Jako lepa alfa, to je jedan od karavan automobila koji mi se oduvek svidjao. Zelim ti mnogo predjenih kilometara u njoj bez problema i kvarova. Pozdrav!
P.S. Koji automobil na nasim putevima ne tandrce i ne lupa?
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Gopodin sa nemačkim vozilom nikada se nije provozao u ovim kolima,niti će mu biti uslišena molba ,a o njegovom ukusu za automobile ne treba komentarisati.A od zvuka boksera se ništa ne čuje!
U bre tanja, pa zar nisi provalila da mu je svaki drugi post u istom provokativnom fazonu!? Moja predvidjanja su da ce od strane mocnijih ljudi na forumu uskoro poceti da dobija packe, a na kraju BAN.
P.S. I ti si me malo razocarala, ocekivao sam reci zahvalnosti za moj komentar a ti si radije resila da se prepucavas sa njim. Pozdrav!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Hvala na komplimentima,auto se dosada pokazao kao odličan izbor,nadam se još puno pređenih kilometara kako mojoj alfi tako i tebi i tvojoj mašini!Pozdrav!
U aprilu prošle godine plaćena 2500eura,jer je prethodni vlasnik znao šta ima pa smo se cenjkali mesec dana.Auto je u besprekornom stanju za te godine.Potrošnja plina u gradu u mirnijoj vožnji sa klimom(mereno letos)12litara,a na otvorenom ekonomik (do 110km/h) 8litara,to jest relacija Beograd-Zlatibor ukupno 16litara!
tanja,sacekao sam par dana kako ne bih ispao najgori od svih alfista ali izgleda da ipak jesam.alfa je prelepa,za nju castim pranje i poliranje a tebe naravno kafom
Izvini 155 zemun ali ne izlazim sa nepoznatima na kafu!Koliko sam primetila još se nisi predstavio sa svojim kolima,tako da ne znam da li imaš alfu i koliko je pereš i poliraš!
Comment