zastava 750 cabrio by branko
Collapse
X
-
Cool autic ! ! !
Ako prelazis neke znacajnije kilometraze sa njim (vise od 7000 km godisnje) mogao bi u taj zadnji gepek da tutnes bocu i da ugradis plin, brzo bi ti se isplatilo.
Jedino mi onaj roll bar djeluje malo traktorskiDifference between man and boys is the price of their toys
-
-
lepo lepo. samo jos da sunce ogreje. je si radio sta po pitanju motora ili je kulturicaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ono u pozadini je bio auto za rezervne delove,za 50e
rol bar stvarno na slikama ispada nekako rogobatno,u stvarnosti je cak ukras...ne prelazim s njim bog zna sta,a vozio sam ga malo letos posle atesta,prilaze ljudi gledaju,slikaju. na prolece planiram presvlacenje sedista u eko kozu,zuto crna kombinasija,kao na inst.tabli. motor nije diran,max brzina mu je 110kmh,puna kapa
Comment
-
-
jeste mali slatkis...kad se setim ulozenog rada....sve sam sam radio sem farbanja....3,5 meseci svakodnevnog rada,do mraka...otac mi pomagao....u sasiju je ugradjeno oko 15 metara cevi,dve acetilen boce potrosene...radjeno je s merakom,za sebe....kupljen je za 150e,a konacan racun svih troskova je izasao oko 1400e...dobija0 sam 1500e za njega,nisam ga dao...ali sve to vredi za one trenutke kad ga parkiras u gradu i kad se vratis,widis tri devojke kako ga slikaju telefonima,a pored njega parkiran hamer,i niko ga ne slika
Comment
-
-
Originally posted by branko23jeste mali slatkis...kad se setim ulozenog rada....sve sam sam radio sem farbanja....3,5 meseci svakodnevnog rada,do mraka...otac mi pomagao....u sasiju je ugradjeno oko 15 metara cevi,dve acetilen boce potrosene...radjeno je s merakom,za sebe....kupljen je za 150e,a konacan racun svih troskova je izasao oko 1400e...dobija0 sam 1500e za njega,nisam ga dao...ali sve to vredi za one trenutke kad ga parkiras u gradu i kad se vratis,widis tri devojke kako ga slikaju telefonima,a pored njega parkiran hamer,i niko ga ne slika
joj shto su mi poznati ti trenutci sa devojchicama))))
samo da mu tutnesh 45ticu pozadi i nishta ti vishe ne treba"Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
svidja mi se autance, probaj da nadjes providne migavce i niklovane rozetne, eventualno da kupis abarth-ov prednji branik, mislim da bi onda bash bio superiska) a kazi mi sta ce ti i ficin km sat kad vec imas ladin???
a sta sam ja, WeWeRiCa a?
Comment
-
-
ne ficin je kilometar sat,a od lade,izmedju ostalog i sat(casovnik),tu je nastao nesporazum...beli zmigavci moze,a abart branik stoji lepo sportski sredjenim ficama.a i moj ima branik od lima,izjedna sa karoserijom,morao bih da ga secem.a i ovaj je unikatan a abart branika ima puno.hwala,znam za auto vardar.da nisi ti ica sa foruma nacionalne klase
Comment
-
Comment