Inace ovaj lik sto mi je prodao Alfu mi je rekao da je menjao lamelu, ja podjem kod majstora reko da vidim on mi kaze, brate bolje da ti ne pricam sta smo radili, ovo ono na kraju mi kaze Radilica, Leteci lezajevi i jedna klipnjaca sve novo i polovna lamela.
Ja reko druze to su stvari za koje sam se plasio da mogu meni da riknu a sad kad je vec uradjeno super....
I jos dadodam,samo uzivaj u voznji...evo ja sam vec nekoliko puta zazalio sto sam moju boxer makinu prodao...ali sto da radim to sam uradio da oslobodim mjesto za 156 jer stvarno nemam uslova da drzim 2
Inace kad se sjetim, kako je vukla od 4000 pa kazaljka za cas ode u crveno..ufff...a zvuuuukkkk
Pre neko vece zove me drugar, uzeo je 146... Odem ja kad crvena, 1.6 boxer, uh... Malo me pustio da pogledam i kao lood odjurio u noc, vidim ga kako se navukao! Platio je 600 eura a ja sam ostao da tugujem nad nasom nesrecom sto ne mozemo da uvozimo i vozimo, posto je to bio stranac!
On me osvezio sa onim zvukom, izvadio joj dusu tih par stotina metara dok se nije izgubio, a ja onda seo u svoju 2.0 i prisetio se nekih stvari i zasto je sve tako kako je...
Interesantno, ali kad vidim nekoga kako vozi Alfu prosto budem ljubomoran dok ga gledam kako odlazi, nekako kao da je on sada u centru paznje, bez obzira sto samo treba da se okrenem i nastavim da vozim isto sto i on, ima tu nesto...
Ej pa mnogo je 13 litara, ne bi to smelo tako! Uzmi 1 litar na termostat, ne vise, ostalo opet negde "curi"!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Znaci, sad sam sipao goriva, precizno potrosio je 12.89 na 100 km. Majstor mi je rekao da je 11 ok, e sad posto je meni najduza distanca po gradu 6 km a obicno su oko 2 km, mislim da ce moci da se primakne toj cifri od 11l / 100 km, iskljucivo gradske voznje!!!
Comment