3(23)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

3(23)

Evo da predstavim jos jednog Mazdaholica iz mog okruzenja, u pitanju je moj sef, koji je prezadovoljan svojom Mazdom 323, odlucio da kupi novu 3 u dizel varijanti.

323 je generacija kao moja, ali C izvedb ili ti troje vrata. U njoj je motor od 1.5l i ~90ks, malo je stylirana i radi ko sat od kako su je uzeli.
    Interesantno je napomenuti da joj originalni zupcasti bez vecih znakova habanja, bio do nekih, ako se dobro secam, 150k km, jer su mislili da ga je prethodni vlasnik zamenio, kada su uzeli auto.

3 je, nova, kupljena u AC Auto, pokrece je dizel agregat od 110ks, skoro je presla cifru od 1000km i jedini problem sa njom je sto otac i sin ne mogu da se dogovore ko ce da je vozi
    Inace Yokohama A-spec, iako su nove, nisu za zimske uslove, ABS luduje

Evo i slika...

• JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

E dobra masina , interesantno da ima drugacije cajgere od moje, tj. na dizelki su beli, a kod mene crni, kao i enterijer je unutra drugaciji sto se tice finisa i boja nije isto kao kod mene, iako je oprema sva ista i sve sem motora je isto, cak kod mene su isto Aspec gume.

Comment

• Gatti.Gatozza
      CBC Senator XXL
      • 26.09.2006
      • 411
      • Zemun
      • Lybra 1.9 / XJ600S

Ovaj F sam prvi put video relativno skoro i potpuno sam se izbezumio kako dobro izgleda. Čak sam pre neki da video u oglasima nekog tipa iz Bora kako prodaje crvenog f-a za 4500 Eur-a. Da sam imao pare, zapucao bi tamo i dovezao ga. Inače, milslim da je za ovaj model crvena boja jedina prihvatljiva.
      MAZDA

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

Plavka je ko bombona skroz nagruvana i brza mnogo mi se svidja ovakvu jos nisam video.
        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

To je 322C

Comment

• Goranp
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2006
            • 436
            • Banja Luka

dobar ti neki šef ?!
            Banjaluka Blog
            http://gradbanjaluka.blogspot.com
            Tattoo Picture
            http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• mishkom
              CBC Senator XXL
              • 07.08.2007
              • 591
              • N/A
              • N/A

Nista bolje nego kad si dobar sa sefom, ili jos bolje kad se slazes sa njim, pa jos i u automobilima

stvarno dobar

Inace na mestu sina ne bi razmisljao vec bi samo tako gazio ovaj 323F. . . A kako se krecu cene ovog modela?

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Ovo je C po 2. put
                Cene su joj nesto manje nego za F iste generacije, odnosnu moju

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

Danas sa u delta city-ju video jednu crnu 323c, mnogo dobro izgleda uzivo imala je i spojler pozadi. Malo je soferka pukla pri dnu ali je dobar auto.Okacio sam flajer mozda se covek javi, bg su table.
                  I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
                  X