Back again

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Mali update, isao sam do NS-BG, prosecna potrosnja 7.5l na otvorenom, bio kod IvanaT stavio plin sto se pokazalo kao ekstra resenje, potrosnja na otvorenom 9l plina stim sto je izgubila malo na ubrzanju ali nije (bar primetno) na brzini.
    Jedino sto mi se cini da auto bas i nije za neke brzine 140km/h +, mada je to mozda i zato sto su gume slabije!!!

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Originally posted by bojanTI
      Interesantno, ali kad vidim nekoga kako vozi Alfu prosto budem ljubomoran dok ga gledam kako odlazi, nekako kao da je on sada u centru paznje, bez obzira sto samo treba da se okrenem i nastavim da vozim isto sto i on, ima tu nesto...
      Sta bi se onda desilo da si nekad video/cuo mene kako odlazim punim gasom, izvrsio bi ritualno samoubistvo

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

9l na otvorenom je ok, toliko i moja trosi(je trosila...) ako ne idem preko 3000rpm
        Ako idem malo brze onda oko 10 pa i 11, a po gradu nikad ispod 11-12 pa i 13-14 zavisi od voznje...

Comment

• Totti
          CBC Član
          • 27.01.2008
          • 74
          • Beograd i Stockholm

Poz.Boxer je cudo.pravi model.Samo pogledaj to sa potrosnjom .13,5lit je malo previse.moja 33QV 1.7-iz87 sa 2x40Delorto karburatorima i 118k(original)sa zimskim gumama ekserima i ovom klimom u Svedskoj tu je oko 7-10lit, u gradskoj aktinoj voznji.
          Sve najbolje.
          Zivot pocinje sa 300km/h.

Totti

Comment

• Mikibg74
            CBC Početnik
            • 05.10.2007
            • 6
            • Beograd

Samo da te upitam, koliko te kostala ugradnja plina?
            Je li sekvent ili?
            Pozdrav

Comment

• Visconti
              CBC Član
              • 11.11.2006
              • 83
              • Kotor, CG

Originally posted by nikola_VUK
              Mali update, isao sam do NS-BG, prosecna potrosnja 7.5l na otvorenom, bio kod IvanaT stavio plin sto se pokazalo kao ekstra resenje, potrosnja na otvorenom 9l plina stim sto je izgubila malo na ubrzanju ali nije (bar primetno) na brzini.
              Jedino sto mi se cini da auto bas i nije za neke brzine 140km/h +, mada je to mozda i zato sto su gume slabije!!!
              Ne cini ti se,potpuno si u pravu sto se tice brzine,nema veze sa gumama. Ne znam ni sam u cemu je stvar,valjda u mjenjacu i kratkim odnosima. Kad sam to vidio,rekoh sebi- nema `leba bez ~150 konja
              Mada se ne bih bunio ni sa 1.7 16v, on je posebna prica
              ex Alfa 145 boxer

Comment

• nikola_VUK
                CBC Senator XXL
                • 20.09.2005
                • 317
                • Podgorica - Novi Sad
                • Mercedes vaneo 1.7

Plin je venturi, najobicniji, cena je kod mene specificna, posto sam iz omege izvadio prednji deo plina, tako da mi je Ivan to upakovao i stavio bocu umesto rezervnog tocka, inace rekao mi je da je za ovaj motor to skroz ok jer nema protokomer vazduha.

Comment

• Mikibg74
                  CBC Početnik
                  • 05.10.2007
                  • 6
                  • Beograd

Hvala na odgovoru. Pitao sam te posto i ja imam isti 145 boxer, pa se razmisljam da li da ugradim plin ili ne... Pozdrav

Comment

Working...
                  X