Lep je cabrioletic al sam nekako uvek skeptichan sa tim krovovima Ne od yuga nego inache
E da moram da te ispravim, nisu zatamljena stakla nego zatamnjena
Nemoj da se ljutish ali odlepim kad neko kazhe ili napishe sumLJam, ovo zatamLJena josh nisam chuo
ma i ja sam bio sav isciman....sad shvatam da ovaj mngo bolje dihtuje na CABRIU nego na obicnom jugu sto sam imao,a bio je 2005-to...i duvalo je sa svih strana...strasno
inace stvarno je super odradjen krovni sistem....
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
Ma kabrio je super sstvar, stvarno! Samo kad se spusti malo.. Meni je jedino bedak sto nema onu poprecnu gredu (milsim da se tako zove, nisam siguran) koju imaju kabrioleti ostalih proizvodjaca, koja stiti glave putnika u slucaju, nedaj boze, prevrtanaja.
Ovo u nastvaku B stuba....
A za elektricni korv, dosta ljudi kaze da su se prijatno iznenadili, nesto sto je zastava uradila kako treba. Naravno, zavisi i od toga kako se auto odrzava.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
@Nex: to je jako dobra stvar...ipak dlava je najbitnije....steta sto nema...mada je ovako lepsi bez,ali opet vise bi voleo da ima....cim mi je veiliki...a autic se spusta uskoro...
@akiman...radi,sto jer ne bi trebalo?
Pa znam da je onomad radila, kada ste se vozili...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Narocito kod Zastave je novo kvalitetno... Steta za novo krilo.
- Lousie Smith
Ako, ako. Samo odrzavaj i sluzice te. Naravno, glupiranje isto spada pod nepozeljno.
- Lousie Smith
ma ono me je naucilo pameti...ne glupiram se vise....opusteno ionako mi je bila druga nedelja od dozvole bio sam neizivljen...bolje to sto me je to zaustavilo sa glupiranjem nego nesto gore....
Jedan savet od mene. Ovo je kabrio, znaci auto za smekerisanje po gradu, nije trkalica. Nemoj to od njega da pravis (ne kazem da nameravas). Znaci preko ~ 75 konja u njemu ti ne treba. Spusti ga, uradi trap malo kvalitetnije od fabrickog, stavu tu bregastu, kasnije mozda glava, izduv da se lepo cuje (a i izgleda, onaj zastavin lonac je grob ruzan). Iz cisto bezbednosnih razloga, jer zna se za sta je kabrio pravljen. Cruisin...
P.S.
I naravno, ovo se leti ne vozi bez naocara za sunce..
sasvim si u pravu...nije trkalica...vise je za oko nego za brzinu...ali spustanje felne i izduv moraju da padnu....zanaci bice CABRIO sa RACING LOOK-om..i malo vise konjica.....
znaci ja ga i pravim za smekerisanje sa nekim solidnim performansama...nista preterano....ipak velika snaga bi doprinela nestabilnosti,a to mi ne treba sa platnom nad glavom
Comment