Bendzamin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • max_power
    CBC Član
    • 20.12.2006
    • 99
    • vrnjacka banja
    • bmw

Bendzamin

Da pokazem i ja svoj prevoz, malo je stariji ali sljaka za sada. Kao sto pise u naslovu nekada je bio 535i , ubacen je dizel u njega. Druzim se ovde na forumu sa vama iskljucivo zbog njega. Stigle godine pa pravi probleme....

Inace nesto malo o njemu, on je 91-o godiste, dizel i zima ne idu ali borimo se. Bogat je opremom poseduje kozna sedista sa grejacima, podizace stakala na svim vratima, auto klimu, OBC, siber, retrovizor sa onim senzorom za duga svetla, automatski menjac...i ABS koji mi trenutno zadaje puno problema.

Ovo je cisto predstavljanje, pa dodacu jos koju sliku uskoro.[/img]
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Bas lepo izgleda. A tempomat
    E onaj retrovizor sa senzorom..reci koja oprema imao sam i ja na petici.
    Si ti ubacivao motor? Zbog potrosnje i registracije ili?
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• max_power
      CBC Član
      • 20.12.2006
      • 99
      • vrnjacka banja
      • bmw

Ubacen mu je motor u kompletu sa menjacem, tempomat je imao ali mu ne radi od kada je ovaj motor. Verovatno mu neki ECU fali, ne znam ni ja. Motor je promenjen kod predhodnog vlasnika. Posle je skinuta BOSH pumpa sa onom elektronikom i ubacena mehanicka sa sajlom.
      Ja sam odusevljen bio kada sam ga uzeo, toliko opreme za auto tog godista. E sada uvek postoje sitnice koje ti ne daju mira, ali za sada nisam imao nikakve ozbiljnije kvarove.

Comment

• Alekre
        CBC Senator XXL
        • 12.09.2005
        • 780
        • Smederevo

Dopada mi se, ali, mislim da bi bio jos bolji da je ostao ''535i''.
        Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

Working...
        X