Evo rekoh da vidite auto koji sam imao.Moram priznati da mi se ovaj auto mnogo svidjao i da sam bio "emotivno" vezan za njega,jer mi je to bio prvi auto,inace tatin,ali prvi koji sam vozio,dok ga nisam slupao,ne zbog svoje mladosti ili brzine,nego eto,desava se,posle toga sam ga prodao tako slupanog i od tada ga nisam video,a voleo bih da ga vidim opet.
U pitanju je audi 80 jaje 1.8 benzinac,88-o godiste,spojleri su radjeni u nemackoj,a ovde su stavljanje felne 15-ice i gume Avom zv1 205/55 r 15 i neka muzikica i tako.Sa njegovim fabrickim gumama 175-icama isao je 210km/h.Niko mi naravno nije verovao,ali bila su sa mnom dva drugara koji su videlo isto sto i ja.Kada sam mu stavio sire gume izvlacio je jedva 200km/h.Slike su od 2004-e,znaci tada je imao 16 godina...
Eto mozda neko dobije ideju i inspiraciju za svoje jaje

U pitanju je audi 80 jaje 1.8 benzinac,88-o godiste,spojleri su radjeni u nemackoj,a ovde su stavljanje felne 15-ice i gume Avom zv1 205/55 r 15 i neka muzikica i tako.Sa njegovim fabrickim gumama 175-icama isao je 210km/h.Niko mi naravno nije verovao,ali bila su sa mnom dva drugara koji su videlo isto sto i ja.Kada sam mu stavio sire gume izvlacio je jedva 200km/h.Slike su od 2004-e,znaci tada je imao 16 godina...
Eto mozda neko dobije ideju i inspiraciju za svoje jaje

Comment