hey i ja imam alfa 155...Ja sam iz Makedoniju....Iz Tetovo...Moja 155tica je isto tako mn sacuvana...prelepa...uzeo sam ja 2002 god. iz Italija...Bila je 6 god Salonski Model...Posle toga je vozio neki star tip....nije pusio u auto i sl..jednostavno je prelepa...ja sad jos malo punim 18 god...A vozim sa moje 12 god...i nemao sam dosad problema sa policijom
...Volim brze vozne...i sl.hocem sad da je malo tuniram....mislim na motor naravno..sta da prvo uradim...ina4e imam Alfa Romeo...1.8 Twin Spark....1994 god...nemam ABS ni vozdusne pernica....Inace dr sve ima....Klimatronik i sl stvari...Naredno cu vas poslati slike pa vi je ocenite...golem sam ljubitel Alfa Romeo...Posebno 155ticu....pred 3 meseca imao sam mogucnost da vozim Alfa 166 3.0 turbo....To je bilo nevideno...Bila je na prodazba i to cena je bila 9000 eura...Sa punom opremom....Spustena + sport amortizere.....OZ felne....18 cola...Novi sportski pragova...DvD player i radio Pioner sa 1woofer od 1000 wata...pojacalo od 1200 wata...i sl....to je bilo u Hrvatskoj dok sam bio na odmor kod mog Deda..Golem pozz iz Makedonije vi saljem...ako nekad dolazite u Makedoniju odmah da mi javite...pozz...Aleksandar

Comment