Evo i moje Srebrne Strele

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SLR
    CBC Član
    • 12.12.2007
    • 33
    • Beograd

Evo i moje Srebrne Strele

Pozdrav ,evo fotke moje tek oprane strele, ima jos tu da se poradi na njemu ali red je da postavim fotke kakav je sad, a bice i posle kad ga sredim.Kazite sta mislite,inace u planu mi je spustanje, amortizeri, zatamljivanje stakala, sredjivanje felni,enterijer (kupljena sedista od gsi-a, placu za presvlacenjem) i jos raznih stvari, dajte predloge uvek sam otvoren za ideje.

• bokinbg
    CBC Član
    • 18.08.2007
    • 65
    • Novi Beograd

S ovih malih slicica, vidim da je super yugic...

Mrzelo me da ih bacim na full, jel imam dial up, pa bi mi trebalo po cuke...
    Moji predlozi su ti da sto se tice izgleda, skines lajsne sa strane, poskidas sve znakove, a branike i ostalu plastiku prefarbas u crno... Tako sam ja uradio i to mi je dovoljno, posto nisam neki fan stylinga, posebno ne ovog srpskog, gde se ljudi izgleda nekad takmice ko ce bolje da pretvori rodjena kola u bozicnu jelku... Imam iste felne, al su dosta ujebane, izgrebane, i sta sve ne, pa ne znam sta da radim, i koliko bi me kostalo da ih repariram, i ne znam da li bi se isplatilo...

Kakav ti je motor? I ja imam 55icu, zamenio sam stari 65 koji je otisao u qrac... Naso od nekog penzosa skoro nov 1100ccm motor, pa reko da uzmeme... Ostavio sam svoj dvogrli karb sa pecurkom, i nabacio sam 4-2-1 izduvnu, i bas sam zadobvoljan kako ide... Tako da sad imam oko 65 konja... Ali sam se odusevio koliko manje trosi od one razjebane 65ice...

Ides na sabijanje opruga, ili kupujes nove sportske?

Kako ce da legnu sedista od gsi-ja u yuga, jel treba da se prepravlja dosta?
    Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...

Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?

www.zastavafanclub.org

Comment

• SLR
      CBC Član
      • 12.12.2007
      • 33
      • Beograd

bokinbg
      Pa ne znam odakle da pocnem, 55 - ca je, to sto kazes za lajsne skidam ih definitivno cim ga spustim(sabijanje), e sad treba da nadjem amortizere, felne na prolece spric kit i boja za felne pa cemo videti sta ce da ispadne,inace strava su mi te felne mogle bi bolje al ove su za sad dobre, motor je dmb= odlican,mada mi se svidja ideja o 1.5 ili 1.6 ali kad se bude imalo para, a sedista sam skoro uzeo treba da ih operem, i verovatno da dam mi siju presvlake posto sam na par mesta video da deru za presvlacenje, jedan mi trazio 250 eur za prednja i zadnja sa njegovim materijalom lud skroz kaze kao iz fabrike
      ako neko zna nekoga ko presvlaci sedista po pristojnoj ceni neka javi
      i tako sad posle novaka krecem malo vise da ga sredjujem, baci slike tvog jugica, mozda dobijem jos neku ideju, i za ovo hvala.
      poz
      inace komsije smo 21 kblo

Comment

• ICECUBE
        CBC Član
        • 06.10.2007
        • 47
        • Beograd

WE RACE YOU WIN!!!

Ljudi naterajte ga da stekuje, i kupi Hondu Civic...
        Mene nece da cuje!!!
        Pozdrav kolegi, po metalik sivoj boji!!!

Comment

• bokinbg
          CBC Član
          • 18.08.2007
          • 65
          • Novi Beograd

@icecube

Ma kakve honde kakvi bakraci
          Yugo kad se uradi bice mala zver

@SLR

Mozda ti i vidim jugica uzivo nekad, ja idem u X-tu gimnaziju 4 godina sam...

