Nije me bilo,učilo se.Ne smem komp da upali jer onda zaglavim sat vremena na njemu...
Prvo da odgovorim hronološki
nemkebg
Thx na upozorenju
Uvek je dobrodošlo,mada i ja uvek virkam kroz prozor...
To mi je košija sa 190-kom,neće on valjada...Posle sam je preparkirao kada sam išao da je perem =]
vukasin
u pravu si 100%
vulebg
Pa navozam se je nje od mastora do mastora...kada mi jedan s**** nešto pa idem kod drugog da mi to popravi što je prvi sjebo i eto...
Nisam nikad išao kod Deše,niti ću...Nemam je problema sa mehanikom,za to imam majstora kojim sam zadovoljan.Završi uvek posao dok sam ja uz njega,(pa trajalo makar i 3 i više sati),kod njega servisiram kola već 6-7 godina...
a imam i drugog za elektriku kod koga mogu već sam da se poslužujem garažom...
Meni auto bio kod na farbanju ne na popravci.Sa time se ja ******m...
IgorBG
"Ne pitaj me druže moj,ne pitaj o..."
igorkrnic
Hvala brate,al ne mogu i xenon sada da isfinansiram...a ima ih sada vidim svugde.
Jel vidiš šta mi uradi ovaj ludak...
i šta sam uradio:
Bio kod mastora,ofarbao mi je onaj deo što je trebalo...za sada deluje odlično.
ALI međutim...farba na braniku se nadula na jednom delu kao mehur i ja stisnem...i ono se ne vrati...i ono pukne ...i sada sledeće nedelje opet idem kod MORONA DEBILNOG da mi sredio i to!
Maglenke se legle...nacentrirao sam ih da bacaju jednako...i kao što rekoh u ponedeljak ili utorak uzimam i novi far.
E da i patosnica mi je stigla i urađena je po meri iz 3-ćeg puta!
Staviću slike uskoro kada završim sa svim peripetijama oko farbanja branika i uglavljivanja novog fara.
Prvo da odgovorim hronološki
nemkebg
Thx na upozorenju

Uvek je dobrodošlo,mada i ja uvek virkam kroz prozor...

To mi je košija sa 190-kom,neće on valjada...Posle sam je preparkirao kada sam išao da je perem =]
vukasin
u pravu si 100%

vulebg
Pa navozam se je nje od mastora do mastora...kada mi jedan s**** nešto pa idem kod drugog da mi to popravi što je prvi sjebo i eto...
Nisam nikad išao kod Deše,niti ću...Nemam je problema sa mehanikom,za to imam majstora kojim sam zadovoljan.Završi uvek posao dok sam ja uz njega,(pa trajalo makar i 3 i više sati),kod njega servisiram kola već 6-7 godina...
a imam i drugog za elektriku kod koga mogu već sam da se poslužujem garažom...
Meni auto bio kod na farbanju ne na popravci.Sa time se ja ******m...
IgorBG
"Ne pitaj me druže moj,ne pitaj o..."

igorkrnic
Hvala brate,al ne mogu i xenon sada da isfinansiram...a ima ih sada vidim svugde.
Jel vidiš šta mi uradi ovaj ludak...
i šta sam uradio:
Bio kod mastora,ofarbao mi je onaj deo što je trebalo...za sada deluje odlično.
ALI međutim...farba na braniku se nadula na jednom delu kao mehur i ja stisnem...i ono se ne vrati...i ono pukne ...i sada sledeće nedelje opet idem kod MORONA DEBILNOG da mi sredio i to!

Maglenke se legle...nacentrirao sam ih da bacaju jednako...i kao što rekoh u ponedeljak ili utorak uzimam i novi far.
E da i patosnica mi je stigla i urađena je po meri iz 3-ćeg puta!
Staviću slike uskoro kada završim sa svim peripetijama oko farbanja branika i uglavljivanja novog fara.
Comment