bice pozitivan kad okacis branike i onaj mali spojler ispod branika.
a tu kecevu ciganiju skines i bacis, ja te odvedem lepo, i napravimo nosace motora za male pare i nikad vise nemas problema te prirode.
i da znas da ako nastavis ma me nerviras mogu da ti pokvarim auto i da te vratim u pocetni luzerski stadijum, da se trkad sa moskvicima
Ha fakeru stari,branike i onaj mali spojler ispod branika sam odavno vratio,samo nisam okacio slike....cak sam stavio i retrovizor za koji sam te onoliko jurio...
Pa ajde da pravimo te nosace,vec smo pricali o tome...
I prestani da kenjas vec jednom,vidis da sam i masku skinuo zbog tebe...
Ma 1.1 i dalje sljaka kao zmaj,evo ovi zadnji snimci su od pre 2-3 dana,jednostavno doslo je vreme da ga zameni nesto jace,a mislim da je 1.3 turbo prava zamena...
Ma kakav 1.3 turbo, sta se zahebavas i ti, rokni 2.0 turbo, 2 komada jedan napred jedan nazad, pa kud puklo sta ces sa starim 1.1? E kolku velicinu one gume za homokineticki da uzmem? Os biti slobodan u subotu vece?
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
1.1 cu verovatno prodati kad ubacim ovaj,da ne stoji bezveze,stvarno nema greske i radi kao sat...To sto ti treba je manzetna,odes i kupis,ne mozes da pogresis,jedna jedina postoji...
1.3 Turbo i.e. 8v SOHC, 105 hp (78 kW) @5750 rpm, 146 N·m (108 ft·lbf) @ 3200 rpm
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment