@Turbocharger: sabijene opruge napred na 31,a pozadi peglan gibanja na 13 i ubacena jos jedna platna....
Ja mislim da cu vec posle nove godine raditi sva 4 tvrdo punjena amorta,da bas lepo drzi u krivini i stavljacu 175/60 gume
@mishio....kad se setim kad sam te ispitivao za cabria
@Manfred...jesu dobra su,ali moje vozacevo je dole malo propalo...tako da ce sedista sledece godine idu na kompletno menjanje sundjera,tapacira i malo da se utegnu,da budu kao nova
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
pa imam 240mm diskove od tipa 1.6 zavrsavaju poslic....jos neke opake felne da mu nabacim....ciljam na ATS crne sa ispoliramnim rubom i sa 7J
175/50 gumu...ali to otom potom nema se kesa za to....za sad trebam da ga jos patosiram da malo proradim na trapovima.....ako ne nadjem dicicu ruke od toga i stavicu neke lepe 14-ice
Trabam da tamnim stakla,neku dobru obrtaljku da stavim....da tapaciram sedista.....
A sto se tice tuninga trazim bregastu od scecijala,stavljacu 32/34 karb i 13/53 menjac,mozda malo glava da mu se obrija cisto da dobijem 5-6 konja....cisto da ide jos malo bolje...inace prezadovoljan sam za sada sto se tice motora...
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
Comment