Lancia Kappa 2.0 20v by Srdjan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Lancia Kappa 2.0 20v by Srdjan

Pozz..
    Evo odavno imam ovaj auto ali nikako da odradim da bude cist i da imam aparat pri ruci.
    Dakle auto je Lancia Kappa 2.0 20v 114kw 2000god, auto je kod mene vec vise od pola godine i zasluzio je da ga predstavim.
    Odmah po kupovini je ugradjen plin Tomasseto kod IvanaT i od tada pa do dana danasnjeg sam presao oko 35k km bez problema.

Evo stizu i ostale slike, malo me imageshack zeza...

Lancia Kappa 2.0 20v
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Od ulaganja od kada sam ga uzeo imao sam 90eur za protokomer, koji nije radio kako treba od pocetka kupovine i termostat koga jos nisam zamenio. Ujutru nikad ziv da se zagreje, pa trosi benzina kao blesav. Termostat kosta 3500din. Zamenio sam prednje i zadnje disk plocice i to bi bilo to. Na auto su bile odlicne Michelin Primacy ali posto su letnje zamenjene su sa zimskim Michelin Alpin i nema zime.
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

u toj klasi to godiste ubedljivo najlepshi automobil.
      bas gospodski auto,ovaj tvoj odlicno izgleda... a i bio je u dobrom stanju cim nisi imao nekih ozbiljnih ulaganja.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Odlican auto, verovatno najpotcenjenija makina u Srbiji,a i sire. Nazalost, jako je tesko naci ovako dobar primerak. Bas trazim za sebe, ali jos nista...

Italijanski Mercedes, pravo uzivanje u voznji, full oprema za relativno malo para.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Ovo je limuzina kojoj mnogi u toj klasi mogu da zavide.Fenomenalna je i da se vozis i da budes vozen.Sto neko rece toliko opreme za tako "malo" para....Kad se samo setim da je jedan ovakav primerak kostao te 2000-te preko 55000 maraka odmah se sazalim na prvog vlasnika

Bas je fino ocuvana,aj nabaci i neku sliku enterijera.
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Kad pomenu unutrasnjost, dao sam jos 80eur da se naprave presvlake napred i nazad jer su fabricka sedista bila bele/bez boje i veoma lako se prljaju i materijal je takav da se otire. Tako da sam morao ovo da odradim da koliko toliko sacuvam sedista.
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Hermes
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 1306
              • https://t.me/pump_upp
              • bemve

Krasan auto....

BTW: mogao si i lepse presvlake da izaberes
              https://t.me/pump_upp

Comment

• V-Tec
                CBC Senator XXL
                • 30.06.2006
                • 1615
                • Beograd
                • '89 Civic d16a6

Preslake neidu nikako uz ovaj enterijer...
                Nisam neki ljubitelj italijana, ali ova lancija mi deluje bas nekako smekerski!

Jel ovaj motor isti kao iz bravo-a HGT?
                shuto-expressway.com

Comment

• Srdjan
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 2416
                  • Bajina Basta/Beograd

Uzivo presvlake izgledaju dosta bolje, jer se slazu sa spoljasnjom bojom auta i a stakla su blago tonirana u plavo. Uostalom presvlake su tu da zastite sediste, kada bude na prodaju lako mogu da se skinu.
                  Da motor je isti kao iz hgt-a.
                  Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Jovan HF
                    CBC Veteran
                    • 13.02.2005
                    • 145
                    • BGD-Karaburma

Auto je super ali ove presvlake ijjjjjaaaaoooooooo

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                    www.lovatogas.co.yu

Comment

• Davor
                      CBC Senator XXL
                      • 02.03.2005
                      • 498
                      • Novi Sad

Sve pohvale za auto,na slikama deluje bas ocuvano,a i ti vidim da si zadovoljan njime,samo sto si materijal za presvlake bas promasio,isti takav mi je na krevetu u sobi.

Comment

• Srdjan
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 2416
                        • Bajina Basta/Beograd

Tapacirao kauc pa ostalo materijala. Ovako se osecam kao kod kuce. Vidim da se nikome ne svidja a meni je ok.
                        Nego imam jedan iritirajuci uslovno receno problem od kako sam uzeo auto. Naime mozda mesec dana od kupovine mi crkne kvacilo i nece da odvoji. Ustanovimo da je otisao gornji cilindar i posto je moj clindar specifican, kao novi model mora da se kupi original koji je 170eur. Naravno ja to ne uradim vec uzmem cilindar kojio odgovara starijoj Kappi i iz tog cilindra izvadim klipcic sa gumicama koji je identicnih dimenzija kao ovaj moj propali. Taj klipcic stavim u moj stari cilindar i sve lepo montiram. I do dan danar radi dobro osim jedne stvari a to je da je kvacilo dosta nisko i da vrlo tesko ulazi u prvu brzinu i u rikverc, odnosno ne razdvaja dovoljno kao da je uslo vazduha u sistem a nije.
                        Malo je duza prica ali da ukapirate sta se desava. Znaci fali mi brem pola centimetra-centimetar da pedala ima duzi hod i sve bi bilo savrseno. Ima li ko kakvu pametnu ideju sta ciniti i sta je problem. Inace da napomenem, nemam pojma da li je nekad kvacilo menjano ili ne ali lamela ne proklizava i nista ne trese, sa te strane je sve ok.
                        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Rendjo
                          CBC Senator XXL
                          • 26.06.2006
                          • 340
                          • Zadar HR

Jesam dobro shvatio ili ti motor i dan danas ne postiže radnu temperaturu Mjenjaj taj termostat da ublažiš štetu koju je dosad motor vjerojatno i pretrpio

Comment

• Srdjan
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 2416
                            • Bajina Basta/Beograd

Zamenio juce i sad radi kako treba. Radio je meni normalno na radnoj temperaturi samo je problem bio sto ujutru kada ga prvi put upalim nikad ziv da se zagreje, treba mu 10min da dostigne 30stepeni da bi uspeo da prebacim na plin. Evo jutros na -12 mi je trebalo 2minuta da prebaci. Znaci novi termostat odlicno funkcionise.
                            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Yugo cabrio
                              CBC Veteran
                              • 03.01.2008
                              • 114
                              • Beograd

autic je super i osecas se kao gospodin covek dok vozis...a to sam i iskusio,vozio sam je ali 2.4 turbo dizel....ide jako lepo...stim sto ne volim dizelke...ali 20V benzinac....svaka cast na izboru...

pozdrav
                              zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

Working...
                              X