"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
E bravo ti ga Aki,dobro si me nasmejao.....
Za folije sta znam,smaraju malo a i svaki sabanski auto ih ima,inace meni licno murija nikad nista nije rekla za njih.
@Yugo cabrio
Kako sam te snimio da zveras u auto iz kolone...
@Yugo cabrio
Ma jok bre,sta bode oci,ipak je to samo obican jugo spusten do patosa,kome felne vire pola metra.a sve ostalo je fabricko....bar tako kazu na tuning&styling forumu....
@bokinbg
Hvala.Pa nije bas bas standard ali nije ni preterano cackan...ima dvogrli karb sa malog n-a (dok su jos vozili na dvogrlom) i 13/53 menjac sa 4 brzine...mozda jos ponesto ali necemo sad o tome...
Vec sam rekao par postova iznad,cim otopli auto se komplet rastura i farba,pa cu tad skinuti lajsne,znakove i jos po nesto,ne znaci mi nista da poskidam sad pa da bleji saren do farbanja....Za branike te nisam razumeo,vec su u crnoj boji,nema potrebe da ih farbam.
Ako, ako. Bela nije skupa, ako menjas boju, znam da i ta nece biti skupa a imas pomoc, tako da samo napred.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
- Lousie Smith
- Lousie Smith
Comment