Audi 80 1.8

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nuccio
    CBC Veteran
    • 08.12.2007
    • 152
    • Beograd

Audi 80 1.8

Evo rekoh da vidite auto koji sam imao.Moram priznati da mi se ovaj auto mnogo svidjao i da sam bio "emotivno" vezan za njega,jer mi je to bio prvi auto,inace tatin,ali prvi koji sam vozio,dok ga nisam slupao,ne zbog svoje mladosti ili brzine,nego eto,desava se,posle toga sam ga prodao tako slupanog i od tada ga nisam video,a voleo bih da ga vidim opet.
    U pitanju je audi 80 jaje 1.8 benzinac,88-o godiste,spojleri su radjeni u nemackoj,a ovde su stavljanje felne 15-ice i gume Avom zv1 205/55 r 15 i neka muzikica i tako.Sa njegovim fabrickim gumama 175-icama isao je 210km/h.Niko mi naravno nije verovao,ali bila su sa mnom dva drugara koji su videlo isto sto i ja.Kada sam mu stavio sire gume izvlacio je jedva 200km/h.Slike su od 2004-e,znaci tada je imao 16 godina...
    Eto mozda neko dobije ideju i inspiraciju za svoje jaje

0-100 km/h
    I love that sound
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Nemam reci. Stvarno extra! =]
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Jeste jaje, ali extra jaje...
      Sto ga prodade? Nisi ga valjda toliko omlatio da je jedino resenje prodaja?
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Bio je u dobrom stanju, verovatno negde i dalje zivi...
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Nuccio
          CBC Veteran
          • 08.12.2007
          • 152
          • Beograd

Mogao je on da se sredi.Razmisljao sam da li da ga sredjujem.Za to mi je trebalo negde oko 1000e majstoru da ga ispegla i za delove,stopaljke,farove,maska i da se ofarbaju ti delovi,a posto je u to vreme i motor poceo da trosi malo vise ulja odlucio sam da prodam slupanog.
          Evo i nekih slicica.Inace to se desilo na auto putu-preticao sam sleper po nenormalnom pljusku,naisao na aqua planing,izgubio kontrolu,okrenuo se za 90 stepeni udesno,presao u sredju traku u kojoj je isao sleper,udari me u prednje desno krilo,okrene me i ovo od pozadi je uradio tocak od tog slepera,jer nije imao zastitnu ogradu izmedju tockova i posle toga me nabaci na bankinu.Sreca je bila na masoj strani(bili smo drugar i ja),jer je mogao da nas podvuce ispod i da nas samelje,a i mogao je neko da naidje jos na auto putu i da me rasturi.Prosli smo bez ogrebotine i da napomenem da smo imali vezan pojas!!!

0-100 km/h
          I love that sound

Comment

Working...
          X