156 2.0TS powered by Strauli motorsport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Damjan156
    CBC Senator XXL
    • 07.01.2008
    • 568
    • Beograd

Nije me bilo,učilo se.Ne smem komp da upali jer onda zaglavim sat vremena na njemu...
    Prvo da odgovorim hronološki

nemkebg

Thx na upozorenju
    Uvek je dobrodošlo,mada i ja uvek virkam kroz prozor...

To mi je košija sa 190-kom,neće on valjada...Posle sam je preparkirao kada sam išao da je perem =]

vukasin
    u pravu si 100%

vulebg

Pa navozam se je nje od mastora do mastora...kada mi jedan s**** nešto pa idem kod drugog da mi to popravi što je prvi sjebo i eto...

Nisam nikad išao kod Deše,niti ću...Nemam je problema sa mehanikom,za to imam majstora kojim sam zadovoljan.Završi uvek posao dok sam ja uz njega,(pa trajalo makar i 3 i više sati),kod njega servisiram kola već 6-7 godina...

a imam i drugog za elektriku kod koga mogu već sam da se poslužujem garažom...

Meni auto bio kod na farbanju ne na popravci.Sa time se ja ******m...

IgorBG

"Ne pitaj me druže moj,ne pitaj o..."

igorkrnic

Hvala brate,al ne mogu i xenon sada da isfinansiram...a ima ih sada vidim svugde.
    Jel vidiš šta mi uradi ovaj ludak...

i šta sam uradio:

Bio kod mastora,ofarbao mi je onaj deo što je trebalo...za sada deluje odlično.

ALI međutim...farba na braniku se nadula na jednom delu kao mehur i ja stisnem...i ono se ne vrati...i ono pukne ...i sada sledeće nedelje opet idem kod MORONA DEBILNOG da mi sredio i to!

Maglenke se legle...nacentrirao sam ih da bacaju jednako...i kao što rekoh u ponedeljak ili utorak uzimam i novi far.
    E da i patosnica mi je stigla i urađena je po meri iz 3-ćeg puta!
    Staviću slike uskoro kada završim sa svim peripetijama oko farbanja branika i uglavljivanja novog fara.
    Strauli motorsport
    Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• djudjaro83
      CBC Član
      • 30.03.2008
      • 40
      • Kijev/Beograd

Strasna masina. Jedino sto bih joj dodao su xenoni, nista drugo ne bih dirao.
      A kad padnu Xenoni... bice ludilo...

Comment

• Vukasin
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2006
        • 528
        • BGD, Padina

E komsho moracemo da pravimo neki ozbiljan photo sesion jedan dan

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Malocas se mimoidjosmo po ovom nikakvom vremenu, auto je zao, izuzetno fino sredjena alfa, svaka cast.

Samo jos ubaci 3.2 pod haubu [u odnosu na ostale troskove cena ce biti sitnica] i to je to .

Comment

• Damjan156
            CBC Senator XXL
            • 07.01.2008
            • 568
            • Beograd

djudjaro83

Uleteće i xenoni al moram prvo da završim sa ozvučenjem do kraja...da kupim Magnat zvučnike što sam planirao,ubacim pojačalo i vratim bazuku =]

Sada videh šta ti se dogodilo Ne verujem!
            Drago mi je da si prošao bez posledica.
            U kog si BMW-a seo? Ja očekujem da mi 320ci oko nove godine stigne kao podrška Alfi =]

Vukasin

Ma biće slikanja komšo koliko oćeš
            Samo ja da dam ove proklete ispite...

low rider

Hvala! Ali što se tiče V6-aka,ne razmišljam uopšte u tom pravcu...sa čipom sam završio,što se tiče modifikacija na motoru.Čekam glupi DYNO da proradi pa da znam tačno na koliko sam...
            A treba i da dam još 100e za xenon,120e za zvučnike+ugradnja pojačala i bazuke,220e Remus...i još puno stvari što koštaju...

Ove nedelje uzimam novi far,znači 4000din i verovatno ću u toku meseca odraditi i zamenu ulja,od poslednje sam prešao skoro13000km (3x2L Selenia Racing =4800din+polen filter oko 1500-2000din) a verovatno ću i da odradim zamenu ulja za servo...tako da me opet čekaju neki novi troškovi.
            Strauli motorsport
            Moja Alfa

Comment

• igorkrnic
              CBC Senator XXL
              • 02.12.2007
              • 572
              • Kikinda

damjane dacu ti ja ove moje za 50 e samo da izreklamiram balaste da mi ovaj posalje nove posto ovi nikad nisu valjali, platis posle 1 mesec normalnog rada xenona da ne prodjes ko ja

al to kad ja kod vlade triona uzmem ove "skupe"

Comment

• Damjan156
                CBC Senator XXL
                • 07.01.2008
                • 568
                • Beograd

Dogovorićemo se
                Strauli motorsport
                Moja Alfa

Comment

• Damjan156
                  CBC Senator XXL
                  • 07.01.2008
                  • 568
                  • Beograd

Skino mi neko hromirane kapice ventila... auuuu koji cigan ciganski!

