju su bile svećice. Privremeno (da bih ga dovezao do kuće) sam stavio neke korišćene, ali auto je i pored toga išao kao zmaj. Imate li neki predlog koje da uzmem?
P.S. Potopio sam pragove voskom.
Comment
-
-
Uuuuuu,je*'o si mu kevu!!!!
Perverzija,bas je extra boja!
Svaka cast,odlicno je ispao!!!
Sad sklapaj auto,pa jednu nedelju na skup obavezno!
Comment
-
Comment