250e?! Moze on da uzme tih 250e i da ih nabije sebi... khm...

Raspitacu se ja kod jednog drugara, njegov matori se valjda bavio time, al ne znam da l i dalje sljaka to... Kolko mislis da spustis kola...? Jbg brate ne treba ipak preterati... Jel moze na te felne da se nabace 165 gume? Imas u Zemunu dosta dobre i jeftine felne na svakom koraku... Tako da tamo vidi, ne znam gde tacno, al ne bitno ima ih svuda...

www.zastavafanclub.org

Comment

• SLR
            CBC Član
            • 12.12.2007
            • 33
            • Beograd

E resio sam sta cu za sedista ima jedna zena na konjarniku sije presvlake ali bruka. za 5000 din komplet
            A sto se tice felni i guma pa vec su 165/70/13 a felne sredjujem ove.
            Necu ga mnogo spustati tek da dobije onu njegovu liniju.U svakom slucaju javi ako nesto saznas
            Poz
            a ICECUBE mi je ortak pa me lera za yuga

Comment

• bokinbg
              CBC Član
              • 18.08.2007
              • 65
              • Novi Beograd

Opusteno batice, javicu ti u svakom slucaju, treba s njim sutra da se vidim...

I mene su tako lerali za yuga...
              A onda kad sam ostavio ortaka koji vozi Audija B4 1.9tdi, od semafora do semafora sa starom dvogrlom 65icom, odjednom su se svi stiasli...
              To je fora kod yugica... Uradis ga kulturno, bez spojlera i tih sranja, da svako ko nije bas upucen misli da je fazon stock yugo... I onda kad ga ostavis, bude kukuuuu leleee... Svi sa jacim kolima misle "Pih, vozi yuga, sta se on kurci...? Kao nakacio neki izduv, pa sad loodnica..." A ti imas npr 100ks pod haubom... I otkines ga za dve duzine, i samo mu pogledas facu na sledecem semaforu, i znas da je vredeo svaki dinar koji si "bacio" na tuning... =]

www.zastavafanclub.org

Comment

ma deres ga i sa 70-75ks.

Comment

• Spooky_karaburma
                  CBC Veteran
                  • 07.03.2007
                  • 175
                  • Beograd,Karaburma

Originally posted by bokinbg
                  I otkines ga za dve duzine, i samo mu pogledas facu na sledecem semaforu, i znas da je vredeo svaki dinar koji si "bacio" na tuning... =]
                  uglavnom me likovi gledaju bledo
                  BlindmanMotorsport

Comment

• Laki GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2006
                    • 2426
                    • Beograd-Vozdovac

Originally posted by bokinbg
                    To je fora kod yugica... Uradis ga kulturno, bez spojlera i tih sranja, da svako ko nije bas upucen misli da je fazon stock yugo... I onda kad ga ostavis, bude kukuuuu leleee...
                    Mislim da nepostoji stockovaniji jugo od eM-ovog,a ide prilicno odlicno

Nikad mi se nije desilo da je bilo qq lele ali xy puta su me kroz onaj histerican smeh pitali sta je ispod haube,kao u fazonu extra je fora,a misli se u sebi mamicu ti....
                    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• SLR
                      CBC Član
                      • 12.12.2007
                      • 33
                      • Beograd

uh bre

Pazite sad danas je palo spustanje i novi amortizeri kod Djape.
                      Sada lazezi bas kako treba, fotke ce biti kad ga operem i skinem one lajsne sa strane pa da bide pun dozivljaj, odusevljen sam kako stoji, a tek kako lezi u krivin....
                      Iskreno jos jedna stvar ne znam da li sam se istripovao ali imam osecaj da sada ide mnogo bolje
                      u svakom slucaju bice fotke najkasnije sledeceg vikenda.

Comment

• ICECUBE
                        CBC Član
                        • 06.10.2007
                        • 47
                        • Beograd

Potvrdjujem sve sto je rekao!
                        RESPECT FOR " METALIC GREY TEAM"

Comment

Working...
                        X