Odem ja da kupim nove,kad nemaju više takve
                  Ostale im samo crvene i plave tog oblika i hromirane ko moje bivše,ali one valjkastog oblika...

Sada moram da čekam da dobiju nove...

Gledao sam i ALPINE 16-ice 40RMS 220Wmax,za 3200din,pa sam razmisljao da njih uzmem za vrata pozadi umesto ovih http://www.tehnomanija.rs/katalog/magna ... s-162.html moraću da uzmem pozadi ovakve jer oni MAGNAT 262 imaju odvojen twiter,a kod mene za zadnje zvučnike to nije predviđeno...

Međutim ako bi uzeo Alpinu onda bi mi nazad ostao onaj serijski poklopac za zvučnike a napred bi mi bio novi Magnat pa se ne uklapa...

Za napred ću sigurno one Magnat 262,a pozadi ipak ovi malo slabiji 216

Nešto moram da joj kupim ove nedelje...zapostavio sam je ovih dana.
                  I dalje nisam uzeo prokleti far...

Majstora sam konačno navatao!
                  Pa u sredu idem da mi ponovo farba prednji branik što se uzjebalo.
                  Strauli motorsport
                  Moja Alfa

Comment

• Viper
                    CBC Senator XXL
                    • 25.11.2004
                    • 700
                    • Kać

Kod tebe je bas veselo, stalno nesto petljas oko Alfe, mislim da je to najvise pazena Alfa od svih u klubu.
                    I DONT NEED SEX
                    goverment fucks me every day!

Comment

• Vukasin
                      CBC Senator XXL
                      • 19.10.2006
                      • 528
                      • BGD, Padina

Nema potrebe da se nesto zezas oko tih zvucnika pozadi ako ne planiras pojacalo za njih
                      Video sam ti juce Alfu na OMVu, samo bio je neki covek s bradom kod nje a nije reagovao kad mi je video auto, pa predpostavljam da ti je to bio cale ili ti se jednostavno neko motao oko alfe i cackao je

Comment

• igorkrnic
                        CBC Senator XXL
                        • 02.12.2007
                        • 572
                        • Kikinda

ili je hteo da skine jos neki detalj kad je video na forumu ovde sta sve ima u / na njoj

Comment

• Damjan156
                          CBC Senator XXL
                          • 07.01.2008
                          • 568
                          • Beograd

Viper

A šta ću kada uvek imam nešto da dodam,da sredim...a i volim je =]

Vukasin

Planiram pojačalo naravno,što sam ga kupio ako ne da ga stavim...

Videću možda stavim i one 4x6 elipse na zadnju policu jer je samo za njih predviđena.Mada su oni slabi,imaju oko 30RMS

A bradonja je ćale,naravno.OMV mu je mesto sastajališta sa kumom...najbliže,najjeftinije pivo u gradu,imaš parking,a prolazi i brdo ljudi i kola pa komentarišu...nekada i ja izblejim sa njima ako njihov ortak doveze neku novu makinu iz Holandije =]

Prišao bih ti ja da sam te video

Jesi video crnu GTV tu?Od lika što radi tu,prodaje je za 7000,raspitivao se za moju koliko ima konja.Zeza da je njegova 1.8 GTV brža od moje

Igore

Kako ide sa potragom za balastima? =]
                          Strauli motorsport
                          Moja Alfa

Comment

• igorkrnic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.12.2007
                            • 572
                            • Kikinda

sinoc mi crko skroz ovaj, sad vracam halogenke i saljem ovo sve na reklamaciju

Comment

• Damjan156
                              CBC Senator XXL
                              • 07.01.2008
                              • 568
                              • Beograd

Kod mene i dalje ciruks!

OPET ME ISPALIO MAJSTOR!Trebalo je da mi farba branik u sredu,kad u utorak popodne mi javi da je BOLESTAN!

Sada opet treba izgleda da ga jurim sledeće nedelje...

Kupio sam alu kapice

Kupio sam i pozicije H6 =]
                              Dobio za 500 din 2 komada od mog majstora što radi u Delti,inače kaže koštaju 900 komad!!!

Hteo sam da kupim i one proklete sijalice sa kontaktima za osvetljenje klime,ali sam odustao kada sam čuo cenu...1267din KOMAD!!!
                              Kada se nisam slogirao!Tako da sam odlučio da ću i dalje da se ********m sa ovim običnima i da ih namešam svakih 20 dana kada ponovo izgube kontakt...
                              Strauli motorsport
                              Moja Alfa

Comment

• ilija156
                                CBC Veteran
                                • 25.07.2008
                                • 106
                                • beograd

Ja sam resio sijalice kupio u AP SPRTU nesto jeftino 10/20din i rasirio one zice i zalemio.Evo vec dve godine rade bez problema.A elipse sam stavio 80RMS ali onda mora da radi ubodna testera i stavlja ju se odozgo i super izgleda

Comment

Working...
                                X